Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 7
dayanara spune:
denisa nu e lege, de exemplu bea 1200 sau 650 , dar asimileaza f bine din cate se vede...intr.o seara i.am dat apa, a baut dintr.un foc 80 de ml si dupa a vomat , ma gandesc cum apa e mai "subtire" a tras repede cu aer cine stie...
ieri a baut mai putin , nu stiu cat exact si am zis merci ca nici ca o minge nu vrem s.o vedem , mai ales leo
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
azi avem zi de probe, vine nasa ei cu rochia de botez sa probam sa vedem:)
va avea niste nasi super silvana, au vrut sa.i ia rochie din nu stiu ce matase naturala dar nu are rost pt cvateva ore, chiar daca o pastrez amintire , eu nu vad sensul sa dea o gramada de bani....
denisa eu am 61 de kg deci fata de 50 cat aveam inainte de ivan...dar ma plac mult mai mult asa decat bat cum eram inainte si in general mi s.a schimbat etalonul , admir fetele cu forme ca lumea
pe tine te vad slaba nu stiu de ce zici ca.ti trebuie haine de grasa
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
miruna79 spune:
Neata fetelor
Avem si noi un moment de liniste a adormit bebelul meu acu.
noi crestem raportam 6200g si 66cm, am inceput sa mancam 120 la 4 ore si noaptea dormim 8-9 ore. pediatra zice ca de luna viitoare incepem diversificarea eu crezusem ca o incepem acu la 4 luni. nu prea ne place apita in schimb ceaiut bem mult ii dau baby calm indulcit cu fructoza cam 100 ml /zi.
Fetelor am o problema cu copilul meu nu vrea de nici o culoare pe burta , cum il pun cum se intoarce pe spate... cred ca nu va merge de a busilea deloc...
va pup si o duminica placuta!
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Eu tot ma confrunt cu colicile, in fiecare dimineata am, bine ca dureaza mult, max 30'..cand vor trece? cand va implini Justina 3 luni?
Vladimirescu si Justina are locul rosu, dar nu e umflat.
Habar nu am cum tb sa arate.
bluekidoo multumim pt melodii! Nu am mai ascultat demult melodia:"Sa fim copii"
ellanik frumoase pozele! Dar cum de ai gasit pe marimea lui?
Denisa eu numai in brate ii dau laptele..uneori ii dau in scoica (cand suntem in masina) sau in carut (la plimbare)..in rest numai in brate.
Nu, filmuletele tb sa aibe cam 760 MB, nu e nici unul m putin de 700 MB.
Incearca din nou sa-l downloadezi.
Roxana frumoase pozele!
Mananca 500-600 ml noaptea?
Nici Justina nu se m trezeste noaptea.
Denisa cum 850 ? Pai, Justina bea max 500, dar nu stiu daca bea atat.
La o masa bea intre 80-120 ml, si are vreo 3-4 mese cu cel de seara.
In rest ea doarme..sau sta treaza 20-30'.
Plus ca il bea asa greu din biberon (stau vreo 30' sa-l bea)..ca, Codrin al Ancai.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
Buna, fete!
Sunt asa de lenesa acuma de nici sa tastez n-am chef. De fapt, la mine e o zi da una ba si cum ieri am muncit ca nebuna acuma lenevesc cat pot.
CHILD - Da, imi mai miroase si mie substanta aia de dezintectat, dar eu clatesc biberoanele pe dinauntru cu apa fiarta si racita si dupa asta prepar laptele. Oricum, cica nu-i nimic. Eu fac asta doar pentru stolul meu de pasarici.
ROXANA - Chiar arati bine in pozele pe care le-ai pus. Nu ma mai uitam la copil analizandu-te pe tine. Mai vrei sa slabesti?
Legat de forme si eu sunt de acord cu tine, dar depinde cum esti structurata. eu, spre exemplu, la 60kg par mai grasa decat sunt pentru ca sunt falcoasa si am solduri. Daca mi s-ar depune pe fund si tate n-as mai avea comentarii.
Si ca tot am vorbit de kg, eu nu ma las si pace. Nu vor sa plece deloc "indaratnicele" astea de kg, dar eu "si dai si lupta" pana le voi invinge.
miria_cristina spune:
ELLANIKO - Are dreptate mamica ta, il tineti de jucarie, mai!
Ce haiosenie de copil! Si e asa razaret in poze! Tare-mi place!
miria_cristina spune:
Aaaa, fete, haideti sa va zic ce m-a mai palit in cap de aseara!
Astia mici si neterminati sunt hazosi si le facem poze cu carul, dar blitzurile pot afecta, ma rog, deranja ochiul (asta ca sa nu va mai luati de paranoia mea). Ca eu asa am gasit in niste carti tehnice ale aparatelor de pozat.
Si voi cand va face poza cineva si priviti in obiectiv, vedeti stelute verzi, nu? E, pentru un ochi inca "de lapte" cica nu-i bine.
honeybaby spune:
Roxi - pai in poze nu se vede ca de , nu le pun pe alea unde imi arat toate suncile.
Dar , de la S am ajuns la L. de la 34 la 38. Tu arati bine , esti ok proportionata. Eu arat bine sus , de la buric in jos nu. Am fundul mare si picioarele . Ma uitam la o poza dupa plaja se vede cum se revarsa burta desi e bine retrasa si celulita dupa picioare arata super urat.
In rochie cum o ai tu pe cea rosie merge, dar in una deasupra genuchiului nu arat bine. Am pernite pe genuchi si deasupra.
Mai nasol e ca nu ma motivez sa fac ceva. Mananc aiurea rau. Cel mai mult ma ingrasa gatitul. Bag in gura de toate cand gatesc. Tot zic ca "alaptez " si trebuie sa mananc dar o folosesc mai mult ca scuza
Miria - blitzul afecteaza ochiul in prima luna. dupa aia retina se adapteaza, cel putin asa am citit. Eu evit sa-i fac poze cu blitz, ii fac cu toate luminile aprinse si cu draperia trasa sa intre lumina de afara sau ziua afara.
Alina- la mine cu se mai deschid linkurile cu filmuletele . Ai idee de ce ?
Justina bea 500 la bibe dar mai si suge la san nu ???
Maya atat bea toata ziua. Calculat in zilele cand nu se atinge de tzatza. Mai bea si 700 si 650 si 900 . Dar media e de 840-860.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
freedelia spune:
Salutare fete dragi -- am citit dar in reprize si am uitat tot ce am citit. Sunt un pic necajita ca Jane e un pic bolnavioara, are un virus, tuseste si respira greu. Si se pare ca ii afecteaza si stomacelul, ca plangea rau inainte sa faca partzuri si kk nu mai facuse de miercuri. I-a pus doctorul o crema anestezianta in funduletz si a facut micuta o gramada de partzuri si kk de 2 ori in juma de ora. Dar atata a plans, mi se rupea inima. A facut si niste aerosoli cu cortizon, ca sa i se largeasca caile respiratorii si sa elimine ce e pe acolo -- nu ii mai fac, ca asta nu trateaza decat simptomele si prefer sa o las sa isi revina fara medicamente. Dar i-am facut o data, ca sa se odihneasca bine la noapte. Acum doarme lata.
Nu a luat nici in greutate prea bine, numai 300 de grame luna asta. Si luna trecuta parca la fel, o sa ma uit acum. Asa ca sunt cam plouata...
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
honeybaby spune:
Acum merg filmuletele
Delia - imi pare rau . Sanatate multa
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna