Pufuleti ian-feb 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel m-am luat cu pus poze si am reusit. din bulgaria si de pe acasa. enjoy ![]() OANI am pus la congelator, dar deocamdata nu am si scos. ![]() ![]() ![]() azi, pt ca a dormit....peste program ![]() ![]() Cris, mami de ![]() ![]() poze povestea noastra |
Doamne ce poze frumose si ce fete
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Ce nora am, cat e de frumoasa ea si ce bine ii sta in costumul de baie roz
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Multi
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
mi-ar fi placut enorm sa mai pot alapta,adica sa mai vrea...sunt aproape sigura ca s-a intarcat singura...de razgandit am tot asteptat sa o faca,ca asta se intampla cam de saptamana trecuta joi,de atunci nu mai vrea tzitzi,dar sincer nu mai suport durerea...da asa stau si eu stransa si cu comprese reci...si dusuri tot reci ofc...mario la fel s-a intarcat singur,dar la o luna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa varsta Alexandrei |
Imi pare rau ca printesa mica s-a intarcat singura si mai ales ca ai dureri
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui haircut Salutari!!! Is in urma, incerc sa recuperez, dar pana citesc eu terminati capitolul ![]() Am intrat sa impart cu voi 2 lucruri: Prima lingurita cu suc de mar a Maiei ![]() ![]() Xela, WB Ruxita, Bea, multa sanatate puilor CrisM, ce multe face printesa ta ![]() ![]() Cristies, felicitari de masuratorile bune ![]() Oani, pupici pentru Luc-ul papacios.In camera cu Andre ![]() ![]() Ma cheama Maia... ![]() |
Sa va fie de bine prima lingurita de mar
![](pofticios.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui haircut Mai spun numai ![]() ![]() Si cu intarziere si scuzele de rigoare ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merci mult
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Plimbare placuta
![](floare.gif)
pozele mele
Charles Baudelaire
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
uitati cum arata puiul meu...............................
http://img819.imageshack.us/img819/3268/pozesipete055small.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/9733/pozesipete054small.jpg
http://img713.imageshack.us/img713/56/pozesipete056small.jpg
nu am mult timp sa scriu
incerc sa scriu repede si concis, sa ma intelegeti
deci dimineata ne-am trezit la 9
dau medicamentul la el
adoarme fara sa mance, nemancat de la ora 4
trezit la 10.30
pus pampers....vad ce are
inca atunci nu era cine stie ce dar tot se vedea
sun la dr de fam.................fara sa vada faRA SA NIK.............COPILU ARE RUBEOLAAAAAA.INTERUPI ANTIBIOTICELE.........dai vitamine tii in casa bla bla bla
sun la asta de la jibou..............
da ca a fc alergie la amocsiklav, sau cum dr*** se scrie.........da-i ceva pastila sfaramata un sfert.......baga hidrasec, are si diaree..................
bun...pe cine naiba sa cred????????????????????????????????
asun la baia mare ca dade acolo gasec oameni mai destepti
ma duc sun, dra era de garda.........aia la care am fost la comntrol de 3 luni
ajungem cu viteza luminii, k a zis sa fim acolo la 1 1 .30, si noi facem o ora si la 12.15 eram acasa
ploaie torentiala trafic...........
eu numa inchideam okii cand depasea sotul
buuun
intram
ii zic toata tarsenia
da ca asa faceti voi
ca parinti stresati
ca purtati copilu la 10 doctori
ca de ce nu va hoptarati la unul si in ala sa aveti incredere
ca voi cu ce ati crescut?
cu comprese reci si ceai ca nu erau antibiotice si nu ati murit
ca asa sunteti ca nu aveti incredere
il vede da.e frumos e sanatos
bla bla
are decat o viroza
nici nu era caz de antibiotic...........
ca du-te in afara ca cine da antibiotic
nimeni ca nu e voie
ca il consulta de 10 ori si atunci ii da
da femeie buna.....nu i-am dat de capul meu
si daca nu i-l dadeam si facea cine stie ce tot eu eram de vina
deci cum sa fac sa fie bine??????????????????????????????????????????????????
pai da.....................ca sa si pe dincolo
ca are eruptie de la amoxicilina
si ca ce ii dau sa mance?
zic ii merge burta
si ne-au iesit si dintii.pai da......tre saiasa si aia la 6 luni deja...................
jjjeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzz am crezut ca ma bag sub pamant
asi mi l-a si decalotat.a zis ca e foarte stramt acolo
a tras una doua si a venit jos pielea...................nu a zis nik si nici nu a plans si nu i-a curs nici sange
ok
trat:
humana delacto.....puii mei ca nu stiu cum il cheama
hidrasec
zyrtec pt eruptie
panadol in caz de febra care ins peste 38 in fund................
asa..............
aaa ceva praf care se num humana electrolyt................
asta pt hidratare
si cam atat....
nu ii place humana de nici o culoare.............
eu i-am dat direct......nu mi-a zis sa fac trecere
da nu ii dau lapte, ca are lactoza si merge burta
sa iii dau mar cu orez....adik cereale ma gandesc eu
vaiiiiiiiiiiiiii nu mai pot
is terminataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nu am voie sa ii fac baie asa-i????????????????????????????
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui xela_07 Alexutza voi gatiti musaca acasa? Si daca da, cum o faceti? Andreea a fost inebunita cu crevetii si cu scoicile. Se uita in mare ca cica sa prinda niste scoici sa i le dea lui Bogdan (un tip roman de la bucatarie) sa i le gateasca ![]() Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Nu cu menta, numai cu scortisoara si nucsoara. Se face sosul ragu (ala de carne tocata):
pui un deget de ulei de masline cu
o ceapa medie rasa pe razatoare, cand se caleste ceapa adaugi
carnea tocata (cam 500g gatim noi de obicei) o tii asa pe foc mare si o tot invarti pe toate partile in craticioara pana i se schimba culoarea. apoi lasi focul mic si adaugi
o conserva (noi luam din alea Crio) de rosii taiate bucatele,
o lingura de supa cu pasta de tomata, cam
3/4 din cutia de aluminiu de la rosiile decojite cu apa (io asa am masura
![](icon_smile_blush.gif)
un batz de scortisoara si 1/2 nucsoara rasa (eu am nucsoare intregi si rad direct din ele dar cantitatea e cam o lingurita de ceai rasa
patrunjel tocat
ulei (cam o cescutza mica de cafea)
sare, piper, 2 (eu mai pun si 3, depinde ce gust are sosu tomat) linguri rase de zahar
lasi minunile astea in craticioara la foc mic si acoperite cu capac sa bolboroseasca pana se inmoaie carnea (io nu ma pricep nu le am cu gustatul, le las cam 1 ora (45-50 de min din mom in care am bagat tot tot tot inauntru) more or less, vad cum scade apa, ma uit asa din ochi cum arata...sotzul gusta sa vada cand e gata. daca a scazut apa prea repede (periodic mai amesteci la chestia asta) mai adaugi dar putin cate putin
Se taie vinete felii
Cartofi felii
Feliile de cartofi si vinete se prajesc in prealabil, se pun la stors pe servetele sa nu fie innecalate in ulei, mie una nu-mi plac asa uleioase.
Cand e si carnea gata tot, eu fac sosu bechamel la mixer (am un praf din Gr pe care il amestec cu lapte), dar gasesti retete pe net de sos bechamel, dar secretul e sa adaugi spre final in el parmezan ras si 1/2 nucsoara rasa.
Se pune in tava: felii cartofi , felii vinete, sosul de carne apoi iar vinete, cartofi, deasupra exact inainte de a turna sosu bechamel se rade cascaval peste cartofi, apoi pui bechamelu si dai la cuptor la foc mic (noi dam la foc de grill, ala care vine de sus) pana se rumeneste frumos bechamelu, apoi...
Pofta mare!
Ei ..de zici de menta, cred ca pun la carne menta in loc de patrunjel.
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alicredo/alicredo.jpg)
alicredo spune:
cris.d esti o scumpa....pana si eu am uitat ce nelamuriri aveam
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
haircut spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 uitati cum arata puiul meu............................... http://img819.imageshack.us/img819/3268/pozesipete055small.jpg http://img10.imageshack.us/img10/9733/pozesipete054small.jpg http://img713.imageshack.us/img713/56/pozesipete056small.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu am mult timp sa scriu incerc sa scriu repede si concis, sa ma intelegeti deci dimineata ne-am trezit la 9 dau medicamentul la el adoarme fara sa mance, nemancat de la ora 4 trezit la 10.30 pus pampers....vad ce are inca atunci nu era cine stie ce dar tot se vedea sun la dr de fam.................fara sa vada faRA SA NIK.............COPILU ARE RUBEOLAAAAAA.INTERUPI ANTIBIOTICELE.........dai vitamine tii in casa bla bla bla sun la asta de la jibou.............. da ca a fc alergie la amocsiklav, sau cum dr*** se scrie.........da-i ceva pastila sfaramata un sfert.......baga hidrasec, are si diaree.................. bun...pe cine naiba sa cred???????????????????????????????? asun la baia mare ca dade acolo gasec oameni mai destepti ma duc sun, dra era de garda.........aia la care am fost la comntrol de 3 luni ajungem cu viteza luminii, k a zis sa fim acolo la 1 1 .30, si noi facem o ora si la 12.15 eram acasa ploaie torentiala trafic........... eu numa inchideam okii cand depasea sotul buuun intram ii zic toata tarsenia da ca asa faceti voi ca parinti stresati ca purtati copilu la 10 doctori ca de ce nu va hoptarati la unul si in ala sa aveti incredere ca voi cu ce ati crescut? cu comprese reci si ceai ca nu erau antibiotice si nu ati murit ca asa sunteti ca nu aveti incredere il vede da.e frumos e sanatos bla bla are decat o viroza nici nu era caz de antibiotic........... ![]() ca du-te in afara ca cine da antibiotic nimeni ca nu e voie ca il consulta de 10 ori si atunci ii da da femeie buna.....nu i-am dat de capul meu si daca nu i-l dadeam si facea cine stie ce tot eu eram de vina deci cum sa fac sa fie bine?????????????????????????????????????????????????? pai da.....................ca sa si pe dincolo ca are eruptie de la amoxicilina si ca ce ii dau sa mance? zic ii merge burta si ne-au iesit si dintii.pai da......tre saiasa si aia la 6 luni deja................... ![]() ![]() jjjeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzz am crezut ca ma bag sub pamant asi mi l-a si decalotat.a zis ca e foarte stramt acolo a tras una doua si a venit jos pielea...................nu a zis nik si nici nu a plans si nu i-a curs nici sange ok trat: humana delacto.....puii mei ca nu stiu cum il cheama hidrasec zyrtec pt eruptie panadol in caz de febra care ins peste 38 in fund................ asa.............. aaa ceva praf care se num humana electrolyt................ asta pt hidratare si cam atat.... nu ii place humana de nici o culoare............. eu i-am dat direct......nu mi-a zis sa fac trecere da nu ii dau lapte, ca are lactoza si merge burta sa iii dau mar cu orez....adik cereale ma gandesc eu vaiiiiiiiiiiiiii nu mai pot is terminataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu am voie sa ii fac baie asa-i???????????????????????????? Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... ![]() |
O, Doamne!
Bea, imi pare rau, sanatate multa!!!!
Cel mai rau e ca nu sti pe cine sa crezi
![](bang.gif)
Sa va faceti bine repede!
![](mamica.gif)
haircut spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel![]() ![]() a dormit de la 1 la 2 jumma si cand s-a trezit i-am dat legumele. le-a papat ca si pe caisa, cu mestecat si inghitzit si deschis gura sa mai ia ![]() ALICREDO, mai intreaba iar, k nu a fost intentionat ![]() ANAG tre sa te loghezi cu id-ul comun ca sa vezi pozele ![]() CRIS M vazut si eu intr-un final..aseara nu mergeau ![]() ![]() eu tin regim de mentinere si imi place sa cred ca e stil de viatza/desi la cate exceptii are ![]() ![]() multumim de complimente ![]() Cris, mami de ![]() ![]() poze povestea noastra |
Felicitari pentru Ema papacioasa
![](olala.gif)
Superbe pozele voastre, as usual
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
Ruxita spune:
Bea cati medici atatea pareri si eu am fost atat de dezorientata si chiar e important sa ai un medic in care ai incredere! uite pe contul comun are poze oani cu Lucas cu roseola... care arata cam cum are Ivanel... dar daca aia zice ca e eruptie de la amoxicilina
. In afara de febra, tuseste? are muci?
noi n-am mai facut niciun episod de febra (si eu si sotul nu facem decat rarisim febra, ma intreb daca aceasta "particularitate" se transmite copiilor), si a tusit de vreo 3-4 ori si se aude harcait in piept... si azi e a 3-a zi de tratament, nu ar fi trebuit sa-i treaca deja tusea?
Maine Bea, sa ne dai vesti mai bune!
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog