Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia, cand iti vine randul 2 de musafiri? Si cine vine, soacra-ta?

Voi concediu nu vara asta?

Randul doi de musafiri a si plecat azi, de dimineata! Au fost soacra si cumnata. Apropo, cumnata are fetita in burtica!

Concediu pas vara asta, din lipsa de pasaport pentru Alexia. Am depus actele pentru toate 4, al sotului a sosit deja, restul nu. De, made in Romania!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
De, made in Romania!

Asa nu-mi place sa aud fraza asta...... parca stabilisem ca nici cu altii nu ne e rusine...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Yaia, va . Ma bucur tare ca sunteti bine acum.Spune-mi si mie niste remedii ptr greata ca stiu ca te tine nu te-au lasat. Parca ginger?

La noi nimic nou, doar greturi cu stari de lesin si tremuraturi, diferit tare de sarcina cu A, plus o raceala care m-a pus la pamant.

Mersi! Ghimbir eu nu am incercat, ca la mine a functionat cu Fanta sau ceai de menta cu lamaie. Dar Fanta era salvarea, numai ca evitam sa beau foarte multa.
Si pentru raceala, pe langa ceai, incearca mujdeiul de usturoi. La mine functioneaza de fiecare data.
Sanatate multa! Sper sa te mai lase si greturile, imi amintesc ce rau era, cel mai rau era ca dupa birou eram leguma, nu ma putea ridica de pe canapea si bietul Tudor tragea de mine sa ne jucam... Hai ca trec!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
De, made in Romania!

Asa nu-mi place sa aud fraza asta...... parca stabilisem ca nici cu altii nu ne e rusine...

Stii ce mi-e necaz? Ca daca nu era gata niciunul, intelegeam. Dar cum sa vina unul si restul sa nu vina? Nu are nicio logica! Macar astia nu ar fi facut niciunl sau le-ar fi facut pe toate!
Norocul meu ca nici nu ma asteptam sa vina si ma impacasem cu ideea ca stam aici vara asta. Macar e vremea super si aici...ba chiar ieri am murit de cald! IN FINLANDA! Nu am crezut ca o sa traiesc sa spun asta! Si capsunele locale sunt BESTIALE din cauza caldurii...dulci cum nu le-am mai prins de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana.. si eu visez la valuri sparte

Eu concediu in curand... dar ne invartim prin zona, nu ajungem in Romania in vara asta. Atractia principala o sa fie vizita la Disney, sper sa fie amuzant pentru toti trei.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Oof, Emmma, ce sa-i faci, sarcina cu bebe 2 e mai grea si din cauza ca trebuie sa ai grija de bebe 1.
va tin pumnii sa scapati repede de urateniile astea.

Nana, ginger, da, e f f bun.
Pe mine m-a incurajat dr la sarcina cu Gh, une am avut si eu greturi, cum ca inceput aiurea = finish bun.
la Sofia n-am avut nicio greata nimic, si la sfarsit se terminase lichidul inainte de vreme si ea avea retard de crestere o luna, plus era transversa....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carpatina, si la 2 Mai e Belgia, n-a fost zi sa nu ploua macar 5 minute:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Nana , ghimbirul e foarte bun, eu am mai rontait la sarcina cu Antonia. La sarcina asta imi treceau greturile cu limonada fara zahar si multa apa.

Emma, multa sanatate, refacere rapida!

Multumesc mult pentru urari si incurajari.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 37s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu pe fuga...printre calcat si bagaje....am si uitat cui voiam sa raspund...

Vreau sa urez cu un pic de intarziere la multi ani sarbatoritelordin aceste zile.

Ana, plecam la Duni in Bulgaria, sper sa nu-mi para rau, am auzit numai minuni despre ei anul asta.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Pot sa ma laud un pic cu fetele mele?

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Erina, cum mai e Daria? Sper ca bine! Eu nu am telefonat ieri, desi ma gandesc des la voiCe bine ca ai mai povestit de copilasi, observ cum creste de repede si Sofia si ma gandesc deja ca imi va fi extrem de dor de miros de bebelus si brate moi si pufoase

Yaia, hai bine ca a trecut cu bine totul. Patania ta mi-a amintit de prima cazatura a Sarei din carucior, am fost terminata, ba chiar am sunat dr, desi era iarna, si era camuflata in cosmonaut din ala, practic nu a patit nimic, dar tot am fost terminata. Evident ca si Sofia a tras prima tranta din pat si evident ca tot o secunda m-am intors sa o sterg la fund pe Sara, nu a fost ceva serios, dar tot m-am necajit pt lipsa de atentie

Carpatina, nu, inca suntem pe meterze, dar ne-am dotat cu pelerine de ploaie

Cuscra, tot in concediu?

Nana, chiar ma gandeam la tine, daca ti-e rau si de data asta, la mine nu a functionat nimic, as fi vrut sa zac si atat, doar ca la Sofia nu mi-am mai permis nici luxul asta

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput