Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ema,sarcina usoara si sa te lase greturile si starile de rau, cat mai repede!
Sanatate multa si lui Andrei!

Mamica fluturasului Andrei si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Ema am auzit de infectii cu Rotavirus din Bulgaria. Nu zic ca e asta la Andrei dar e bine de stiut!

Sanatate la amintrei!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

n-a facut din bulgaria ci dupa multele siropele si supozitoare cate i-am dat sa reusesc cumva sa-i scad febra mare care revenea si mai puternica in nici o ora si jumatate.

Emma 9+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

NU stiu daca am mentionat ca si eu am racit bazat de la al meu baiat si sunt cobza. Mai luasem eu paracetamol la dureri de cap dar m-a certat dr si a zis sa nu mai iau asa ca bagam oscilo si voseptol si vit c. (usturoi si ceai la greu :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Mah, de pana la urma unde vroiai sa mergi? Ca in Europa poti merge cu carte de identitate - banuiesc ca ai una finlandeza, ca doar locuiesti acolo....

Pai nu trebuie act cu poza si pt copil? Sau pe Alexia o lasa acasa cat timp hoinaresc ei prin Europa ?

(Multam, mi-ai amintit sa iau toate actele cu mine, ca sa schimb si pasaportul Elizei cand ajungem in RO )

Pai cine o excludea? Eu am si pentru Ioana carte de identitate belgiana, ca si ea e rezident aici... Cu poza cu tot.

Eu nu am pentru Alexia. Asa ca trebuie sa asteptam pasaportul pentru ea.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
spalat munti de rufe, am dormit vreo 2 ore...

Acum ca ai terminat treaba si esti si odihnita, poate pui si ceva poze pe site!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Zici ca m-am tampit cu Fanta. Peste tot numai Fanta vad, ca e de portocale sau de lamaie, acid sa aiba si sa fie acrisoara.
Nici eu nu beau mult, cateodata sunt suficiente cateva guri, numai sa ma lase greata.Brrr.

Eu cred ca am ramas cu sechele, ieri ma apucase o pofta de Fanta...ziceai ca sunt insarcinata si cu greturi! Sa stii ca pe mine m-a tinut chestia cu Fanta toata sarcina, chiar si dupa ce au trecut greturile, pe la 20 de saptamani, tot aveam pofta de Fanta.
sa treaca repede greturile!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Carpatina, nu stiu cum o fi in Finlanda, dar aici, nu exista asa ceva, adica, carte de identitate pentru cei cu drept de rezidenta.
Aici ai CNP-ul, kenitala, cu ajutorul careia afli si pe naiba. Pentru calatorit, musai pasaport dar, si acum vin de acasa, deh neuronul care ramasese de la A si se mai zbatea sa supravietuiasca, a murit si asta , Islanda nu e inca in UE. M-am tampit clar! M-am gandit initial ca si Finlanda e tara nordica....
Probabil dureaza si emiterea cartii de identitate, de-aia au vrut direct pasaport.

Alexia are cardul de asigurat in sistem de aici, cu Social security number, dar fara poza. Vine automat acasa, la vreo 3 saptamani dupa ce ai nascut, ii anunta spitalul. Oricum nu e bun de calatorit peste mari si tari. Asa ca asteptam pasaportul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

NU stiu daca am mentionat ca si eu am racit bazat de la al meu baiat si sunt cobza. Mai luasem eu paracetamol la dureri de cap dar m-a certat dr si a zis sa nu mai iau asa ca bagam oscilo si voseptol si vit c. (usturoi si ceai la greu :))

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Poftiti la capitolul 395!

Mergi la inceput