Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

aeperju, felicitari pentru sarcina! Sa va fie bine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Pt Danielle si Roxali, La MUlti Ani si de la Cluj! Sa fiti fericite, doamnelor!

Ema, felicitari pt sarcina!

Adi,

Yaia, tare m-am necajit cand am citit patania voastra, cand ma gandesc ce a fost in sufletul tauCe ma bucur ca a trecut totul cu bine si pisicuta cuminte a luat tzitzi iar

Mariana, La Multi Ani pt Daniel, sa creasca mare si sanatos! Tare dulce e in poze!

La noi a fost o saptamana plina, inmormantarea-plina de tristete, apoi am fost cateva zile la Deva sa mai uitam si tare bine a prins. Poate reusim saptamana viitoare sa fugim pana in Ungaria la Hajdu sa se mai balacasca Sara.Altfel, fetele minunate, Sofi se schimba tot mai mult.

Va pup!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele, eu inca ma vad grasa, crd ca e din cauza fetii...

http://picasaweb.google.com/lh/photo/BttfAt6eLYn0WbklKQmaEwv_yS_bakiyMTLqv7naZ2M?feat=directlink

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Danielle, si Roxali!

Dani, mai treci pe la noi, te rugam....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!
Toate bune de la noi. Cam plictisiti, am avut oarece probleme si nu prea am mai iesit...Insa speram sa facem un program.
Cris e f bine, vorbeste ENORM, intrebari multe. Face pipi si caca la oala doar la somnul de noapte mai punem pampers. Suntem baieti mari.
Ma apuca nostalgia cand vad cat a crescut si ca voi deja il aveti pe al 2 lea sau sunteti pe cale sa va intalniti cu el-bebe....Felicitari tuturor.
Eu in sfarsit sustin ultimul raport pe 12 iulie. Analizele sunt ok, suparari am doar pe tara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Mandarinutza nastere usoara si bebe sanatos.
Sabina banuiesc ca tu vrei doar sa te laudam. Esti beton, tanti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna ziua, fete dragi! Saptamana asta eu sunt in delegatie la Constanta cu tot cu Bobo. Diminetile la munca si apoi program de voie. E trist acasa fara Ana, asa ca am profitat sa fug(im) putin din Bucuresti.
La 2Mai nu cred ca ajungem sa o vedem pe @Company (nu esti deloc grasa, doar te-am vazut live si ti-am spus, esti doar putin bucalata), dar poate avem sansa sa ne vedem cu slippers. Voi unde sunteti la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

La multi ani fericiti numai cu bucurii si nimpliniri danielle si Roxali!

Ema, ce veste buna! Sarcina usoara si bucurie maxina in casa! Saracutul Andrei, ce vacanta a avut el.[q
]
mandarina, asa putin mai e pana vine bb! M-am emotionat eu, dar-mi-te tu, cum trebuie sa te simti! Tin pumnii sa fie totul bine.

adimercedes, bine ca ati trecut usor peste interventia de polipi. Nu-mi vine sa cred ce copii mari aveti tu si ramonaiani. Bravo voua!

Yaia, am citit cu sufletul la gura despre accidentul pisicutei si am rasuflat usurata ca e totul in ordine.

Cecilia, sanmatate lui Cristi! Daca nu-l mai doare gatul si nu face febra, eu zic ca puteti pleca fara grija in concediu chiar daca are muci, ca doar mergeti la mare si se vor duce de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix
, dar poate avem sansa sa ne vedem cu slippers. Voi unde sunteti la mare?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

La marea de acasa. Copiii mai sunt pana vineri in Cap Aurora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bernix, multumim, doar mucisori la orizont....oricum miercuri merg sa ne vada dr. Distractie placuta in delegatie

Andreea11, sper sa treaca supararile cat mai repede.

Sabina, cred ca vrei bataita, unde te vezi tu grasa??????
Ce fac copii la mare, sper ca se distreaza bine chiar daca fara tine pe plaja.

Noi mai avem putin, maine incep fac bagajele, asa ca ma instriu pe lista cu absente.

Yaia, ce mai face micuta delfinasa?

Ana, deci te dastrabalezi fara copilasi!!!!!!

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput