Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Valentina , sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor!

Ana, bravo atomicilor tai care cresc asa bine. Imi pare rau ca trageti asa cu astmul acela, nu prea stiu ce sa zic ca ar mai trebui incercat, o sa ma interesez la finul nostru cel mare. La multi ani cu intarziere (si scuzele de rigoare) veveritei! Sa fie sanatoasa, norocoasa si voioasa!

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Rox, eu sper sa se imbunatateasca situatia odata cu varsta. Cam asta ar trebui sa fie evolutia. Acum ca s-a incalzit binisor e muuult mai buna situatia. N-am mai apelat la inhalator de vreo trei saptamani. Multumim pentru urari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

La multi ani, veveritei
Si noi cumparam hainute de 4-5ani

Erina, in cazul asta mai ai de asteptat, eu abia astept sa vad listele...ca sa scap de o grija.

Gabitz, ce mai face Eliza, nu ne mai spui nimic despre ea?

Si ca sa ma laud...cra cra, de 2 zile facem kk la olita, cere singur si imi spune ca este mai usor asa...acum sa ma tin de cuvant, am promis bicicleta daca face la olita....oricum o cumparam dar maine tb sa ma execut, mergeam azi dar ploua.......acum ascultam si cantam muzica, ca sa nu spun ca dansam

o zi buna.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Felicitari pentru performantele cu olita! Si sa-i fie de bine bicicleta, in avans. Noi cu olita nu mai avem probleme inca de prin ianuarie. Noi cu bibe tragem inca. Nu reusesc sa-l conving deloc sa-l lase si nici nu ma lasa inima sa-l fortez... Ce inaltime are Cristi? Ca e tare maricel si el! Multumim pentru urarile adresate veveritei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

cecilia - hai ca ma execut si zic si de eliza.a inceput sa vorbeasca, stie animalele domestice,cateva salbatice, stie culorile, stie forme geometrice, sa numere pana la 10.face pipi si kk la olita dimineata, peste zi nu cere.fredoneaza cantecele, le prinde foarte repede linia melodica.se dezbraca singura, la imbracat trebuie s-o ajut.in continuare cel mai mare of e ca nu mananca mancarea decat maruntita cu furculita.si nu vrea neam sa tina linguritadar lucram si la asta, sper ca in curand sa ne iasa.
cam asta in mare...

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

Pai sunteti foarte tari! Vlad e un lenes. Nici nu se imbraca, nici nu se dezbraca singur. Si lingura si-o tine doar cand chiar nu are incotro. De rest, asteapta ca puiul de pasare, sa-i bagi bucatura in gura. Da' o sa faca el foamea vreo saptamana la gradi si o sa se lamureasca cum sta treaba...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna!

Ana excelente noutatile despre Vladut si surioara Miruna!!! E minunat cind se dezvolta asa de frumos! Imi imaginez ca si cu vorbitul e in top pentru ca a inceput foarte devreme.

Numai bine si mai asteptam poze magice.

Gabitz, excelente noutatile despre Eliza. Stie o gramada de lucruri. Sunt sigura ca va incepe sa pape singura foarte curind.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Erina, poze am mai incarcat pe flickr, cam putine ce-i drept. Cu vorbitul stam bine. Adica nu tace nici in somn Cum se impaca Daria cu David?

Mergi la inceput

Acestea fiind zise, ma intorc la bubosul meu... ca s-a plictisit crunt si face toot felul de nazdravanii. Daca nu poate iesi afara bietul de el...

Sa aveti o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Citat:

Pici, ma tot tin sa-ti spun... stiu ca la voi e democratie si va purtati reciproc numele de famelie, da'... la copii chiar puteti face economie. Ca Micha e Geomolean si Alex e Petroni. Parol!

Ce-o sa-i mai creasca pipota lu' Tata!!!
Mi-era dor de tine! de voi!

Fug cu Petroni gras de-o toarta sa iau Geomoleanul mic, ...

Banui ca-i vorba de Papa Petroni senior. Si are de ce... juniorul Petroni e copia fidela. Zici ca e "tras" cu mouse-ul la miniatura.

Si mie mi-e dor de voi...

Nu, e Petroni mic de tot (si gras), care azi schimba iar trusoul si intra in 74!!! Cat purta Micha la 6-7 luni - Alex are 4 s-un pic.

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sunt tot cu gandul la Cumnata mea si la botezul printzesei... sigur e minunat. Sa va traiasca multzi si fericitzi ani mica crestina!

La multi ani Valentina !

Ana, imi pare tare rau ca nu se mai termina cu brinsita aia - ce se mai chinuie voinicul tau - si acuma si varicela!! Sanatate si sa scape iute-iute!

Sabina, sar'mana de BLW! Mai invatz ceva nou - suna f interesant! Sigur probez pe Alex!

Cecilia, vezi ce bine stiu ei cand e momentul?! Bravo si sa stapaneasca sanatos bicicleta!

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
zic si de eliza.a inceput sa vorbeasca, stie animalele domestice,cateva salbatice, stie culorile, stie forme geometrice, sa numere pana la 10.face pipi si kk la olita dimineata, peste zi nu cere.fredoneaza cantecele, le prinde foarte repede linia melodica.se dezbraca singura, la imbracat trebuie s-o ajut.in continuare cel mai mare of e ca nu mananca mancarea decat maruntita cu furculita.si nu vrea neam sa tina linguritadar lucram si la asta, sper ca in curand sa ne iasa.
cam asta in mare...

Cum "cam asta"? Pai eu am ramas fara cuvinte. Nu pot zice decat WOOOOOOW! Bravo Eliza si bravo mami pentru perseverenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
Fuga la urgenta. Concluzia: varicela. Asa ca iaca-ma-s acasa, la izolator.

Of of of! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

La multi ani, veveritei
Si noi cumparam hainute de 4-5ani

Erina, in cazul asta mai ai de asteptat, eu abia astept sa vad listele...ca sa scap de o grija.

Gabitz, ce mai face Eliza, nu ne mai spui nimic despre ea?

Si ca sa ma laud...cra cra, de 2 zile facem kk la olita, cere singur si imi spune ca este mai usor asa...acum sa ma tin de cuvant, am promis bicicleta daca face la olita....oricum o cumparam dar maine tb sa ma execut, mergeam azi dar ploua.......acum ascultam si cantam muzica, ca sa nu spun ca dansam

o zi buna.

(07.09.2007)

Felicitari pentru performantele cu olita! Si sa-i fie de bine bicicleta, in avans. Noi cu olita nu mai avem probleme inca de prin ianuarie. Noi cu bibe tragem inca. Nu reusesc sa-l conving deloc sa-l lase si nici nu ma lasa inima sa-l fortez... Ce inaltime are Cristi? Ca e tare maricel si el! Multumim pentru urarile adresate veveritei

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
caietul cu amintiri

nu l-am mai masurat din noiembrie cand avea 96cm, dar sigur s-a mai lungit 4-5cm (dupa pantaloni, deci undeva in jur de 1m....suna ciudat metru

(07.09.2007)

Mergi la inceput