Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiacovita/oanaiacovita.jpg)
oanaiacovita spune:
Jos are cel din partea dreapta.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
![](al9leacer.gif)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
![](rugaciune.gif)
![](foto.gif)
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
vladimirescu spune:
despre cautat diagnostice pe net sau prin carti:
Mai fetelor, eu zic ca nu-i bine deloc. Ce zici tu, Honeybaby, poate fi adevarat, ca medicii fac mult egreseli, dar daca mergi la mai multi medici eu zic ca e mult mai bine, n-au cum sa fie toti prosti.
Chestia e ca nu e bine sa stii prea multe ca te stresezi inutil de cele mai multe ori, ajungi sa te temi de drobul de sare care poate ca o sa cada intr-o buna zi... ori drobul nu cade in marea majoritate a cazurilor si raminem cu stresul!
M-am gindit la asta pt ca mi-am amintit ce mi-au povestit doctoritele mele - aia cu care am nascut si pediatra.
Dra cu care am nascut - si care ma incuraja sa nu fac tot felul de analize si sa nu ma mai stresez atit, sa nu caut semne si probleme - cind a fost ea insarcinata isi facea zilnic ecografie singura, ca tot vedea nu stiu ce probleme - daca o fi aia, daca aialalta... pentru ca stie prea multe, evident. Chiar dupa ce a nascut a plins citeva zile ca i s-a nazarit ca nu stiu ce sindrom ar putea avea copilul... Evident copilul e sanatos tun, are 2 ani deja si frumos foc :)
Pediatra si ea nu a dormit nopti si s-a chinuit de ginduri ca parca are semne din alea, ba nu, de sindromul alalalt.. copiii fiind perfect sanatosi.
Amindoua mi-au zis ca nu e bine deloc sa stii prea multe, pt ca mama fiind vezi tot felul de semne de boli acolo unde nu sint, si e mult mai bine sa nu stii nimic. Iar pe copiii lor in final i-a supravegheat alt doctor, pt ca amindoua si-au dat seama ca-s nebune ca mame si desi sint doctorite li se pare ca e ceea ce nu e.
Eu chiar am tras invataminte din povestirile lor si chiar in timpul sarcinii m-am ferit sa stiu prea multe lucruri care s-ar putea intimpla, iar acum nici nu ma gindesc sa caut diagnostice pt tot felul de particularitati pe care si copilul meu le are, ca toti altii...
Va pup si incercati sa fiti mai relaxate, cele care va stiti ca vreti sa luati mincarea de la gura medicilor :))
(Honey, sa nu te superi pe mine, te inteleg f bine de ce cauti mereu informatii... dar ti-ar fi mai bine sa te abtii, sa intrebi un doctor despre ce observi tu ca ar putea fi o problema )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s aoleuuuuuuuuuuuuuu, fetelor m-ati zapacit cu cutele voastre ![]() eu cand citesc de cute ma gandesc la sunculitele de pe burta, fiecare cu ce-l doare ![]() [/font=Comic Sans MS] |
Andra, sunculitele tale nu ale lui ianis, nu??
![](icon_smile_big.gif)
Anca
mami de
![](bebic.gif)
de
![](cavaler.gif)
Botez Codrin
dayanara spune:
oana ai un soricel:)
cristina30, imi pare rau ...prin ce.ai trecut si tu din trim 2 nu vreau sa.mi imaginez! sper sa iasa totul bine la inimioara bebelusei
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
babyangel spune:
Denisabravo..copilasii au ingerasii lor care ii vegheaza mereu!
Oana felicitari pt iepuras...
Ella, e tare de tot Geo..da' tare, tare, nu asa!Cine zicea de voce? Mare dreptate...
Nafisa ai un sejur de nota 10 la socri...si lasa tu baietelu in pace ca nu e grasut...E cum e mai bine sa iti vina sa il pishti de copanele..eu una, toata ziua il motrosesc pe al meu...si sta ca porcusoru sa-i pup copanelele
Child..sa-ti traiasca albastrelu'..poza ascuns i halatul tau e de pus pe revista
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
Fetelor, ia cititi aici si luati aminte: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100600
Cat este de adevarat!!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Greenfrog - nu am facut inca programare. Maine sun sa vad cand pot sa gasesc nerochirurgul si sa vad cand pot sa ma duc la maternitate pt doppler. Vreau eco si doppler la materniitate pt ca ei sunt obisnuiti sa se uite atent dupa defecte la nou nascuti
Vladi - atata timp cat petele se espompeaza nu facem nimic. Daca stau pe loc sau mai rau se intensifica trecem la treaba . Nici sa astept la nesfarfit nu are rost pt ele cresc odata cu corpul si cu cat sunt mai mari cu atat e nevoie de mai multe impulsuri laser. Un impuls acopera 5 mm si se taxeaza la impuls.
Nici pana la gradinita nu vreau s-o las pt ca o sa fie nevoie de mai multe sedinte. cel putin 10 , care se fac cam la 2 luni distanta. Dupa laser zona arata destul de urat, vanata si isi revine in 3-4 zile , chiar si 10.
Cu scormonitul pe net asa e. Dar de atatea ori am fost "pacalita" de dr incat nu mai stiu in cine sa am incredere si in cine nu. Eu caut ca sa stiu ce intrebari sa pun doctrului cand sunt in fata lui . Normal ca o mai iau si pe aratura. De ex azi noapte am stat si analizat capul lui Floricica cu zoom sa vad el unde il are tesit si dace e mai rau ca la noi.
Ella - parca te si vad cand o veni Geo cu fata tu incepi sa-i arati fetei poze in putza goala de cand era mic si sa-i lauzi dotarile
Roxi - daca sunt cu tortita poti sa iei ceva haios. Eu vazusem unii draguti cu hello kitty dar erau maricei pt ea. Bine ca nu i-am luat pt ca ea are urechiusele mici oricum
nu mai retin.... ma duc sa bag la sterilizat si revin
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Delia - sa-mi lasi te rog Pm sau mesaj pe yahoo cu nr de tel ar parintilor tai. Maine cica ploua iar sotul nu e in bucuresti. nu stiu cum o sa ajung sa iau ergo-urile.
Oana - offf am oroare daca o sa fie nevoie sa-i ia sange. daca nu asist mi-e si mai rau ca ma gandesc ca o las sa treaca singura prin asa ceva. Sper sa nu fie nevoie de asa ceva niciodata
Yaia- ce m-am speriat cand am citit. Bine ca sunteti ok. cred ca ai imbatranit 5 ani.
Mi-am promis o chestie mie daca primim vesti bune azi. Vladi daca mai ai hainutele care vroiai sa le dai ma ofer eu sa le iau, pozez, pun la bazar si sa le trimit colet celor ca liciteaza pt ele.
Ar fi pacat sa nu ajutam niste suftele. Oricum am posta aproape la 10 min. eu cred ca o sa se caute hainutele tale.
Daca vrei sa facem asa astept un semn
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
Honeybaby ok, saptamina viitoare iti trimit un colet cu Fan curier acasa, please da-mi nume si adresa pe PM. Mi-am amintit ca am destule hainute nou-noute cu eticheta pe ele, gen blugi, bluze etc, ca le-am primit cadou si eu nu-l imbrac pe Floricica pina la 6 luni decit in bodyuri si salopete cu talpite daca e frig (consider ca e mare pacat de pulpitele rotunde ale bebeilor sa le acoperim cu ceva vara, in body arata de departe cel mai apetisant :)
Altfel, nu stiu cit succes o sa aiba hainutele, ca nu-s in culori vesele sa dea bine in poze :)
Tu esti f f inimoasa, bravo tie! O sa te doara capul cu licitatia si cu facut pachete, trimis, etc...
Cum am mai zis, ai toata admiratia mea!
By the way, ti-am dat PM acum citeva zile, nu cred ca ai vazut, sa stii ca ramine valabil ce am zis acolo.
Acuma: tu nu esti zdravana, zau! Cum sa te uiti, soro, cu zoom la capul lui Floricica sa vezi unde e asimetria?? Nici eu care-s masa nu stiu pe de rost pe care parte e :)) Ti-am zis ca am facut eco transfontanelara la Medlife Grivita la dr Stamate si n-are nimic, de ce sa ne mai uitam la capul lui??
dayanara spune:
la umanitare puteti dona si haine de oameni mari nu doar pt copii
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg