Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)
Raspunsuri - Pagina 17
cecilia L spune:
La multi ani Valentina, sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
La multi ani, veveritei
Si noi cumparam hainute de 4-5ani![]()
Erina, in cazul asta mai ai de asteptat, eu abia astept sa vad listele...ca sa scap de o grija.
Gabitz, ce mai face Eliza, nu ne mai spui nimic despre ea?
Si ca sa ma laud...cra cra, de 2 zile facem kk la olita, cere singur si imi spune ca este mai usor asa...acum sa ma tin de cuvant, am promis bicicleta daca face la olita....oricum o cumparam dar maine tb sa ma execut, mergeam azi dar ploua.......acum ascultam si cantam muzica, ca sa nu spun ca dansam![]()
o zi buna.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
gabitz78 spune:
cecilia - hai ca ma execut si zic si de eliza.a inceput sa vorbeasca, stie animalele domestice,cateva salbatice, stie culorile, stie forme geometrice, sa numere pana la 10.face pipi si kk la olita dimineata, peste zi nu cere.fredoneaza cantecele, le prinde foarte repede linia melodica.se dezbraca singura, la imbracat trebuie s-o ajut.in continuare cel mai mare of e ca nu mananca mancarea decat maruntita cu furculita.
si nu vrea neam sa tina lingurita
dar lucram si la asta, sper ca in curand sa ne iasa.![]()
cam asta in mare...
Erina spune:
Buna!
Ana excelente noutatile despre Vladut si surioara Miruna!!!
E minunat cind se dezvolta asa de frumos! Imi imaginez ca si cu vorbitul e in top pentru ca a inceput foarte devreme.
Numai bine si mai asteptam poze magice.
Gabitz, excelente noutatile despre Eliza. Stie o gramada de lucruri. Sunt sigura ca va incepe sa pape singura foarte curind.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Daria nu a scapat de antibiotic si alte siropele. Starea ei e f plingacioasa pentru ca o doare gitul.
Ne revenim noi!
Gabriela voi cum sunteti?
Va las cu cel mai recent single al lui Horia Brenciu: www.youtube.com/watch?v=90y3bia5FzU" target="_blank">Ultimul dans
Erina spune:
Gabriela, astazi aveti botezul Sofiei. Increstinare frumoasa si petrecere minunata!
Sper ca a tinut vremea cu voi! Asteptam vesti-povesti si poze!!!
Erina spune:
La multi ani Valentina
,mamica frumoasa, tinara si atit de dedicata puiutilor ei.
Sa fii mereu iubita si pretuita de cei dragi, sa fii sanatoasa , norocoasa si sa te bucuri din plin de puiutii tai!

slippers76 spune:
Buna seara
La multi ani din nou Valentina.
Speram ca pana luni seara sa nu mai vad calculatorul. Planuiseram o iesire la munte. Dar azi noapte Vlad a fost foarte agitat. Ne-a alergat ca pe hotii de cai. A migrat din pat in pat si ne-a tinut pe toti treji pana pe la 5 dimineata. Pe la zece cand s-a trezit si am dat sa-l schimb de pijamale, am ramas cu gura cascata. Era plin de bube pe burta, din alea cu apa. Fuga la urgenta. Concluzia: varicela. Asa ca iaca-ma-s acasa, la izolator.
slippers76 spune:
Babylina, eu, sincer, l-am intarcat plecand de acasa. Deja era sporadica alaptarea undeva pe la un an. Si am plecat de acasa o saptamana, si cand m-am intors nu m-a mai "solicitat" deloc. Acu' de plecat nu am plecat cu scopul asta, dar asa s-a potrivit.