Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)
Raspunsuri - Pagina 19
carpatina spune:
rnico, bine ai reaparut 
Copiii cu cine stau cat sunteti la serviciu daca inca nu au loc la cresa? Au venit bunicii?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Norocul meu ca nici nu ma asteptam sa vina si ma impacasem cu ideea ca stam aici vara asta. |
Mah, de pana la urma unde vroiai sa mergi? Ca in Europa poti merge cu carte de identitate - banuiesc ca ai una finlandeza, ca doar locuiesti acolo....
=====================
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui carpatina Mah, de pana la urma unde vroiai sa mergi? Ca in Europa poti merge cu carte de identitate - banuiesc ca ai una finlandeza, ca doar locuiesti acolo.... |
Pai nu trebuie act cu poza si pt copil? Sau pe Alexia o lasa acasa cat timp hoinaresc ei prin Europa
(Multam, mi-ai amintit sa iau toate actele cu mine, ca sa schimb si pasaportul Elizei cand ajungem in RO
)Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Piciulika spune:
Am ajuns si noi acasa, dupa zile frumoase si f insorite la mare - si nu, nu suntem deloc odihniti!
Azi printre carat non-stop pe Alex cel marait in brate si spalat munti de rufe, am dormit vreo 2 ore...
Suntem obositi rau, desi doar copii ne-au obosit, restul a fost super.
Nu stiu cand recuperez eu cele 2 sapt din urma, dar o sa incerc.
Voiam doar sa va pup de regasire. Sper ca sunteti toate bine, cu familiile sanatoase si vacantoase. ![]()
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Pai nu trebuie act cu poza si pt copil? Sau pe Alexia o lasa acasa cat timp hoinaresc ei prin Europa (Multam, mi-ai amintit sa iau toate actele cu mine, ca sa schimb si pasaportul Elizei cand ajungem in RO ) |
Pai cine o excludea? Eu am si pentru Ioana carte de identitate belgiana, ca si ea e rezident aici... Cu poza cu tot.
=====================
carpatina spune:
La multi ani papanasi de 3 ani Ryuji si Naoki de mami Ayumi! 
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata implinita! 
Sper ca sunteti bine cu totii, nu mai avem vesti de la voi de ceva vreme!
=====================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Pot sa ma laud un pic cu fetele mele? ![]() http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 Yaia, hai bine ca a trecut cu bine totul. Patania ta mi-a amintit de prima cazatura a Sarei din carucior, am fost terminata, ba chiar am sunat dr, desi era iarna, si era camuflata in cosmonaut din ala, practic nu a patit nimic, dar tot am fost terminata. Evident ca si Sofia a tras prima tranta din pat si evident ca tot o secunda m-am intors sa o sterg la fund pe Sara , nu a fost ceva serios, dar tot m-am necajit pt lipsa de atentie![]() |
Poti sa te lauzi si mai mult, ca ai cu ce!
cochetele!Asa suntem noi, mamele! Incercam sa le facem pe toate si ne invinonatim cand nu ne iese si se intampla ceva neplacut. E bine ca s-a terminat cu bine!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Mersi! Ghimbir eu nu am incercat, ca la mine a functionat cu Fanta sau ceai de menta cu lamaie. Dar Fanta era salvarea, numai ca evitam sa beau foarte multa. Si pentru raceala, pe langa ceai, incearca mujdeiul de usturoi. La mine functioneaza de fiecare data. Sanatate multa! Sper sa te mai lase si greturile, imi amintesc ce rau era, cel mai rau era ca dupa birou eram leguma, nu ma putea ridica de pe canapea si bietul Tudor tragea de mine sa ne jucam... Hai ca trec! ![]() =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Credeam ca numai eu. Zici ca m-am tampit cu Fanta. Peste tot numai Fanta vad, ca e de portocale sau de lamaie, acid sa aiba si sa fie acrisoara.

Nici eu nu beau mult, cateodata sunt suficiente cateva guri, numai sa ma lase greata.Brrr.
Mamica fluturasului Andrei si
7+
Happiness_4_us spune:
Multumesc mult pentru remedii!

Le-am incercat cam pe toate, mai putin ghimbirul, dar o sa trec si la ghimbir.
Gabriela, ai 2 printese dulci si frumoase foc. Ranjitele.
Carpatina, nu stiu cum o fi in Finlanda, dar aici, nu exista asa ceva, adica, carte de identitate pentru cei cu drept de rezidenta.
Aici ai CNP-ul, kenitala, cu ajutorul careia afli si pe naiba. Pentru calatorit, musai pasaport dar, si acum vin de acasa, deh neuronul care ramasese de la A si se mai zbatea sa supravietuiasca, a murit si asta
, Islanda nu e inca in UE. M-am tampit clar! M-am gandit initial ca si Finlanda e tara nordica....
Probabil dureaza si emiterea cartii de identitate, de-aia au vrut direct pasaport.
Piciulik, bine ati revenit acasa!
Mamica fluturasului Andrei si
7+

, nu a fost ceva serios, dar tot m-am necajit pt lipsa de atentie