Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

aoleuuuuuuuuuuuuuu, fetelor m-ati zapacit cu cutele voastre
eu cand citesc de cute ma gandesc la sunculitele de pe burta, fiecare cu ce-l doare

[/font=Comic Sans MS]

Andra, sunculitele tale nu ale lui ianis, nu??

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

mda

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am facut si noi eco transfontanelara ( mi se limba plimba in gura) si a iesit ok . Dar o pata pe cortex sau o craniostenoza nu se vad la eco. Pai daca e sa iasa la un banal eco inseamna ca deja in cazul craniostenozei se vede clar deformarea craniului iar in cazul petei inseamana ca nu e doar o aglomeratie de capilare pe cortex ci deja sunt vene mari si clare( de asta pe tot baga noua pe gat doppler).

Maine trimit raspuns pe PM .

Ar trebui sa dorm si nu am somn

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

denisa ma bucur tare mult ca esti mai linistita, a contat f mult pt psihicul vostru niste pareri pertinente ale unui medic de specialitate, hai ca va fi bine pana la capat si daca ai gasit un neurochirurg bun, banuiesc ca ai incredere in el si te va linisti si pe planul acesta, ca sa inlaturi orice indoiala de-a ta si sa rasufli usurata

oana deci eric este beny-beny in toata regula, ura

child ce frumoasa estepoza in care il tii pe albert infasurat in salul tau, super

roxana abia astept sa scap de decolteul asta generos, ca toate bluzele mi se ridica pe sani, si nu m-as supara, dar nu am buric de aratat

denisa unde vrei sa faci eco+doppler, la ce maternitate, la ce dr?

POZE

Mergi la inceput

roxana nu-mi dechide link-ul cu filmultul

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Child sunt superbe pozele! Sunteti asa frumosi cu totii!!
Denisa ma bucur ca te-ai mai linistit dupa vizita la doctor! Pupacesc Maya dulce! (cand am vazut noile poze am zis: "Salopetica pt Eric!!" hi hi). Felicit implicarea ta in actiunile caritabile!!
Roxi dac-as fi gasit cercelusi cu Minnie sau buburuze cu siguranta i-as fi luat Marei!... sau cu delfinasi, ceva (ca tot e in zodia pesticilor ). Filmuletul nu-l pot vedea ca nu am cont pe facebook (deci probabil nu exist ) si nici nu intentionez sa-mi creez unul.
Silvia dragul de Petru face acrobatii in pat! Pupa-l-as eu de energic!
Ella am vazut filmuletul cu marinerul. E un smecher de prima clasa, tzucu-l!
Yaia stiu ce-ai simtit cand a cazut Alexia pt ca si Luca a cazut din pat cand avea 4 luni si am crezut ca mor!! Ma bucur ca e totul in regula!
Oana felicitari pentru primul dintisor!!
Anca m-am surprins in cateva remarci de la acel topic si eu :( Imi spun mereu sa accept ritmul de crestere si dezvoltare al copiilor mei insa sunt dati cand ma comport ca si cum as uita asta :( Multam' pentru subiect!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Erina multam' pentru site-ul bebestuff. L-am gasit f interesant!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANAAAA !!! - Reao, ce esti!!!! N-o sa ma mai joc niciodata cu tine!!! Gata! M-am suparat! Stii de cand caut jucarii ecologice pentru fii-miu?!

NAFI - Acuma nu stiu exact cat are baiatul, dar la 2 luni si 5 zile avea 5300kg. Doctorul mi-a zis ca e super bine! Si s-o tin tot asa cu toate in ce-l priveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey bine ca te-ai mai linistit si asa cum spunea si vLADI MAI LASA INCOLO SCORMONITUL PE NET!!!!Pupam Maya frumoasa si fumacioasa.Doamne ajuta!
Dayanara mie imi place mult Minnie .
Child parca e un canguras la mami in marsupiu in poza aia cu salul auriu.iar tu frumoasa foc.
Andra,Babyangel pai normal ca cu Geo sunt miorlaita ca daca as fi ca la telefon cand sun la banca.... Oricum cand mai suna acasa si raspund si-l cauta pe sot mereu ma intreaba de la celalalt capat al firului "tati e acasa?"
Oana vrei costum de mariner?La voi nu se gasesc?Aici sunt si pt fetite tot felul de rochite si bascute si basmalute fuste tricouri etc etc.

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Andra oricum daca vreau pot sa am si voce ciufuta... (daca va intereseaza )Dar copilul necesita distractie si pt el sunt in stare sa stau si-n cap (deja sunt intr-o ureche)
Miria fata in cazul asta Casi nu se va juca cu jucarii niciodata din cauza ca nu ai ecologice?hai fata las'sa-si traga mucii prin praf sa faca antecorpi(citez o amica...hihih...adica baboaca tuta)
Oana felicitari pt dintzoc.Asa pe shestache i-a iesit?fara plans,bale,tam-tam,diaree,temperatura(stiu ca ultimele doua nu au legatura cu iesitul dintilor dar asa stiu de la prietenele mele vorba Andrei)?Ce bine ar fi sa fie si la masele tot asa blatescu'.Pup iepurila!
By the way eu ii zic lui Geo '"ïepu mic"si imi aduc aminte de perioada in care incepusera nasterile si nu era loc de tot titlul la capitol sus si scria doar ïepu mar apr".El moare de ras cand il strig ïepu miiiiic".

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah fetelor merci de raspuns cu cerceii, credeam ca.s alte motive pt care nu prea vad cu minnie winnie etc

am pus AICI video asa il poate vedea si delia chinezoaica :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput