Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

uite aici http://www. prefecturamures.ro/pasapoarte.html (am pus spatiu dupa www.)
vad ca cele vechi da sunt doar temporare pe 12 luni, dar mai bine fac nou ca tot acolo sunt cu banii si ar trebui sa il finalizeze dupa cum zic ei pana plecam

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Rebiana - am reusit sa vad sieu pozele. Frumosi ingerasii tai . Ce bine seamana intre ei.
Nu mai faci un bebe ?? Nu stiu de ce te vad mamica de 3 copilasi

Roxi - ai abonament la mall ? frumos asa . Vreau si eu.

Blukidoo - eu ii dua cu bubchen. Bephantenul nu are nici un efect la noi. trebuie sa gasesti crema care i se potriveste.

Am pus si noi cateva poze facute azi cu telefonul. Au iesit varza dar nici daca le-as fi facut cu aparatul foto nu ar fi iesit mai bine
Vreaaaau caameraaaa

Astept sa ploua . Am "vulcanizat" acoperisul si vreau sa vad ce a iesit

Maya e langa mine , s-a intors pe o parte si incerca sa linga patul

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

CoriMami de aia le-am si uploadat, mi-au placut si chiar nu stiam multe lucruri din ce zic in ele.
vladimirescu sa stii ca am depus efort, stand 2 seri pana pe la 23-00 noaptea, si s-a acumulat oboseala. In seara asta tb sa ma culc mai devreme, ca altfel ziua nu stiu cum mai fac fata. Simt oboseala.
babyangel azi am terminat si noi pachetul de pampers nr 2, dar tb demult sa-i fi pus nr 3 ca o strangea..dar daca m aveam nr 2 i-am pus ca sa-i terminam, asa ca sper sa nu se irite si Justina.
Pana acum nu s-a iritat.
bluekidoo 'noi' folosim PAMPERS PREMIUM CARE, sunt f buni.
Rebiana deja in fundulet?
Asa era Ioana, nu vroia sa m stea culcata de pe la 4 luni.
Foarte frumoase pozele, cat si descrierea lor..se "citeste" dragostea fata de ei.
Denisa frumoase pozele, chiar si cu telefonul!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

reactie la BCG Azi la baie am vazut pe mina la Floricica locul unde a fost intepat de BCG ca e rosu si umflat, chiar si intarit. Arata destul de uritel, e ca un inceput de furuncul daca stiti cum arata (evident, nu are furuncul, dar seamana ca aspect). N-am nici o idee cum ar trebui sa se faca. Cred ca avem 4 saptamini de cind l-am facut.
La voi cum arata?
Luni ne viziteaza pediatra, asa ca o sa stiu mai multe, dar pina atunci as vrea sa stiu cum e la voi...

Ne place tot mai tare la baita, dam din craci si stropim, sintem cu ochii jucausi si ridem :)

De intors de pe o parte pe alta nici vorba - dar am toata rabdarea, ca Vladimir s-a intors pe la vreo 8 luni parca :)) V-am mai zis eu, cind venea pediatra prima intrebare era: "s-a intors?" Si ziceam mereu ca nu, era diperata. Eu nu eram speriata, aveam senzatia ca nu se intoarce pt ca nu are nevoie - avind si el 2 bone in schimburi si pe noi pe linga el, numai "pis" zicea si imediat se repezea cineva sa-i implineasca nevoile... asa ca de ce sa se chinuie singur daca are cine sa-l intoarca? Banuiesc ca asa va fi si Floricica...

Nici mina nu o intinde la jucarii, doar le urmareste extrem de atent (cu concentrare de lunga durata, lucru care ma multumeste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

VLADI pustula la vaccinul BCG asa trebuie sa fie, o sa supureze la un moment dat si atunci, eventual, cand ii faci baita, sa nu uzi locul respectiv. De citit "floricica" (asa ii zice ) se face la 5 luni de la intepatura, de catre medic sau asistenta.
Si Albert se uita foarte atent la jucarii, le examineaza zilnic, de parca e prima data cand le vede .

GABY distractie faina! Cred ca esti in mijlocul unui dans la ora asta .

MIRIA inca o intrebare. La tine ramane mirosul ala de lamaie dupa sterilizarea la rece? Ca pe mine ma cam enerveaza!

Nu stiu de ce, dar Albert imi refuza lapticul meu si de la sticla! Am facut o proba, sa vad care lapte il mananca cu placere si am constatat ca la lapticul meu muls se tot agita, impinge sticla, maraie, scoate cu limba tetina, pe cand la cel praf nu a zis nimic, a papat foarte linistit. Oare ce o fi? Nu sunt la ciclu si nici alimentatia nu mi-am schimbat-o.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Un cadou pentru voi!

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

VLADI sa stii ca asa trebuie sa arate locul de la vaccinul BCG.
STEFI a facut asta pe la 43 saptamani si nu trebuie umblat acolo, se rezolva singur intr-o saptamana maxim.
asta inseamna ca vaccinul a reactionat si ca si-a facut efectul.
sunt si copii la care vaccinul nu a reactionat din prima si s-a refacut dupa 1 an.

REBIANA frumosi copii mai faci, sper sa ramaneti asa toata viata, fericiti si impreuna.

DENISA s-a facut tare frumusica MAYA, si i-mi place tare mult cum o imbraci, sta mult in leagan-balansoar, pentru ca vad ca este destul de interesata.

CORINA de mult nu mai vazusem poze cu a voastra PETALA si pot sa soun ca este o frumusica, se pare ca-i prieste la buni in vizita.

ALINA multumim pentru urare si pentru filmulete.

CARMEN eu dupa fiecare spalare ii dau cu bephanten si vad ca nu avem probleme, si ii mai dau si pe la axila si sub barbie pentru ca noi suntem mai grasute si incepuse sa se irite de la caldura.

ma duc la nani.
sa aveti o noapte linistita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

VLADI sa stii ca asa trebuie sa arate locul de la vaccinul BCG.
STEFI a facut asta pe la 3 saptamani si nu trebuie umblat acolo, se rezolva singur intr-o saptamana maxim.
asta inseamna ca vaccinul a reactionat si ca si-a facut efectul.
sunt si copii la care vaccinul nu a reactionat din prima si s-a refacut dupa 1 an.

REBIANA frumosi copii mai faci, sper sa ramaneti asa toata viata, fericiti si impreuna.

DENISA s-a facut tare frumusica MAYA, si i-mi place tare mult cum o imbraci, sta mult in leagan-balansoar, pentru ca vad ca este destul de interesata.

CORINA de mult nu mai vazusem poze cu a voastra PETALA si pot sa soun ca este o frumusica, se pare ca-i prieste la buni in vizita.

ALINA multumim pentru urare si pentru filmulete.

CARMEN eu dupa fiecare spalare ii dau cu bephanten si vad ca nu avem probleme, si ii mai dau si pe la axila si sub barbie pentru ca noi suntem mai grasute si incepuse sa se irite de la caldura.

ma duc la nani.
sa aveti o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Azi Geo a fost avansat la gradul de ofitzeras .Gagici fiti pe faza.Se vede la semnatura!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput