Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, tare m-am necajit cand am citit patania voastra, cand ma gandesc ce a fost in sufletul tauCe ma bucur ca a trecut totul cu bine si pisicuta cuminte a luat tzitzi iar

Imi venea sa mor cand am vazut-o pe jos, inainte sa o ridic deja stiam ca o doare si imi venea sa mor de necaz pentru clipa de neatentie. Stiu ca se intampla, dar tot am fost necajita vreo 2 zile. Sotul zicea ca poate si de asta refuza sanul, ca ma simte vinovata...Bine ca a trecut cu bine!
Putere va doresc sa treceti peste pierderea suferita!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Yaia, am citit cu sufletul la gura despre accidentul pisicutei si am rasuflat usurata ca e totul in ordine.

Multumim! Concediu placut in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
Yaia, ce mai face micuta delfinasa?

Face bine, multumim! Papa, doarme si zambeste toata ziua!
Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Cecilia, gresisem semnatura, acum mi-am actualizat-o.

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

m-ai speriat cand am citit 3s la semnatura, am verificat sa vad daca am citit bine nik-ul tau sau a mai aparut vreo graviduta noua

Lol... io am crezut ca ai pierdut sirul la numarare si ai luat-o de la inceput!
De azi intr-o saptamana sunteti 4

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Neata si de la noi!

Nu e zi sa nu ploua...

Te-ai mutat in Belgia?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Imi venea sa mor cand am vazut-o pe jos, inainte sa o ridic deja stiam ca o doare si imi venea sa mor de necaz pentru clipa de neatentie. Stiu ca se intampla....

Cum ziceai.. bine c-a fost doar atat....

=====================

Mergi la inceput

Yaia, cand iti vine randul 2 de musafiri? Si cine vine, soacra-ta?

Voi concediu nu vara asta?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mandarinutza, nastere usoara si tie refacere rapida!
Yaia, va . Ma bucur tare ca sunteti bine acum.Spune-mi si mie niste remedii ptr greata ca stiu ca te tine nu te-au lasat. Parca ginger?
Carpatino, cand pleci in vacanta?
Sabina, arati tare bine, se vede clar ca ai slabit. Asa ma roade invidiaaaaa.
Ana, concediu placut in continuare.Tare mi-as mai dori si eu cateva zile de relax pe plaja, sa aud numai cum se izbesc valurile si sa am ochii carpiti de somn. Deocamdata ramane doar un vis.

La noi nimic nou, doar greturi cu stari de lesin si tremuraturi, diferit tare de sarcina cu A, plus o raceala care m-a pus la pamant.

Va si va imbratisez pe toate, de la un cap la altul iar ptr piticii mici si bolnaviori, sanatate multa multa!

Mamica fluturasului Andrei si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dani si Ali , santate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor!

Pupam mari si mici, sa fiti bine, daaaa?

Noi cum ne stiti, dar macar bine sanatosi. Copiii la gradi, nu au mai plecat cu bunicii cum ne propusesem. Deocamdata cel putin. Trebuie sa vedem ce program le mai coc sa ii tina in verva. Alex face pian de 2 ori pe saptamana si e tare incantata.

Eu sunt super ocupata. Mii de scuze ca nu am prea reusit sa raspund la telefoane in ultima vreme. Bernixule, sunt super prinsa, ma seaca astia din ministere cu controalele lor si cu legile date in ultimul moment. Cumatra, sper ca m-am reabilitat azi, poate remediez de tot la o bere ceva in weekend. Maria, nu am uitat promisiunea, jur ca saptamana asta iti dedic o dimineata. Carpatina, stiu eu ca imi ierti absenta, bag un semn diseara la culcarica?

Cam asta de pe acilea. Ma duc la inspectoare, am lasat o singurica in birou la sefu si cine stie ce face pe acolo. Va pupacesc si sa auzim numai de bine. Si de concedii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju
Andrei nu e bine deloc. Ieri noapte febra f mare, mers la dr, dat biseptol, facut ditamai diareea cu mucus si sange cu care ne luptam si acum. Nu vrea sa manance nimic. Eu cu wc-ul in brate iar Andrei la olita si tati cand dupa unu' cand dupa celalalt. Uffff! Cand s-or termina toate?

Sanatate amandurora...si tu ai grija, ca acum esti sensibila si trebuie sa ai grija de doi! Refacere rapida! Offf!

Mergi la inceput