Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)
Raspunsuri - Pagina 16
Piciulika spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui carpatina
Razboinica luminii... nu lasa furia sa-ti intunece mintea. Daca merge cu discutatul.. atunci discuta. Nu inseamna sa o pupi in fund, dar las-o sa-ti explice motivele deciziei si apoi explica-i si tu motivele tale: ca nu vrei inca o schimbare pentru Tudor, etc. Tine minte ca ranchiuna nu tine cont de nationalitate... si nu vrei ca pentru inca ceva vreme (cat trebuie sa mai stea la gradinita?) Tudor sa fie baiatul "aleia cu reclamatia". Sa stii ca tot nu-mi e clar.. inteleg ca l-au lasat la grupa mica si ceilalti au trecut la mijlocie.. dar tot tu zici ca ei sunt cei mai mici... De ce sa meraga Tudor la scoala cu ei daca e mai mic? Si inca o intrebare: fetitele ramase.. ce nationalitate au? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatino, consilier familial - in situatzii de conflict armat, chiar de 'reconciliere si pace' - trebuia sa te faci!
Vezi ca daca se elibereaza un post de negociator la Castile Albastre trimit CV-ul tau.
Chapeau! Apriga - si intzeleapta! - femeie!
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Erina, cum pe 17 iunie, cand peste tot calendarul spune 27 mai data maxima de afisare a celor admisi in gradinite, asa este in Buuresti deci cred ca este peste tot...verifica sa nu te plimbe cu vorba Ce vreme urata, noi stam aproape imbracati, asteptans sa se opreasca ploaia. ![]() ![]() ![]() Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
La noi calendarul afisat e asa cu 17 iunie. 13-16 analizeaa dosarele si pe 17 afiseaza rezultatele.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Piciulika
Ce-o sa-i mai creasca pipota lu' Tata!!! ![]() Mi-era dor de tine! de voi!Fugcu Petroni gras de-o toarta sa iau Geomoleanul mic, ... Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi ![]() |
Banui ca-i vorba de Papa Petroni senior. Si are de ce... juniorul Petroni e copia fidela. Zici ca e "tras" cu mouse-ul la miniatura.
Si mie mi-e dor de voi...
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Ana ce mai face Vladut? ------------------------------- Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010) L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Creste, creste, creste si nu se mai opreste. Deja il imbracam in haine de 4-5 ani. Nu-i bai ca si pe sor'sa o imbracam in haine de 10 ani si abia a facut 7 saptamana trecuta... Ne luptam inca cu bronsita lui astmatiforma, suntem cu inhalatorul la picior non-stop, dar e spre bine si peste o luna serveste mare vreo trei saptamani si sper sa-si faca efectul. Ca salina n-a facut mare lucru. Sanatate multa Dariei si inca o data la multi ani.
slippers76 spune:
Valentina, la multi ani in avans pentru maine. Sa fii sanatoasa, copiii de asemenea si multa, multa liniste si fericire.
babylina spune:
La multi ani celor ce poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena!
NU am mai scris de mult si spre rusinea mea am destul de mult de recuperat si la citit.
Noi inca nu l-am inscris pe Bogdan la gradinita. Ne=am decis la una care este aproape de casa si unde avem o nepoata. Din cate am inteles inscrierile sunt inca libere. Sper sa ajung luni. Ne-a speriat cineva cum ca nu primeste copii care nu fac singuri la toaleta iar noi inca suntem in urma la capitolul asta.
Acum ca e mai cald il las fara pampersi. Uneori cand vine pipi se duce la olita, dar de cele mai multe ori face pe el sau daca nu are pantalonasi , face pe jos si nu pare deloc deranjat.
A inceput de curand cu crizele de tipat pe strada asa ca daca cineva a auzit niste tipete pe soseaua Mihai Bravu, noi eram. A avut o perioada in care nu tipa. Acum a redescoperit tipatul la un pusti mai mic ca el si il foloseste cu placere. Ba chiar exerseaza diferite tonalitati.
Am o intrebare pentru mamicile care alapteaza. Care inca alapteaza papanasi . Mai este cineva? De fapt sunt trei intrebari: Cat mai alaptati? Si cum va ganditi la momntul intarcarii. Si cele care nu mai alpteaza: cum ati reusit sa intarcati? Ca Bogdan inca papa tzatica la greu si ma gandesc sa il intarc. Am tot sperat ca se intarca singur dar nu e nici o sansa. Am incercat sa ii explic sa ii spun ca e baiat mare, dar nu tine nici asta Daca ii spun ca nu poate sa pape tipa si plange .
Vroiam sa termin operatiunea intarcare pana la sfarsitul lui iunie cand plecam in concediu, dar cred ca se precipita lucurile din cauza unei operatii pe care trebuie sa o fac.
Asa ca astept sfaturi din experienta mamicilor care au alaptat mai mult de 2 ani.
Multumesc frumos!
Roxana_G spune:
Valentina
, sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor!
Ana, bravo atomicilor tai care cresc asa bine. Imi pare rau ca trageti asa cu astmul acela, nu prea stiu ce sa zic ca ar mai trebui incercat, o sa ma interesez la finul nostru cel mare. La multi ani cu intarziere (si scuzele de rigoare) veveritei! Sa fie sanatoasa, norocoasa si voioasa! 
gabitz78 spune:
neata.
vale - la multi ani, multa sanatate si putere, sa ai grija de puii tai.multi pupici dulci.

maine botez, si ma uitam pe geam la vremea de afara...brrr, nasol..
in rest,nimic nou sub soare.
yaia - ai grija ce faci,iti tin pumnii sa rezolvi cu bine problema.
pupare tuturor.we placut...
Sabina spune:
Babylina, eu zic sa faci operatia si gata....l;a Gh tpt brusc a fost din cauza de internarea mea, nu zic ca nu a suferit, dar nu a aratat asta nimanui si a fost extrem de intelegator si iubitor cu mine cand m-am intors acasa.
la mu;ti ani sarbatoritilor de ieri!
la multi ani Valentina!
Piciu, mai vroiam sa-ti spunc eva , da am uitat .
Am fugit...pana luni seara cand are loc concertul sunt prinsa rau.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
aa,da, mi-am amintit.
Piceo (si restul mamicilor cu bebei mici)
Informati-va despre BLW. Baby led weaning.
Pe romaneste, autodiversificare.
Mi se pare o chestie geniala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

?