Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
Bumbitza spune:
Si eu pe aici, Bumbita mea doarme..e somnoroasa rau de ieri, ba aseara a dormit de la 2 la 8 lucru nemaintalnit pana acum. La 9 s-a culcat la loc, acum iar doarme.
Asa m-am enervat, m-am luptat o ora cu ea sa pape, dar nu vroia deloc, ii era somn. Si cand s-a calmat si a apucat sanul in forta a venit curierul sa-mi aduca biletele la Eros...imi venea sa-mi iau campii i-am si zis sa mai astepte 5 min ca alaptez :))) dar se grabea. Asa ca am intrerupt alaptatul si cand m-am intors fata mea dormea dusa, degeaba ii bagam eu sanul in gura. Offf...
Multumesc pt raspunsuri ref la dureri de oase. Eu sunt rablagita rau...
Oana, imi pare rau ca v-ati plimbat prin doctori azi, sper sa ii iasa bune analizele lui Eric.
Ella, mi-era dor de post-urile tale, am vazut filmulet cu marinerul cel secsi
Roxana, kk la noi miroase la fel de fiecare data, culoarea mai difera...a acru nu stiu daca a mirosit vreodata.
In alta ordine de idei avem probleme cu un ochisor de ieri, tot lacrimeaza si produce urdorele. Cred ca a tras-o curentul, sau poate de la aer :( In afara de ser cu ce ar fi bine sa-l tratez? Am pus si putin laptic de tzitzi.
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
annya9 spune:
BUMBITZA, eu doar atat am pus, ser si laptic si i-a trecut cam in 2 zile.
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze Raducu inotatorul
miria_cristina spune:
ROXANA, LALEXANDRA - Aaa, eu sunt cu alte cute. Alea inghinalele sa fie simetrice.
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara o rama foto digitala, ma gandesc la ea de multe luni, rebiana mi.e martor |
Asa e!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andra_s spune:
miria fata nu mai intreba de kg ca ma ia oftatul ... am 72 de kg si eu sper sa ajung macar pe la 67 eu am si intrat in sarcina cam babana, cu 70 de kg, ca ma indopam de ceva timp de progesteron, ca altfel eram "barbat"
anca am mai scris despre cum am reusit sa scap de cateva kg, m-am inspirat din dieta dupa nastere a nicoletei luciu , si anume supa de pui cu legume nesarata si compot de mere neindulcit . eu le-am adaptat si am mai consumat si piept de pui si peste la gratar, salate, iaurt, fructe ca mi se parea prea saraca pt alaptat dieta ei, si la acel compot ca sa fie cat de cat cu gust am adugat esenta de vanilie si putina scortisoara. in ultima perioada am cam luat-o pe aratura, adica am mancat si alte supe, un ghiveci, o mancarica de teci sau mazare, dar intotdeauna fara paine, fara nimic dulce, fara bauturi acidulate, fara prajeli sau mancaruri grase. oricum ceea ce ma incanta este ca nu am mai pus deloc, chiar am mai dat un kg jos in ultimele 2 sapt de cand am trisat. dar de azi am inceput cu supa roxanei, sa vedem ce iese. una peste alta eu sunt tare multumita ca am putut da jos cateva kg, pt ca inainte de sarcina nu se clintea acul cantarului orice faceam, aveam ceva probleme hormonale si imi era imposibil sa dau vreun gram jos
bumbitza eu am aruncat laptele de la congelator dupa trei luni (adica l-am dat la animale caini si pisica ), mai am cateva recipiente, dar le tin acolo pt linistea mea sufleteasca , pt ca ianis nu mai bea din bibe. despre dureri de oase, mmm, parca am avut ceva dureri de spate in prima luna, ma indreptam mai greu daca stateam mult aplecata, dar de atunci nu mai am nimic
denisa pup maya scumpa cu limbuta scoasa sunt sigura ca maya este ok, nu are cum sa fie altfel, hai fiti tari, va tinem pumnii stransi
freedelia razatoarea aceea de sticla (sunt la fel si de plastic) zdrobeste ca o pasta marul, piersica, etc, nu este ras propriu-zis ca prin cea metalica, si cand spun metalica ma refer la www.papiric.ro/razatoare%20inox.jpg" target="_blank">asta
s-a trezit pishti ... revin
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
LAlexandra spune:
Mersi Cristina de mail.
...MIRIA mi-am amintit acum ca tu erai cu celelalte cute
...sa vede ca ai copil linistit...ai timp sa ii cauti nod in papura
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
dayanara spune:
am fost la medic...
n.are nimic de la bale poate sa faca mai moale, mi.a dat oricum un lactobaciliu reuteri, cam asa ii zice, nu am citit acum pe cutie,
aia de am zis eu ca.i dinte e freno lingual, nu stiu cum ii zice in romana, dar va dati voi seama ce vreau sa spun :))
oricum daca dureaza mai mult de 5-6 zile caca asta sa am duc iar, o cantareste sa vada daca pierde in greutate etc
am cantarit.o fara pampers la cantarul ei, unde i.am luat mereu greutatea si are 6300...e ok, cantarul e perfect niciodata miscat din loc
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruna79 Fetele care au trecut granita cu copii minori in afara de pasaportul celui mic trebuie sa prezentam si certificatul de nastere??? |
Nu.
Dar daca treci doar tu, fara sot, iti trebuie procura de la el ca ai voie sa scoti copilul din tara.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
andra_s spune:
gata, s-a culcat la loc
denisa nu faci decat sa iti faci nopti albe si mii de ganduri negre daca incerci sa o diagnostichezi singura pe maya, serios, dr la care mergem pt eco stii ce spune: "lasati copilul in pace!" eu nu am vazut nicio deformare a capului la bebeluna, iar asimetria stanga-dreapta este ceva normal la organismul uman. si eu am ochii putin diferiti ca forma, sprincenele la fel, un san mai mare decat celalalt, degetele mari de la maini unt diferite ca lungime si forma si exemplele pot continua, si in ciuda tuturor acestor asimetrii sunt perfect sanatoasa, parol
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
freedelia spune:
Honey -- acum am ajuns acasa si trebuie sa culc copiii, am vrut doar sa iti spun ca ma gandesc la voi. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!!!
Pupici!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE