Pufuleti ian-feb 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ruxita, editeaza mesajul ca nu cred ca e ok chiar daca e citat din ceva, sa folosesti fara bip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

m-am apucat sa citesc o carte, pe care mi-a recomandat-o ela si a ras cand mi-a dat-o! ras superior de om stiutor...

ma amuza, demult n-am mai citit o carte care sa ma binedispuna... si da, e o invitatie la lectura de carti (imi placea emisiunea "citeste si da mai departe" al lui Ioan T. Morar, am si un autograf de la d-lui de la un Gaudeasmus...)

deci...
"poate toate relatiile trec prin faza asta "o urasc din toate puterile", pe urma treci peste, faci un credit si te casatoresti."

"intr-o clipa de nebunie, vinerea tecuta, am taiat unul din ciresii de iarna infloriti in gradina particulara din Onslow Mews. Ca orice fruct oprit e un obiect de o nespusa frumusete. Ar fi trebuit sa-l lasam in pace. Plini de rusine si de remuscari, vi-l returnam. Desi ne-a luminat pentru o vreme viata, ne-a patat definitiv sufletul. Pentru a simplifica lucrurile, alaturam o suma de bani. Vom dona, de asemenea, o suma modica unei organizatii caritabile adecvate. Alcoolicii Anonimi pare a fi cea mai buna alegere in conditiile date."

Erau si fete desigur - trebuia sa rada cineva la poantele noastre.

formam o gasca bizara: doi finantisti, un liber-profesionist profitor, un actor si Rick, care nu tine un job suficient de mult ca sa i se poata pune o eticheta.

voi face sport din doua in doua zile si imi voi transforma burta in abdomen.

Demografia moderna ma va tine la munca inca 50 de ani. Am 25 de ani si-mi xxx viata asteptand vremuri nostalgice.

Jack, m-am sarutat cu cineva aseara. Parca mi-a cazut cerul in cap. Imi venea sa vomit, de preferinta pe ea.

Cartea se numeste "Douazeci si ceva" de Iain Hollingshead.

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

foarte dragut!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

LA MULTI ANI PUFULETILOR DRAGI DE AZI:

Arthur - Printul zapezii
Ioana Cristina
Mara Andreea
Darius Mihai
Carla Antonia

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Multumim mult
Pupici Bobitzei din partea printului

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Am admirat poze si povestiri din concedii ma bucur foarte tare ca ati avut zile placute, ca nu regretati ca ati plecat cu picii. Sa va fie de bine!!!

AnaG, vecina de banca de acum vreo 2 zile din parc, in sfaturile ei de fameie cu experienta in ale diversificarii, mi-a spus si ca marul crud strange la burta evident ca i-am replicat ca eu stiu altfel, dar citind ce-ai patit tu, ma gandesc ca poate avea dreptate, depinde de organism. Ea a spus ca fiert, compot, ajuta la scaun...poate iti foloseste la ceva asta pentru ochiosul odiseei

Cristies, multumim de aprecieri la adresa pozelor Maiei

Xela, de sambata o sa poarte ghetele numai cand doarme, de fapt 14 ore pe zi sunt mai mult decat doarme in unele zile, da' eu zic ca doar cand doarme sa simt bine Eu vreau sa o obisnuiesc si am mai lasat-o cate putin fara ele, ca atunci cand e cu piciorusele libere se misca continuu din ele si sa n-am surprize sambata, sa se agite prea tare. I-a placut sucul de mar, desi era foarte acru, l-a papat bine, sa vedem in continuare. Multumim de intrebari

Bag mica la alimentat si fugim pe-afara

Mergi la inceput

Mai spun numai Arthur, Cristina, Clara, Darius si Mara

Si cu intarziere si scuzele de rigoare
Gargaritz si Lucas drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Oani - da, tin dieta Rina. Ma simt bine, nu mi-e foame. Am slabit putin, un kil si ceva, dar nu ma astept la miracole in prima saptamana. Am o nunta la jumatea lui august si as vrea sa arat cat de cat prezentabil. E o nunta in familie si mergem cu Dani si o sa se faca o gramada de poze....vreau si eu sa imi iau ceva frumos care sa stea pe mine cat de cat ok.

vai, de cand nu am mai citit o carte....de cand eram insarcinata si nu mai aveam ce citi si imprumutam carti de la vecini si le devoram intr-o zi si o noapte. Imi aduc aminte cum ma trezeam de la 4 la 6 dimineata si mancam branza cu castraveti murati si citeam.....acu ma chinui sa dau jos kilele puse atunci.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

bonjourica si de la noi....

deci se scrie intr-un ritm...k nu mai apuca omul sa citeasca d-apoi sa raspunda...

noi am fost dimi sa-i facem pasaport lui jiji...am zis sa rupem usa la 8 juma( desi alexutza zicea de 2)...si..surpriza...inca f f multi au vrut la fel ca npoi asa ca am cam stat la coada..noroc ca jiji nu m-a fc de ras.cand sa-i fac pass...constat ca cine mi-a platit taxele n-o facuse cum am spus io asa ca era pt pasaport obisnuit ..valabil 1 an...

ieri am inceput...diversificarea:))....da, abia asta numesc io diversificare....dupa ce mi-a RUPT spatele la piatza...i-am luat niste legume ca pt pitici..mici si noduroase..sperand io ca sunt nestropite si neazotate.
am inceput-o in fortza...la risc...morcov , telina, patrunjel, dovlecel. n-a refuzat jiji saracul ( era f bun la gust) insa pe la a nu stiu cata lg..i-a venit sa faca kk si de...n-a mai vrut. azi repetir...ca am fiert mai mult ieri si dragul de el...ar mai fi vrut...asa ca...se pare ca , cum am mai precizat jiji la capitolul mancare e MOLDOVEAN 100%.... si n-o sa avem prb..sper.

dar scumpele mele ce ma fac cu el? inteleg si-mi crapa inima de mandrie ca sunt in topul lui de preferite...MA TERMINA NOAPTEA...si nu de foame...vrea sa ma stie cu el..si nu merge cu mangaiat , vorbit..etc...ci doar cu tt. orice prb de-a lui trece cu tt. la 4 avea ochii cat cepele ...statea pe verticala si dadea k picioarele in mine.,..efectiv nu ma puteam ridica sa-l schimb...l-am pus la tt si...dupa cateva min a adormit....numai ca treaba asta se repeta din ora in ora..si nu exagerez...o avea ceva? ( foame nu i-e) suge de la mine la 8 cand vinde afara...cat vrea el...si la 9 juma inca un bibe ...vreo 230 ml de LP...si inca tt.....si dupa 30-1 ora se trez plangand ( de aia nici nu ma mai culc decat dupa repriza de...linistire)..bag tt in gura 2-3 min..e gata

ati mai auzit cazuri din astea sau treb sa ma duc la vreun dr...?

nu ziceti ca doarme ziua( nu prea mai doarme)..dar indiferent cat de lat pik...e la fel.

azi..am fost la mani/pedi...macar atat...l-am gasit in bratze la tanti....ca incepuse nebuneala...cum m-a vz..gata...s-a luminat.

of..am tot citit si nu-mi mai aduc aminte nik..nik

intreba lorex de nikname.....la mine asta e id de mess..( ca sa nu le mai uit:)) )....si l-am ales atunci la deruta...deoarece...aveam unul oficial cu nume/prenume si-mi stia parola fostu ( nu stiam pe atunci ca se poate schimba) si..toate combinatiile pe care le faceam...erau deja...si atunci am zis...de ce nu ela ?? si decenuela a ramas....

cris.d.....sa inteleg ca putem veni noaptea in vizita la voi? se pare ca ema ar avea multe de vb k jiji....la limina stelelor...doamen ce s-ar intelege...

azi n-a dorm deloc...si a adorm in scaun...dupa legume...si-l mai las...macar nu mai maraie cand iesim afara.

din nefericire inca nu pot sa-mi fac ab ca alk ruxitei..mi se p[are convenabil...pt ca nu prea voi fi prin buc.. DAR... daca poate veni in we ca e mama sa stea cu jiji apelez la o pers part care ia cat 4 sedinte din alea....insa nu mai pot si-i din ce in ce mai rau...si nu ca-l tin pe jiji in brate si din cauza pozitiei in care stau noaptea.. JALEEEEE

hai ca mai citesc pana se trez

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

am pus si noi 2-3 poze noi si 2 filmulete scurte in album... poate-poate ne oxerva cineva... si ne face un compliment

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Am vazut si noi pozele si sunteti frumusei

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Asa, acum ca am culcat copii si am si desfacut si bagajele sa va povestesc cum fuse in concediu.

In primul rand a fost f misto ca am avut 10 zile. Noi mergeam pana acum in general 7 zile si treceau asa repede si nu intelegeam mai nimic. 10 zile sunt super OK din punctul asta de vedere.

Nu e prea vizitat de romani Cipru. La hotelul la care am stat noi am fost singura familie de romani. Tot sezonul trecut cica au fost doar doua cupluri de romani. Staff-ul hotelului in schimb cred ca mai mult de jumate erau romani si erau atat de incantati ca in sfarsit au si turisti de-ai lor ca trebuia sa stam mereu cu ei la povesti. Frumos din punctul asta de vedere, as putea sa spun chiar ca e cea mai reusita combinatie.

Pentru ca am plecat cu am2 copii si ptr ca sunt inca f mici nu am avut cine stie ce asteptari. Adica am sperat sa putem dormi la pranz, lucru care s-a intamplat si sa mancam bun . Deh noi suntem inebuniti cu mancarea .

La hotel am avut doar mic dejunul inclus ca am zis ca mergem pe la diverse restaurante. Dupa ce am mers doua seri la rand si am vazut ca turbatii nostri nu prea ne lasa sa ne bucuram am ales sa mancam la hotel si seara. Am fost la un super restaurant frantuzesc, unde totul era impecabil. A urcat pe locul doi in topul restaurantelor la care am fost noi pana acum. Pe locul intai ramane un restaurant din Serbia, unde am ramas blocati si de mancare si servicii.
Mi-am propus sa invat sa fac musaca (ei o fac cu scortisoara si menta si un strat f gros de bechamel, e o nebunie). Alexutza voi gatiti musaca acasa? Si daca da, cum o faceti?
Andreea a fost inebunita cu crevetii si cu scoicile. Se uita in mare ca cica sa prinda niste scoici sa i le dea lui Bogdan (un tip roman de la bucatarie) sa i le gateasca .

Cristi a stat cu mine la umbra. Am avut mare noroc cu gradina hotelului de langa piscina unde am stat cu el si unde era super placut. Din pacate eu fac de cativa ani o alergie la soare asa ca nu mi-a lipsit prea mult statul la soare. E in continuare pe lapte de la mine si l-am incercat cu putina portocala pe buze care i-a placut la nebunie . E adevarat ca am ramas placut impresionata de gustul portocalelor acolo. Chiar nu se compara. Mai aveau si frunzulitete verzi de nu am putut sa ma abtin si le-am facut si poze. In rest a fost f cumintel. Era bucuros daca manca, daca dormea (doar cu liniste din pacate) si daca il distra cineva. Seara la disco nici pas nu spunea . Ii place sa chefuiasca .

Andreea a fost in elemenutul ei. Nu o mai scoteam din piscina nici cu politia. Cat era afara era numai in apa. Chiar ma mir cum de nu a racit.
A facut cuceriri p-acolo (o sa vedeti in poze), dar nu a fost prea interesata. Nici numele nu i-l stia prea bine. Era frumusel baiatu, mi-a placut si mie avea 6 ani si era englez. Am ras de am murit cum se tinea numai dupa ea si avea mereu grija de ea sa nu intre in piscina mare fara colac, sa o prinda intr-o poza, sa danseze cu ea de mana. Comedie curata.
Am fost in fiecare seara la kids disco unde facea show de zile mari cu ceilalti copii iar Cristi era inebunit sa se uite la ei.
Am avut mare bafta cu fata de la kids club care era romanca si cu care Andreea s-a inteles foarte bine si statea numai dupa ea. Aveam si noi o ora de liniste pentru cafea doar cu Cristi de la 4 la 5 cand ea statea la gradinita, cum i-am spus noi.
Una peste alta pentru ea a fost superb si s-a simtit f bine.

Noi doi mai aveam momente de liniste seara pe terasa dupa ce adormeau copii cand mai stateam la un pahar de beutura si tacataca . Asta cand nu adormeam bustean si noi cu copii . A fost o seara cu muzica live cand a fost superb, am zis ca nu poate sa fie adevarat De vis!!

O sa fac si o selectie de poze sa vedeti ce frumosi suntem .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Ce vacanta de vis ati avut Si povestesti atat de frumos, abia asteptam poze

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

raportam prima zi cu 2 mese.
a dormit de la 1 la 2 jumma si cand s-a trezit i-am dat legumele. le-a papat ca si pe caisa, cu mestecat si inghitzit si deschis gura sa mai ia. deci a capatat tehnica. a papat cam 3 linguri/10-12 linguritze de bb, k si noi mai goale/maai dam pi langa...

ALICREDO, mai intreaba iar, k nu a fost intentionat

ANAG tre sa te loghezi cu id-ul comun ca sa vezi pozele

CRIS M vazut si eu intr-un final..aseara nu mergeau. vad ca ai ajuns la un compromis si de data asta e sotzul gravid.sa nu ma spui
eu tin regim de mentinere si imi place sa cred ca e stil de viatza/desi la cate exceptii are

multumim de complimente. merg si eu sa va vad pe voi, k a adormit gaza la tzatza

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput