Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)
Raspunsuri - Pagina 15
papanash spune:
tot auzeam "cevele, cevele, cevele". la joaca, la desenat, aparea acest "cevele" misterios.
pana aseara cand mi-a dezlegat misterul: cum mami, nu stii cevele ? pai, un ceva-cevele....
deci, nu numai ca m-a luminat in ale dexului noii generatii, dar a facut si explicatia logica, de la singular la plural. Cum naiba de nu m-am prins din prima ???
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
mandarinutza spune:
Cecilia, gresisem semnatura, acum mi-am actualizat-o.
Adimercedes, multumesc pentru urari, pai fac tot ceza, ca asa am nascut-o si pe Antonia.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 37s+ 
Poze
papanash spune:
cu gradi aveam impresia ca v-am zis, nu l-am mutat fiindca l-am inscris la stat, la gradi Apaca, asa ca din septembrie merge acolo. Sa vedem cum o dregem cu faptul ca o sa fie din nou grupa mica, dupa ce acum e cu mare bucurie in grupa mijlocie.povesteste la toata lumea ce baiat mare este el, in grupa mijlocie, in clasa noua (la gradi, cand schimba grupa schimba si sala de clasa).
cu mare drag va comunic, gata cu pampersii. tot-tot numai la oala sau toaleta. sau in iarba , daca-l prinde evenimentul in parc .
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Madarinuta, te pup mult de tot, iti urez numai bine ! mai ai un pic si o sa tii minunea nr 2 in brate ! De-abia astept sa vad poze cu voi !
SAbina, esti o slabatura, lasa vrajeala !
Cecilia, spor la impachetat, va tin pumnii sa fie totul excelent !
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Gabriela, condoleante si o imbratisare mare !
Teooooo, hai pe-aici, mi-e dor de tine ! Si ia-o si pe Rox, ca si de ea mi-e tare dor !
( 02.10.2007 )
mandarinutza spune:
Andreea11, multumesc, succes si tie pe 12 iulie la sustinerea raportului.
Bernix, multumesc. Sunt si eu emotionata dar ma gandesc ca mai am putin si ma intalnesc cu bb2. De abia astept sa il pupacesc si pe el.
La multi ani Danielle si Roxali!
Sabina, nu esti grasa deloc, arati f bine.Tu ce anestezie ai avut la a 2 a cezariana? Eu am avut generala la Antonia, dar acum o sa-mi faca rahi. DR mi-a zis ca nu trebuie sa ma misc prea mult si sa beau multe lichide. O sa imi iau cu mine ceaiul de chimen si anason, care l-am baut si la Antonia si sper sa fie la fel de ok ca la prima operatie.
Eu am mai fost azi la control si bb2 e bine, lichidul amniotic e ok, bataile inimii ok, are cam 3240 g si in principiu pe 12 iulie o sa vina pe lume.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 37s+ 
Poze
Sabina spune:
am avut rahiperidurala la ambele cezariene. E bne ca iti lasa un cateter si iti mai baga anestezic dupa operatie. Roaga-i sa iti faca mai intai anestezia si abia apoi sa iti puna sonda de urina:)
Imi place tare mult numele , si o sa il serbati si odata cu Antonia:)
fetele, eu stiu ca nu mai sunt grasana, dar am buba la cap....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
La multi ani fericiti Roxali !
La multi ani fericiti Daniellle !
sa fiti frumoase si fericite, langa copiii vostri dragi !
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
Bernixu, de ce sa nu ajungeti si la 2 mai?:)
oricum, noi stam pana joi.
Ana, am fost la cap Aurora in aprilie, am fotografiat kitsch-urile de pe-acolo:)
Andreea, si dupa raportul asta ce urmeaza, teza? oricum, felicitari, esti mareata:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
La multi ani mamica de printese Danielle!
La multi ani mamica curajoasa si incercata Roxali!
Ema, sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!
Mandarinuta
, uau! Ce putin mai e! Nastere usoara!