Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Yaia spune:
Salutari si de la noi!
Ramy, michelle_sf - multumim de complimentele la adresa piticilor!
Oanaiacovita - multumim de urarile de la 3 luni!
Eu am disparut pentru ca am facut o boroboata: pe 29 a picat Alexia de pe masa de schimbat! O secunda m-am intors la Tudor si jos a fost, ca da din picioare ca un calut! I-a curs sange din gurita si am stat peste noapte in spital, sub observatie, sa fim siguri ca nu e nimic grav. Si dupa incident, refuza sanul. Si ne-am luptat vreo 2 zile, dar acum e din nou la san, suge fericita si scoate gemete de placere.
Asa ca mare atentie cand schimbati piticii, ca deja sunt mari. Cu Tudor nu am patit niciodata sa pice, dar uite ca am patit-o acum. Sunt acum cu ochii pe ea ca pe butelie, nu o mai las nicio secunda nesupravegheata pe masa de schimbat.
Bine ca a trecut cu bine!
Uram si noi sanatate tuturor bolnaviorilor si bafta celor care fac investigatii, sa iasa toate bune!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara aia de am zis eu ca.i dinte e freno lingual, nu stiu cum ii zice in romana, dar va dati voi seama ce vreau sa spun :)) roxana si ![]() ![]() POZE AMr...2kg |
Adica frana la limba????
![](alcool.gif)
Andra fata si io de la tratamentele mele pt fiv am ramas cu niste kg s se dau asa de greu jos.Cand m-am apucat de ele in ianuarie aveam 55 de kg ,cand am facut fiv in februarie aveam 59 dupa ce am vazut ca am esuat am slabit pana in iunie la 58 greu de tot si in iunie in luna cu transferul am pus rapid 1 kg si ceva de la ttratament.Greu de tot .Noi sa fim sanatoase.
![](pupic.gif)
Mamica de
![](baietel.gif)
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
![](rugaciune.gif)
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ami_84/ami_84.jpg)
ami_84 spune:
Ramy, cum univ. Cuza cu toate corpurile ei sunt relativ in centrul Iasului, te poti caza doar la hotel (pensiuni nu sunt prin zona). Cauta pe net nr de contact de la Unirea / Traian / Astoria... sunt in centru, unul langa altul, in piata Unirii (unde veneau astia de jucau de 24 ianuarie hora...) iar de aici la facultate faci maxim 15 min pe jos in pas de plimbare.
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAlexandra/LAlexandra.jpg)
LAlexandra spune:
ma bucur Roxi ca nu e nimic
....de cute ce a zis?
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Ramy, cum univ. Cuza cu toate corpurile ei sunt relativ in centrul Iasului, te poti caza doar la hotel (pensiuni nu sunt prin zona). Cauta pe net nr de contact de la Unirea / Traian / Astoria... sunt in centru, unul langa altul, in piata Unirii (unde veneau astia de jucau de 24 ianuarie hora... ![]() Martisorul meu drag, ![]() My age |
Multumesc mult de tot, a fost de folos informatia
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Poze Briana.
andra_s spune:
ella ti-am vazut baiatul dotat si draga, eu credeam ca ai o voce mai tzafnoasa, hmmm, m-am inselat
oana imi pare rau ca a trebuit sa asisti la recoltare, eu am plans langa el cand i-a luat sange acum vreo trei luni
yaya mi s-a pus un nod in gat cand am citit de boroboata ta ... bine ca sunteti ok acum
aoleuuuuuuuuuuuuuu, fetelor m-ati zapacit cu cutele voastre
eu cand citesc de cute ma gandesc la sunculitele de pe burta, fiecare cu ce-l doare
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ami_84/ami_84.jpg)
ami_84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramy77
Multumesc mult de tot, a fost de folos informatia ![]() ![]() Ramona, ![]() Poze Briana. |
Cu placere!
Martisorul meu drag,
![](bebic.gif)
My age
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
Poze de la 4 luni, mai vechi si mai noi aici
child fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
yaia ce nasol! saracuta, imi pare bine ca n.a patit nimic!
alex merci
am uitat de cutre binenteles
si ca vorbeai andra de cute si de tine eu mi.am adus aminte ce decolteu ai
ela da frana sa nu.ti cada limba din gura:))
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Am venit
Doctorul a fost ok . Ne-a raspuns la cele o mie de intrebari ale mele si ale sotului ( si nu-l stiti pe Vali)
Ne-a recomandat laser dupa 6 luni pt ca se retrag foarte bine singure si nu are rost sa dam bani si sa chinuim copilul cu ceva care se rezolva de la sine.
Ne-a mai spus si ca nu totalitate nu pot sa dispara dar pot sa paleasca foarte mult iar atunci laserul nu mai are mare lucru de facut si scapam cu putine sedinte.
Ne-a explicat cum functioneaza, l-am vazut, am vazut si poze before and after.
Nu prea mi-a placut ca nu e deacord cu anestezia cu licoaina pt ca se reabsoarbe in piele,dar a zis ca daca insis o folosim...in fine mai vad.
Nu ne-a recomandat decat eco cu dopper . Cica din 97 de cand face el laser si vede cam 3-4 copii pe zi nu a vazut decat 3 cu sidromul sturge weber . Dar a recumoscut ca nu a vazut pana acum un caz cu asa multe pete.
Eu tot ma duc la neurochirug ca am gasit unul bun la Budimex .
Trimit si mai revin
Ma doare capul de nu vad bine
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna