Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
CoriMami spune:
Bluekidoo, sa stea cu funduletul cat mai mult liber, "baie de aer" ii trebuie. Si tamponeaz-o cu ceaiuri, ce ai la indemana - pelin si galbenele ar fi foarte bun.
Am pus poze noi la semnatura
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel
bluekidoo spune:
Multumesc ult fetelor Crema de galbenele am in casa dar nu m-am gandit deloc la ea desi stiu ca este foarte buna. De acum va sta fara pampers in casa.. il pun doar cand doarme sa nu i se faca frig peste noapte ca nu obisnuieste sa stea invelita asa ca trebuie sa o imbrac. Ciudat este ca inca nu i-am schimbat marimea pampersului.. adica nu s-a iritat cand am trecut la nr 2 ci abia acum cand trebuie sa trecem la 3, adica mai are vreo 6 pampersi nr 2 si dupa trecem la 3. Din fericire pe ea nu o deranjaza iritatia ca am tot atins-o eu sa o studiez si sa o spal, sa o creia o pauzasc si nu a schitat nici un gest care sa imi spuna ca o deranjeaza. cred ca daca o si deranja ma urcam pe pereti
Fug ca s-a trezit sa pape
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
Acum mi-a picat fisa cand ati spus de schimbatul pampersului.. am terminat un pachet de pampers nr 2 din acela de 72 bucati si am desfacut un pachet tot pampers nr 2 dar din ala mic.. si mi s-a parut mie ca sunt un pic mai rigizi dar nu am luat in seama.. si atunci a aparut iritatia de ce or fi diferiti ca doar sunt aceasi firma, acelasi numar .. incerc sa nu-i mai dau pampersi din astia sa vad cum merge...inca o data va multumesc de sfaturi
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
miria_cristina spune:
CARMEN - Fetele ti-au raspuns toate la intrebarea ta si cred ca ai gasit si dilema. Eu asta vroiam sa-ti spun, ca am patit-o si cu Dami, cand era bebe, si cu Casius la schimbarea pampersului. Chiar daca e aceeasi firma, daca nu e exact tipul ala cu care am inceput se irita.
Si continua s-o dai cu Bephanten.
Rebiana27 spune:
CARMEN poti solicita la o farmacie sa-ti prepare un unguent pentru eritem fesier... eu am folosit si la Luca si la Mara daca si cand se iritau. E f eficient. Asa cum ti-au recomandat fetele, crema de galbenele si "baia de aer" dau roade, de asemenea.
ROXANA ce bebelus frumos ai fost!
Am mai pus cateva poze pe picasa...
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 ROXANA ce bebelus frumos ai fost! Am mai pus cateva poze pe picasa... Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
REBIANA,Mara sta in fundulet?Ce dulci sunt fratiorii impreuna...
Poze Briana.
Rebiana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramy77
REBIANA,Mara sta in fundulet?Ce dulci sunt fratiorii impreuna... Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010 Poze Briana. |
Sta foarte putin nesustinuta; de altfel nici nu-i inca momentul insa nu mai vrea deloc pe spate, se incordeaza sa se ridice.
multam'
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
hai ca.s pe picior de plecare la cumparaturi in mall iar:))
dar nu m.am putut abtine sa nu ma uit pana ies la mara, doamne ce scumpi sunt in poza aia unde stau amandoi unul langa altul
nu.i problema ca sta un pic in fundulet, asa era ivan si n.a avut nimic
tu angelito
bluekido, continua sa dai cu bephanten parerea mea, nu face minuni de pe o zi pe alta, mie imi suna a iritatia sau dermatita de pampers, normala de altfel si da la schimbarea pampersului se intampla, dar daca totusi e aceeasi marca e curios
gata plec
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra YAIA, eu m-am interesat si la noi zice clar ca acum se face doar biometric, inclusiv si la ambasada doar din acesta se face..., asta mi-au zis peste tot...si oricum vreau sa fac de asta sa aib a valabilitate, ca un an ce fac?...asa era, dura 30 de zile, dar acum se fac in 14 |
Sigur se face si din cel vechi, la cerere, dar e valabil doar 1 an. Si pe site-ul Directiei de pasapoarte scrie clar ca " Termenul de eliberare este de pān#259; la 30 de zile lucr#259;toare." Deci ar putea sa ti-l faca si pe loc, in cateva ore, dar in pactica dureaza cam 2 saptamani, poate mai mult, in functie de cate cereri au. Iar tu mergi vara, deci s-ar putea sa dureze mai mult de 14 zile, asa ca ai grija.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
LAlexandra spune:
YAIA, fieacre judet are site propriu, la noi in Mures scrie clar 14 zile lucratoare, inainte era 30 de zile calendaristice...crede-ma ca urmaresc mereu ce si cum, iar inainte cand se faceau din acelea vechi erau gata in 2 ore fara regim de urgenta.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010