Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)
Raspunsuri - Pagina 15
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Pici, ma tot tin sa-ti spun... stiu ca la voi e democratie si va purtati reciproc numele de famelie, da'... la copii chiar puteti face economie |
Ce-o sa-i mai creasca pipota lu' Tata!!!

Mi-era dor de tine! de voi!Fugcu Petroni gras de-o toarta sa iau Geomoleanul mic, ...
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi
papanash spune:
La multi ani cu sanatate,
sarbatorite si sarbatoriti,
S-aveti belsug si spor in toate
La multi ani, sa traiti !!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Fetele, frumoasele, chiparoasele, cine are si nu-i mai trebe un tv ?
Da' un player dvd (ca daca zic doua, deja-i prea mult...).
Nu, nu pentru mine va cer, pentru copilasii de la spital, unde mergem de 1 iunie cu cadouri si surprize....
v-am pupat, de pe campia muncii !
PS. Azi l-am inscris pe Adi la gradi
la Apaca.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Fetele help..........vreau sa inchid /dizolv o firma fara datorii care are sediul social inexistent din ian 2009(contractul de comodat expirat)...am inteles ca ar fi procedura mai simpla sau de durata mai scurta .... ma poate lunina cineva??????
Cecilia si
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carpatina
Pai si tu ai fi vrut sa mearga la alta grupa? Ce e rau daca ramane la aceasi grupa? |
Eram furioasa si nu am explicat cum trebuie. Deci mai toti din grupa lui merg la grupa urmatoare, mai puitn Tudor si inca 3 fetite, adica cei mai mici, care fac loc altor 4 copii ce vin din partea cealalta. Problema e ca Tudor va merge la scoala cu toti acesti copii care merg la cealalta grupa, deci el practic va fi cu un an in urma lor. Cica sa vedem, poate pe parcursul anului il vor muta daca se iveste vreun loc...bla, bla, bla! Mi-a ajuns de ea, asa a facut si anul trecut, pana am sunat-o. Stiu ca e genul de persoana pe care trebuie sa o lingusesti si altele, dar nu e stilul meu. Asa incat azi am cerut educatoarei hartie scrisa cu motivele pentru care el ramane unde e, apoi cer intrevedere cu directoarea sa discutam nitel pe tema asta. Mi-a ajuns cu ea, o paste reclamatie oficiala la primarie, e clar!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Yaia sper sa se rezolve bine cu gradinita, deci se poate si prin alte parti. |
Cum scria deja Carpatina, nici aici nu sunt caini cu colaci in coada. Ne place doar noua sa credem ca Romania e ultimul loc de pe pamant.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carpatina spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Yaia
Eram furioasa si nu am explicat cum trebuie. Deci mai toti din grupa lui merg la grupa urmatoare, mai puitn Tudor si inca 3 fetite, adica cei mai mici, care fac loc altor 4 copii ce vin din partea cealalta. Problema e ca Tudor va merge la scoala cu toti acesti copii care merg la cealalta grupa, deci el practic va fi cu un an in urma lor. Cica sa vedem, poate pe parcursul anului il vor muta daca se iveste vreun loc...bla, bla, bla! Mi-a ajuns de ea, asa a facut si anul trecut, pana am sunat-o. Stiu ca e genul de persoana pe care trebuie sa o lingusesti si altele, dar nu e stilul meu. Asa incat azi am cerut educatoarei hartie scrisa cu motivele pentru care el ramane unde e, apoi cer intrevedere cu directoarea sa discutam nitel pe tema asta. Mi-a ajuns cu ea, o paste reclamatie oficiala la primarie, e clar! |
Razboinica luminii... nu lasa furia sa-ti intunece mintea.
Daca merge cu discutatul.. atunci discuta. Nu inseamna sa o pupi in fund, dar las-o sa-ti explice motivele deciziei si apoi explica-i si tu motivele tale: ca nu vrei inca o schimbare pentru Tudor, etc.
Tine minte ca ranchiuna nu tine cont de nationalitate... si nu vrei ca pentru inca ceva vreme (cat trebuie sa mai stea la gradinita?) Tudor sa fie baiatul "aleia cu reclamatia".
Sa stii ca tot nu-mi e clar.. inteleg ca l-au lasat la grupa mica si ceilalti au trecut la mijlocie.. dar tot tu zici ca ei sunt cei mai mici... De ce sa meraga Tudor la scoala cu ei daca e mai mic?
Si inca o intrebare: fetitele ramase.. ce nationalitate au?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Buna seara!!! Multumiri dragi mamici pentru urarile de aici, din mesaje si de la telefon!!!
Noi am sarbatorit prin relaxare in familia de 4.
Am fost si la gradinita, am ramas cu un gust un pic amar...(Yaia bafta sa se rezolve)...sa vedem listele pe 17 iunie. E mai ceva ca admiterea la facultate. O sa detaliez cind am timp.
Daria cu dureri de git...
Salut revenirea Piciulikai, tonica ca intotdeauna.
Ana ce mai face Vladut?
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
cecilia L spune:
Yaia, cred ca D-na C are dreptate, discuta si incearca sa gasesti o solutie pasnica, reclamatia cred ar tb sa fie ultima solutie.
Erina, cum pe 17 iunie, cand peste tot calendarul spune 27 mai data maxima de afisare a celor admisi in gradinite, asa este in Buuresti deci cred ca este peste tot...verifica sa nu te plimbe cu vorba
....o astepta ceva.
Ce vreme urata, noi stam aproape imbracati, asteptans sa se opreasca ploaia.

Cecilia si

?