Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)
Raspunsuri - Pagina 13
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Yaia, ma bucur mult mult mult ca ai reusit sa o faci pe Alexia sa accepte din nou sanul. Bravo, ce emotionant cred ca a fost momentul in care ai simtit ca suge cu placere. De abia astept si eu momentele cu bb2 la san, acum sunt mult mai degajata si mai sigura pe mine ca la primul si sper sa meraga totul ok.
Cecilia, in continuare ii uram sanatate lui Cristi, pana joi cand plecati sigur se vindeca el.
Aeperju, Cecilia, Ramonaiani, Yaia, Rnico multumesc pentru gandurile bune.
Sabinutz, felicitari pentru progresul cu pishu la olita si gard, sa o tineti tot asa!
Vroiam si eu sa va intreb pe mamicle care aveti si fetita si baietel, care e diferenta la schimbat pampers la baietel, la ce trebuie sa fiu atenta?
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 3s+ 
Poze
Sabina spune:
Mandarinuta, de spalat eu l-am salapt exact ca pe Sofia, nicio diferenta.
Si am avut grija sa stea podoaba relxata in jos cand pun pampersul:)
la "dansa" eu am mers pe principiul "acolo nu se umbla", nu avem nicio problema, ba se si decaloteaza de la sine, ca mai pune si el mana:P
E incredibil ce putin a ramas.
Mi-a scapat mie numele bebelusului ce va sa vie in 8 zile?
va pup cu mare drag.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Mandarinuta
, suntem pe drumul cel bun, doar ca a inceput sa se plictiseasca de mascuta, inca reusesc sa-l pacalesc, nu mai tuseste decat destul de rar, mai mult seamana a stranut, nu febra, doar mucisori...
referitor la intrebarea ta, ti-a raspuns fff bine Sabina, mie imi spuneau sa o asez in sus, dar uda bady...
Adi, nu stiu ce sa-ti spun referitor la Lisa cea autoritara, am avut si noi o perioada cand ne lovea si nimic nu a avut succes, l-am lasat in pace si ne-am ferit, cand a vazut ca nu mai primeste atentie s-a plictisit si nu a mai lovit....afara daca nu este provocat nu loveste.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
mandarinutza spune:
Cecilia, Sabina, multumesc de indicatii. Numele l-am ales cam acum o saptamana si este Filip Alexandru.
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Vineri am facut ROR-ul, speram sa scapam fara febra, mai ales ca in 2 saptamani plecam si noi in vacanta . |
Sa treaca fara febra, tinem pumnii! si concediu placut in tara!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mandarinutza spune:
Cecilia, tot la Giulesti o sa nasc cu aceeasi dr.
Poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Cecilia, tot la Giulesti o sa nasc cu aceeasi dr. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 3s+ ![]() Poze |
banuiam eu

m-ai speriat cand am citit 3s la semnatura, am verificat sa vad daca am citit bine nik-ul tau sau a mai aparut vreo graviduta noua
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Cecilia, Sabina, multumesc de indicatii. Numele l-am ales cam acum o saptamana si este Filip Alexandru. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 3s+ ![]() Poze |
Mandarinutza, wow, ce putin mai este!!! Ce nume fain ati ales. Imi place. Nastere usoara iti doresc, recuperare rapida, bebelus sanatos, papacios si lapte din belsug. Cum de faci cezariana? Sau mi-a scapat mie ceva?
Ti-am vazut frumusetea! E o scumpa.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Luy, Carpatina
ti-a zis bine. Lisa a avut anestezie generala pt operatia de polipi. Nu se (mai) face anestezie partiala la copii, mai ales la cei asa mici, pt ca am inteles ca exista riscuri mai mari decat la cea generala. In plus, e mai bine sa nu stie ce li se intampla. De ex., noi am mers la medic sa ii "repare" nasul ca sa poata respira bine si sa nu mai fie nevoie sa folosim spray sau aspirator. Anestezistul a invitat-o sa sufle intr-un balon (modul de administrare al anestezicului) si gata. Cand s-a trezit a fost fff suparata si a plans, dar i-am explicat ca medicul are baloane foarte proaste si cel in care sufla ea s-a spart si de aceea o doare. Dar cand mergem la control o sa ii ducem cateva baloane sa vada ce trebuie sa isi cumpere pt alti copii
.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
carpatina spune:
Cu intarzire, dar din toata inima:
La multi ani danielle02 si Roxali! 
Sa fiti sanatoase, iubite, fericite! Fie ca dorintele sa vi se implineasca! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

.