Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
Nicole a facut zilele acestea sesta malattia (rosolia infantum) o forma mai usoara,nicidecum pozele ce apar pe net, apoi Robert cu febra mare o zi, bubitele inca nu au aparut dar e si el tot pe acolo.

Sanatate multa piticilor!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
saptamana viitoare suntem in concediu asa ca sa nu ma treceti absenta,promit sa citesc tot la intoarcere.

Sa aveti un concediu relaxant!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Nasterea in Ro e legata de mai multe chestiuni, ca sa zic asa.
Mergem in Ro, daca Andrei este sanatos si totul e ok, in decembrie, cu 2 luni inainte sa nasc, cand sarcina incepe sa ia proportii vazand cu ochii si cand, nu o sa ma mai pot descurca singura cu Andrei, ma refer la caratul lui in brate, ridicat in scaun de masina, dat jos, etc., o sa maeg sa fiu luata in evidenta si sa urmaresc sarcina pe ultima 100 de metri, nasc acolo si dupa, o sa ma ajute mama cu Andrei, botezam si bb si stam in Ro pana implineste 3 luni cand e cat de cat pus pe picioare si scap de colici, etc.
La toate astea se adauga evident, piticii mei pe creieri sa nu mai nasc aici, din motive de tinut 1 zi in spital. In fine.
Sa fim noi sanatosi cu totii ca asta e cel mai important.

Cand am fost sa-mi confirme sarcina, dr mea mi-a zis ca, ptr ca la prima sarcina au aparut probleme dupa nastere, acum ma vor tine mai mult in spital sa ma monitorizeze.Sa tina pe cine vor ei, ca pe mie nu ma mai prind acolo. Asta trebuia facut la prima sarcina, cand mama e novice si habar nu are pe ce planeta e, oricat de informata ar fi.

Mamica fluturasului Andrei si 6+

Eu te inteleg si sunt convinsa ca totul va merge foarte bine, mai ales si cu ajutor de la mama ta!

Tare mult imi place semnatura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
Vesti proaste de la noi, Cristi are rosu in gat si tuseste destul de urat( ragusit as putea spune

Sanatate, Cristi! Sa treaca repede!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju
copil bolnav cu conjunctivita, rosu in gat, prima orprire cand ne-am intors in oras a fost dna homeopata. Daduse intr-o tuse seaca sacaitoare care nu-l lasa deloc sa se odihneasca si era intors pe dos. Acum vad ca tusea a devenit plina dar au aparut multi multi muci. Cred ca suntem pe calea cea buna (desi dr de fam ne daduse imediat zinnat pe care nu i l-am dat) si in cateva zile va fi bine de tot, fiindca macar i-a revenit pofta de mancare, tusea e plina si se rup secretiile si se odihneste ok.

Alte noutati: avem bb in burtica de 9 sapt. . speram sa fie totul bine.

Sanatate multa Andrei! Sa treaca repede!

Imi plac "alte noutatile" tale! Felicitari, sarcina usoara si bebe bunuc! Sa dai DPN pentru prima pagina, daaa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Am admirat pozele de la botez, Alexia este asa de frumoasa si gingasa, o mica buburuza in rochita rosie.

Eu sunt ok, mai am cam zece zile pana pe 12 iulie cand am programata cezariana

Multumim mult!

Brr...ma trec fiori, ca deja ati ajuns aproape de nastere si nu stiu cand a trecut timpul. Sunt sigura ca tu stii! Nastere usoara iti doresc, refacere rapida si lapte-n tzitzi...dar sper sa mai 'vorbim' pana atunci, nuuu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Pup frumusetea mica ce e o scumpa si o dulce. Si Tudor a crescut mult. Ce mi-au placut sa ii vad in apa...

Multumim mult, Mama-cangur!

Mergi la inceput

In incheiere: multumesc din suflet de sfaturi, pareri si incurajari. Am mers acolo unde era mai mare nevoie!
Alexia e bine acum, pare sa fi trecut ce a fost mai greu, dar au venit toate deodata (oaspeti, cazatura, vaccin, menstra mea) si probabil a fost prea mult pentru ea!
Loveste in continuare din picioare ca un calut (asta e si motivul cazaturii+neatentia mea), vorbeste mult pe limba ei, face deja ploita cu saliva, isi baga in gurita cate un deget sau doua si le tine in coltul gurii de parca ar fi o pipa, gangureste si zambeste toata ziua, la oricine. E un bebeminunat, nu plange decat foarte rar si cu motiv, nici nu stii ca e in casa, asa de cuminte e, de se mira toata lumea (de asta si de parul ei lung si mult si negru si 'cu freza').
Tudor e si el adorabil, a ajuns la varsta intrebarilor si a vorbirii fara pauza, de uneori ne capiaza de cap, dar asa ma bucur...mi-s dragi copii de mor!

Va pup, fug la cacao si la micul dejun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
Vesti proaste de la noi, Cristi are rosu in gat si tuseste destul de urat( ragusit as putea spune

Sanatate, Cristi! Sa treaca repede!

ma bucur ca totul revine la normal cu d-soara delfinasa, nu cred ca venirea rusilor au influentat cu ceva papatul la san

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi suntem cu muciosi si am facut si putina febra peste noapte, acum este ragusit dar vesel, cam suparat ca nu poate tipa si nu are voie sa alerge mult......este afara cu tati.

eu am intrat sa va salut, pardon sa le salut pe Yaia, ramonaiani si Adi...ca restul ati plecat in vacanta

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput