Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cecilia, m-as destrabala eu daca n-as avea o mie de treburi de rezolvat pana vineri...

Concediu placut! Unde plecati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

cu gradi aveam impresia ca v-am zis, nu l-am mutat fiindca l-am inscris la stat, la gradi Apaca, asa ca din septembrie merge acolo. Sa vedem cum o dregem cu faptul ca o sa fie din nou grupa mica, dupa ce acum e cu mare bucurie in grupa mijlocie.povesteste la toata lumea ce baiat mare este el, in grupa mijlocie, in clasa noua (la gradi, cand schimba grupa schimba si sala de clasa).
cu mare drag va comunic, gata cu pampersii. tot-tot numai la oala sau toaleta. sau in iarba , daca-l prinde evenimentul in parc .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Sa stii ca e mai bine sa repete grupa mica (din bogata experienta), decat sa repete grupa cand o fi in buza scolii si se plictiseste de moarte. Ca doar n-o sa-l faci "student" mai devreme decat ii e vremea! Felicitari pentru "avansul" cu olitza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Ana, am fost la cap Aurora in aprilie, am fotografiat kitsch-urile de pe-acolo:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Uite de aia am preferat sa fotografiez numai marea si curcubeul
Cea mai mare dezamagire a fost insa Vama. Mai kitch ca acolo nu cred ca-i in tot litoralul in momentul asta. Am fost joi seara intr-o fuga si tot in fuga am si plecat. Nici fotografii nu mi-a venit sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Mi-e dor si mie de mare si de soare...asa o vreme ciudata! Nu e zi sa nu ploua...

Papanash, asa zic si eu ca Ana, mai bine grupa mica repetata, la cat e de destept Adi, n-ar fi exclus sa il dai direct la facultate de la gradi

Mandarinuta, Doamne ajuta, ce putin a mai ramas

Sabinuta, nu te mai alinta, ca arati superbine

Erina, voi ce mai faceti?

Ana, spor la treburi

Ceva ca sa dispara burti nu stiti? In afara de abdomene

O zi buna la toata lumea! Noi mai rarut cu scrisul ca a crescut si Sofi si vrea atentie si joacaAdorabile fetele mele!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Gabriela . Sa petreceti frumos la spa.Ieri aveam doua lost calls iar unul era cu prefix de Hunedoara. Fetele m-ati sunat vreuna dintre voi?

Mandarinutza ce putin mai este! Sa ai o nastere usoara si bebe Filip sanatos!

Eu la Daria am avut generala iar la David rahi desi la cit sunt de fricosa as fi facut tot generala. Nu mi-a placut deloc dar m-am consolat cu gindul ca mai buna pentru corpul si creierul meu plus ca l-am vazut imediat pe David.

Sabina esti slabuta dar cred ca ti-a ramas pe retina imaginea ta cu citeva kilograme in plus.

Si eu sufar cumplit ca sunt grasa dar cum zicea Piciulika incerc sa imi amintesc ca slabitul nu e o prioritate acum.

Cecilia drum bun si vreme frumoasa!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Adimercedes multumim pentru complimentele la poze. Cit despre Lisa un pic salbatica eu cred ca se va regla in timp comportamentul. Si Daria se mai comporta asa, nici acum nu ezita sa impinga daca isi doreste o jucarie dar i-am tot repetat ca printesele nu se comporta asa. Pe bebelus il iubeste foarte mult si il mingiie, pupa, ii arta carticele si jucarii.
Are si momente de gelozie cind ma vrea doar pentru ea.

Gabriela ca sa iti raspund la intrebare Daria a avut o stare subfebrila alalataieri noapte iar azi noapte a facut 38.4. E foarte ciudat ca febra nu reapare dupa o singura doza de Nurofen.
Ieri a adus-o bichi de la gradinita de vara pentru ca avea frisoane, dupa somnul de prinz nu a mai avut nimic doar ca a fost mai irascibila si plingacioasa.Mami, mamiiii cam de 1 o mie de ori mi-au auzit urechile.

Si noi planuiam o iesire sfirsitul saptaminii. Sa vedem daca se mai poate in conditiile astea.

In rest a invatat ,multe poezii si cintecele la gradinita, ii uimeste pe copii cind cinta in engleza si se simte tare bine cind o lauda toti si ii cer sa mai cinte.

Bebelusul David e cuminte si dulceeeeeeeee! Ma topesc dupa el. Daca are masa de seara la 11 se mai trezeste pe la 4 am. Ziua maninca putin si des. Zimbeste asa de frumos si se uita cu asa o dragoste la mine-stii si tu de la iubita Sofia privirea aceea minunata.

Eu incerc sa tin pasul cu toate. Daca am doua iesiri pe zi cu copiii mai ramin trebuirile din casa in urma si tot asa. Imi doresc cit de curind sa imi fac un abonament la Anna spa la ceva masaj, impachetari, piscina sa ma pot relaxa si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Hello!

Andrei nu e bine deloc. Ieri noapte febra f mare, mers la dr, dat biseptol, facut ditamai diareea cu mucus si sange cu care ne luptam si acum. Nu vrea sa manance nimic. Eu cu wc-ul in brate iar Andrei la olita si tati cand dupa unu' cand dupa celalalt. Uffff! Cand s-or termina toate?

Emma 9+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Ema am auzit de infectii cu Rotavirus din Bulgaria. Nu zic ca e asta la Andrei dar e bine de stiut!

Sanatate la amintrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, yupiiii, multe felicitari pt reusita! Stiam eu ca e o chestiune de ore... Cu mestra nu stiu ce sa zic, dar stiu ca unii bebelusi reactioneaza pt ca se pare ca ceva se schimba la laptic. La noi nu e cazul inca, deoarece inca astept rusii. Si nu mai e cazul, pt ca Adam s-a intarcat. A fost ff bolnavior, bronsita (inca e pe antibiotice, tuseste), gat rosu, dureri si a renuntat la supt, insa papa formula de capra din biberon. E bine si asa...

Va pup

Multumim! Si eu ma bucur tare ca s-a intors la san. Nu numai ca e mult mai usor pentru mine, dar stiu si ca laptele meu e cel mai bun pentru ea, de asta am insistat sa se intoarca la san. Daca nu voia, asta era, ma bucuram si de cele 3 luni de alaptat, dar tare bine e ca s-a intors.
Adam, pe de alta parte, e mare deja si e foarte bine ca a fost alaptat 8 luni. De acum e baiat mare si vrea sa fie independent. Bravo lui!

mare unei mamici super harnice si puilor de cangur!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Yaia, ma bucur mult mult mult ca ai reusit sa o faci pe Alexia sa accepte din nou sanul. Bravo, ce emotionant cred ca a fost momentul in care ai simtit ca suge cu placere. De abia astept si eu momentele cu bb2 la san, acum sunt mult mai degajata si mai sigura pe mine ca la primul si sper sa meraga totul ok.

Vroiam si eu sa va intreb pe mamicle care aveti si fetita si baietel, care e diferenta la schimbat pampers la baietel, la ce trebuie sa fiu atenta?

Mersi. Sa stii ca am fost mai pregatita la Alexia, dar comparand copii, mai simplu a fost la Tudor, la el nu am avut nevoie de silicoane, sanul nu l-a refuzat niciodata...nu stiu, poate am fost mult prea sigura pe mine. Dar sunt sigura ca la voi totul o sa fie ok.

Eu nu vad mare diferenta intre baiat si fata la schimbat pampersul, ba mi se pare mai complicat la fata ca se duce kk la pasarica si mi se pare mai complicat de toaletat fata.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput