Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mai sunt si eu p-aici:))
pt ca nu am voie la plaja, am scris niste articolase pe blog despre pian, cu dedicatie pt Rox:)
http://armonii.blogspot.com/2010/07/despre-studiul-pianului.html
http://armonii.blogspot.com/2010/07/despre-studiul-pianului-2.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mai anunt cu mandrie baiat mare, face pisu la olita si la gard:)
Si aca seara ii punem pampers (e frig si mie- aiurea sa spal aici de mana zeci de pantaloni lungi...:D ), ne anunta, stati ca fac pipi:)

Asteptam cu nerabdare declicul la nr.2.

Yaia, minunate vesti despre voi.

Cecilia, sanatate lui Cristi dragalasul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, multa sanatate ! de la ce a racit Cristi ? AC ?mai aveti un pic pana la vacanta, sper sa fie totul ok cu voi.
Sabina, cum e vremea la mare ?
Adimercedes, cum mai e Lisa ?
Roxali, sa stapanesti sanatoasa cele 4 roti, sa va bucurati din plin !
Yaia, ma bucur mult ca sunteti bine !
Aeperju, sarcina usoara si sa ai parte numai de bucurii !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!
de mult tare nu am mai reusit sa scriu...
bine, nici inainte nu eram eu f activa, dar cel putin reusam sa va citesc
acum nici sa va citesc nu mai reusesc
alerg intre serviciu, copii, copii bolnavi si casa
luptam inca sa gasim loc la cresa si avem loc din sept la gradi

vreau sa felicit proaspetele mamici imi cer scuze ca nu am facut_o la timpul potrivit
sa doresc sarcina usoara pt toate fetele care acum traisc aceasta minunata experienta, sa aveti bb sanatosi, papaciosi si voiosi
concediu placut si vreme buna pt cele ca sunteti la mare sau la munte
sanatate copilasilor bolnavi si parintilor nervi tari (cand ziua e ca noapte si noaptea e ca ziua...)

cu drag

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Doar va salutam si noi. Dorim multa sanatate bolnaviorilor, va tinem pumnii pentru toate planurile pe care vi le-ati facut, si va uram si cu intarziere la multi ani tuturor sarbatoritilor si pentru toate evenimentele avute. tare

Noi suntem ok, bine sanatosi. Eu foarte ocupata, nu prea mai stiu de mine cu atata treaba. Fost si la Roma vreo 2 zile, cu treaba evident. Noul tva mi-a dat complet peste cap programul, recinfigurari sistem, facturari, etc. Pe langa controalele obisnuite si inchidere de luna. Am avut nopti cu 4-6 ore de somn, asa ca nu prea am energie sa povestesc.

Doar sa stiti ca suntem pe aici, alaturi de voi. weekend placut sa aveti si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ma bucur ca "V-ati suparat" ca nu v-am salutat si ati mai trecut pe aici,eu am muncit ca un rob...dar casa e curata, papa gata , plimbat copil....

Papanash, nu stiu de la ce si cum a racit Cristi, ne-am trezit ieri si asta a fost, ma bcur ca aerosolii isi fac efectul si sper ca pana plecam sa fim ok, nu ma astept sa scapam de tot de tuse si mucisori, dar macar sa fim ok,e bine ca Cristi coopereaza la tot... miercuri mergem sa ne mai vada dr.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim mult! Speram sa fie totul bine!
DPN 7 februarie.

Emma 9+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Urari intarziate mai primiti?
LA MULTI ANI, Daniel! Sa cresti mare si sanatos, puternic ca "Paiderman". Arati tare "cul" in costumul asiatic!

primim, cum sa nu? Vineri am facut ROR-ul, speram sa scapam fara febra, mai ales ca in :

(
Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
eu am intrat sa va salut, pardon sa le salut pe Yaia, ramonaiani si Adi...ca restul ati plecat in vacanta
)

2 saptamani plecam si noi in vacanta .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Buna dimineata!
Nu am citit nimic din urma, incep sesiunea de forum prin a va spune ca suntem inapoi la san!
Dupa ce am pipait-o si verificat-o pe toate partile sa ma asigur ca nu o doare nimic, nicaieri, am pus-o la san. Intorcea capul imediat, uneori lua sanul si tragea o data si ii dadea drumul. In plus, nu intelegeam de ce il ia din biberon si nu direct de la sursa. Asa ca am tinut-o ferm si am pus-o la san. A plans, dar bea in timp ce eu ma mulgeam direct la ea in gurita. Dupa ceva timp, a luat sanul si a supt putin. Asta se intampla pe la 16:30, dupa ce ultima masa fusese pe la 10-10:30. Pe la 18:30 din nou la san, rezistenta mai mica si tras mai bine din san.
Apoi sotul a zis sa o las pana cere ea, pana plange efectiv de foame. Si am stat noi, si a trecut timpul si pe la 22:30, mandra noastra plangea de foame, dar sanul nu-l lua de buna voie. Si atunci, cu ceva plans, pus din nou la san si insistat putin, in sensul ca nu o lasam sa intoarca capul si m-am muls pana au venit primele picaturi. Si a apucat fata sanul si nu i-a mai dat drumul vreo 10 minute, a supt ca la 3 zile, ea, care termina in 4-5 minute. Si gemea de placere in timp ce sugea, stiti sunetul ala care parca zice 'Mmmm, ce bun e!' Si apoi asa fericita si zambareata era! De atunci papa tzitzi, mai protesteaza uneori, daca trage de 2 ori si laptele nu a tasnit deja, semn ca se obisnuise deja sa picure in gura!!!(asta dupa numai o zi de biberon!) Ca sa punem capac la toate, mie mi-a venit si menstra, dar nu asa, putin, ca pana acum, ci valuri-valuri. Poate si asta sa fie unul dintre motivele refuzului si poate cazatura si refuzul sanului sa fi fost o simpla coincidenta, de fapt ea refuzand sanul din cauza menstrei? Desi de ce bea totusi acelasi lapte din biberon? Ciudat, oricum! Am renuntat sa mai caut explicatii, mai ales ca acum pare ca totul a trecut cu bine si suntem inapoi la gangurit dulce si baut lapte bun din tzitzi. Stiam eu ca daca o parasc la voi, se da pe brazda! Asa a fost si cu protectiile de san.
Va pup fetelor, multumesc de mesaje si de incurajari, citesc din urma si revin!

PS Mara, mare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Yaia, yupiiii, multe felicitari pt reusita! Stiam eu ca e o chestiune de ore... Cu mestra nu stiu ce sa zic, dar stiu ca unii bebelusi reactioneaza pt ca se pare ca ceva se schimba la laptic. La noi nu e cazul inca, deoarece inca astept rusii. Si nu mai e cazul, pt ca Adam s-a intarcat. A fost ff bolnavior, bronsita (inca e pe antibiotice, tuseste), gat rosu, dureri si a renuntat la supt, insa papa formula de capra din biberon. E bine si asa...

Va pup

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Papanash, istet si smecher tare Adi :* Pana la urma cum ramane cu gradi? Sa stii ca si Lisa a facut nazbatia aia de care povesteai tu. Si inca in 2 randuri. O data la baie, langa toaleta si a facut pp pe haine, iar intr-un alt rand in mijlocul clasei, s-a dezbracat si a facut pe pantaloni. Eu am dedus ca o facea doar ca sa isi schimbe hainele, asa ca le-am cerut educatoarelor s ao lase sa se schime daca si cand vrea ea in hainele din gentuta. Si inainte sa plec ii deschideam gentuta si ii aratam hainele si in fata educatoarelor ii spuneam ca as aprecia mult de tot daca cere sa se schimbe fara sa isi ude hainele de pe ea, ca e ok sa se schimbe cand vrea ea si educatoarele o vor ajuta. Si mai puneam la ea haine neinteresante, adica, na, nu din cele favorite, pe care sa vrea sa le poarte tot timpul. Si, ai ghicit! Nu a mai udat deloc pantalonii!!! A mai avut 2-3 accidente ca a asteptat muuult prea mult pana sa mearga la baie, dar alea nu se pun ;) ca nu erau intentionate ;)

In rest sunt cu mare stres. Am mai zis aici ca Lisa il cam pocneste pe Adam (si nu numai pe el), dat palme peste cap, impins, tras, dat cu picorul, mai nou muscat etc. Si pe mine, pe daddy, la gradi pe prietena ei cea mai buna a tras-o de par, i-a luat jucariile, pe celelalte 2 prietene le supune la teste si observatii. Cred ca e o chestiune de observat reactii. Oricum, cu Adam ajunsesem la disperare. Totul se intampla din senin si fara legatura cu locul unde era el sau ce facea. Mergea la el cu intentie si il pocnea pana plangea :( Ajunsesem la capatul puterilor, resurselor si rabdarii. Am incercat orice: de la taiat din avantaje, confiscat jucarii, pedepsit in scaunul de masa, vorba buna, explicatii, strigate, orice!!! Nada, zilch, zero, nimic! Dupa operatia de polipi am introdus un sistem de "rewards chart" unde "faptele bune" si ascultarea sunt recompensate cu stelute colorate si la 7 stelute primeste ceva special: un DVD, o oja pe unghii etc. Plus mereu langa ei, vorbit si interactionat cu ea non-stop, activitati, jocuri etc. Se pare ca asta functioneaza (deocamdata) si "atacurile" s-au rarit considerabil, undeva la 2 pe zi. Plus ca acum investighez niste studii despre "ABC behaviour" si incerc sa ma inspir cu idei de acolo, ca mi se par folositoare pt un copil asa activ si "highly charged" ca Lisa.

Oricum, daca aveti ceva idei care au functionat in cazul vostru, va rog sa imi spuneti si mie ce si cum... Sar'na

In rest, Lisa face bine . Nimanui nu-i vine sa creada ca nu are nici 3 ani, toata lumea ii da vreo 4, vorbeste mult si corect, are umor, e sensibila, o scumpa si o lidera, ne organizeaza pe toti, de la mic la mare :P

Acum fug ca s-a trezit Adam si Lisa pleaca cu daddy la piscina.

Revin curand

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput