Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stefi child rammy v.am adaugat corect la yahoo asa-i?

am vazut.o pe maya ce.mi place in poza aia cu bratele deschis
si cu sombrero de mexican:)))

ellanik e tare de tot geo cu uniforma! mortal

am pus poze de azi
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaATreiaLunaIunie#5487187315100985154

n.am mai cumparat pt mine decat vreo 2 bluze, restul pt copii
denisa cam in fiecare saptamana merg in mall, recuperez ce n.am cumparat cand eram gravida si stateam in casa:)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Sarah Maria (Jeni_h), Sophia (Cenia), Adam Leo (Magdone)

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Apar si eu in miez de noapte

Stefimic - nu-i place. Nu-i place sa stea cocosata, ea vrea numai dreapta.Sta cam o jumatate de ora si se uita la luminite, asculta muzica
si atat. Nici dupa leganat nu se omoara.La carusel sau cu balonul sta mai mult

Roxi - frumoase pozicile. imi place aia unde sunteti toti in rosu : si tu si Silvana si Ivan.
Eu tot nu-i pot da bibe din brate. Se intoarce cu capul in toate pozitiile, daca se vede in brate intoarce capul spre san, sau o apuca rasul si vorbitul.
Eu ca sa nu mai intru prin magazine o iau pe honey cu mine.
In mall ajung decat in weekend , dar nu cumpar pt mine pt ca nu gasesc ceva sa-mi placa pe noile mele dimensiuni. Si nici nu vreau haine de grasa

Ella - imi place bandana albastra

Alina - interesante filmuletele. Unu7l am vazut. Sper ca le-am salvat si pe restul, am vazut ca unele au 250 MB.
Acum nu merge linkul. Sper sa fie ceva temporar

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

child - hmmmm Maya face invers. PRefera LM . Banuiesc ca e normal sa-i prefere si formula. Nu -i mai ajunge LM?
Defapt daca incepe sa papa la tzatza de ex ,asa trebuie sa termine, nu vrea bibe dupa tzatza chiar daca e LM. Nici invers, tzatza dupa bibe. Si cand o schimb de la una la alta se stramba zici ca-i dau lamaie.
Daca la o masa nu-i ajunge LM, sa ziceam ca am decat 90 ml ii mai decongelez sau ii dau LP nu amestec la aceasi masa LM cu LP pt ca e posibil sa nu mai manance la fel.

Saptmana asta a mancat decat odata LP pt ca uitasem eu sutienul pe mine si nu stiam de ce nu e lapte.
Nu ma bucur inca dar ma tenteaza s-o invat din nou la san desi seara nu-i va ajunge tot va trebui sa-i dau bibe.
ziua mananca cam 160, seara inainte de culcare 200 -220
Tzatza seara produce 140, asta tine cu ursul.
In schimb pompez noaptea odata iar ea nu se mai trezeste noaptea deloc.
hmmmm mare dilema... cum sa fac

Mergi la inceput

denisa ce tare ca nu se mai trezeste noaptea:)
silvana bea numai noaptea cam 500-600 ml:))) tocmai ii scot aerul

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata fetele,
Haideti la un latte machiato sau expresso cu lapte..
In sfarsit vad urme de soare afara..parca nu imi vine sa cred, ca si-a facut de cap "vara " asta !
Am vazut si eu pozici cu ofitzerashul..Ella ..unde ai putut gasi cascheta aia pe masura lui?? Cool!

Rebiana pe mine ma ingrijoreaza Codrin ca nu prea mai vrea sa stea intins... El sta 70% din zi ba in scoica, ba in scaun de masa, ba in leagan , sau scaun de masina...o ora -doua sta in carucior, dar cam atat!
Nu o fi rau pt el??

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Hello..iar bantui singurica pe aici? De fapt e duminica..

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Babyangel,doar stam la mare.In Mamaia au tot felul de outfituri marinaresti de la cele mai mici pana la mari.bandane,sepci,caschete,baticuturi,body-uri rochite,pantaloni....marinaresti sunt o groaza si-s tare haioase.de acolo am luat si bandana albastra si are si rosie.Si ta-su poarta bandane asa ca...ii asortez.
Doarme Geo acum dar il pregatesc de iesire.Oare cum o fi afara?Mergem la biserica sa-l impartasim si dupa aceea prin Mamaia sau Eforie la plimbare.
Gaby tu ziceai ca bei cafea si alaptezi?Si Joy nu e agitata?Eu cred ca daca mai beau si cafea si invarte asta mic precum tirbushonul.O clipa nu-i stau gurita si picioarele.Sseara cade lat.Si eu de asemenea.
Duminica placuta tuturor.

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

anca acum m.am trezit e bine venita cafeaua
auzi nu e rau ca sta in scoica leagan etc, dar acum ca spui asta ma gandesc sa nu aibe reflux, majoritatea cu reflux prefera sa stea asa din cauza ca intinsi le vine mai repede inapoi si de aia nici nu mananca multi, dar asta nu e chiar lege , al inei si codrin al tau mananca ok

azi e inorat, n.am chef de magazine, las pe saptamana viitoare alte ture de shopping
ieri i.am cumparat silvanei primii ei pantofiori

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Roxi - daia e Silvana cu falci si Maya slaba. Cat bea in 24 de ore ?
Maya bea cam 850.
Ieri a adormit la 8 seara , ultima masa la 6 si s-a trezit la 2 , dar eram oricum treaza sa pompez.
In rest papa ma 9 seara ultima masa si doarme pana la 8 dimineata. Asta de cand am venit de la mare. Inainte se treaza la 5. Acum la 5 se foieste, se dezveleste dar nu se mai trezeste

Anca si eu bantui pe aici

Mergi la inceput