Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
nafi spune:
Buna fetele...
Am mai terminat si eu din bagaje...ca maine plecam la socri. parchez acolo ptr vreo 10 zile. stam si noi mai la racoare si mai schimbam aerul ca m-am plictisit sa fac ture prin aceleasi locuri de 2 luni.
Am la bagaje ptr asta mic de zici ca ma mut!
Am fost si la cosmetica ca sa ma fac gigea
Raportam si noi la cantarirea oficiala de fiecare miercuri ca am luat inca 210 grame desi imi era teama ca va fi mult mai putin din cauza ca dl. Goe a cam facut nazuri la mancare de cand cu caldurile astea. Acum are 6.520 grame. Cam mult la doua luni jumate, nu?! ca dau si eu in patima Miriei acum...Miria , pustiul tau cate kg are ? ca e doar cu vreo 4 zile mai mic ca al meu!
oricum, planul nostru de a lasa copilul sa doarma in londou pana ne mutam la casa noua si abia atunci sa-i luam patut a fost anulat! ca desi londoul chipurile e pana la 6 luni (poate ptr copii chinezi), Ricky deja e la limita, trebuie sa doarma ca broscuta si cand intinde picioarele atinge marginea. nu va spun noaptea ce piciaore da la londou! bine ca e solid si londoul si copilul! Bietul Ricky cred ca deja poate sa dea examenul ptr centura neagra la cati pumni si picioare a dat pana acum.
Si la capitolul partzuri am fost campioni pana de curand dar s-au mai calmat dupa ce ne-a dat pediatra Mylicon ( picaturi pe baza de simeticona) si sunt f bune. mai intai i-a dat ceva ptr flora intestinala dar nu i-a facut nimic, doar la constipat si abia de face o data pe zi acum. azi n-a facut de loc saracul si se tot streeeme....
Cu parzutile ne-am distrat oricum la baitza. ca le folosea in mod eficient baiatul si transforma o baitza linistita si calma in jacuzi! de tot rasul!
Eu inca nu m-am apucat de dieta in mod serios dar trebuie ca-mi atarna de fund alea 6 kg in plus si deja m-am saturat de ele. va ca de voie buna nu vor sa plece!
Cam cu atata ne laudam noi. cand ne intoarcem din plimbare venim si cu pozici.
va pupic pe toate si pe iepurici deopotriva!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
EVAMIKA spune:
Denisa, ma bucur ptr vestile incurajatoare. Ai vazut ca DD are grija de oamenii buni. Maya cu limbuta scoasa.
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738
dayanara spune:
miria am jucarie bpa free:)) pt bagat in gura de catre bebelusi
nafi drum bun
nu cred ca are mult, silvana la 2.5 luni avea vreo 6 kg...si a iesit cu 3 din spital, deci tot pe acolo ca ricardo
child superba poza din telegondola cu bebe si peisajul in spate
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
CoriMami spune:
Yaya...imi imaginez ce a fost in sufletul tau cu incidentul asta. Bine ca nu a patit bebe nimic si ca ati trecut peste.
Denisa, sa fie in continuare din ce in ce mai multe vesti bune despre Maya!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel
vladimirescu spune:
honeybaby abia astept sa faci eco si ce mai vrei tu ca sa te linistesti ca nu e nici un sindrom :) Doamne ajuta!
Cit despre petele in sine, banuiesc ca nu ai o graba sa le faci sa dispara din ratiuni estetice, nu? Ca o sa se mai estompeze si multe o sa dispara cu timpul probabil, chiar e pacat sa te grabesti... Doar mai e inca f multa vreme pina cind ar putea sa-i aduca neajunsuri eventualele pete ramase - probabil la gradinita ar deranja-o, sa nu se mire alti copii de ea - pina atunci zau nu are ce sa o deranjeze pe ea sau pe tine.
Ma gindesc de multe ori in ce societate idioata traim cu totii, una in care sa fii aratos si bine imbracat e cea mai de pret virtute... Of!
Draga Denisa, eu ma gindecs in continuare de bine la voi, sa terminati cit mai curind cu incertitudinile si sa va linistiti
dayanara spune:
fetele care ati pus cercei, cand i.ati ales , sunt mai frumosi mai buni cei clasici? ma gandeam la ceva ursuleti sau minnie mouse etc, are ceva? chiar nu ma pricep, niciodata nu m.au atras bijuteriile
POZE
AMr...2kg
CoriMami spune:
Roxana, suna foarte dragut Minnie Mouse, e o idee super! Pt o copilita asa mica si dulce mi se pare foarte potrivit. Are tot timpul sa poarte perle :)
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel
greenfrog spune:
sunt si eu pe aici, recuperez ce ati scris azi..
yaya ce bine ca e totul ok si printesa nu a patit nimic!
denisa ma bucur mult pentru vestile bune! Sa dea Dumnezeu sa se retraga cat mai repede petele acelea si sa te linistesti si tu dupa eco! cand aveti programare?
petru a descoperit ca se poate rostogoli in patul mare si asta face de cate ori ajunge acolo. de pe spate pe burta si ramane acolo dand din maini si din picioare, cu un zambet larg de satisfactie pe toata fetisoara. e asa de duuulce!
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
oanaiacovita spune:
Yaia imi pare rau pentru patanie. Eu am renuntat de mult la masa de infasat. Prefer patul, desi in curand nici asta nu va mai fi sigur.
Denisa vestile sunt bune, desi poate de la stres nu le vezi asa. Eu sunt convinsa ca Maya va fi o domnisoara frumoasa si sexy ca mamicuta ei. Am vazut si pozele noi. Tare bine ii sta cu salopetica aia.
Ella l-am vazut pe marinerul siecsi rau.Am rugat si eu o prietena care e la mare, poate imi gaseste costumas de mariner.
Roxi eu asa i-am luat finutei mele.
Child am vazut pozele. Vaaaaiii, ce te invidiez cu gondola. Musai sa mergem si noi. E tare frumusel Albert. Eram cu Eric in brate si cand a vazut pozele radea.
Si azi am simtit la mana, ca nu ma lasa sa ma uit ca avem dintzuc.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
oana felicitari pt dintisor! unde e? sus sau jos?
asa cercelusi am vazut si eu ieri
cori merci, ma gandeam sa iau ceva copilaresc, sa vedem
am pus aici un video, ca pe picasa nu ma lasa
http://www.facebook.com/video/video.php?v=108625405856886
scuzati calitatea, sa stiti ca ivan stie sa vb dar nu cu silvana, cu ea asa se manifesta :))))
POZE
AMr...2kg