Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Piciulika, ai dreptate, momentul l-a ales el, eu doar l-am urmarit si stimulat.

Ana, sanatate multa baiatului, sa treaca repede bubitele....uf nici nu vreau sa ma gandesc ca o sa o patim si noi la un moment dat

Gabitz, felicitari, ma bucur mult ca ii merge asa bine d-soarei, o sa vina si momentul pentru restul....nici Cristi nu se imbraca singur, se dezbraca uneori si se incalta-descalta fara ajutor

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Babylina, eu, sincer, l-am intarcat plecand de acasa. Deja era sporadica alaptarea undeva pe la un an. Si am plecat de acasa o saptamana, si cand m-am intors nu m-a mai "solicitat" deloc. Acu' de plecat nu am plecat cu scopul asta, dar asa s-a potrivit.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
caietul cu amintiri

Multumesc frumos pentru sfatul din experienta ta.
Eu o sa plec pentru operatie dimineata si revin seara. Ar trebui sa plec si cu doua zile inainte ca sa uite. Problema este ca operatia e urgenta si nu mai am timp de pregatiri. O sa fie greu pentru ca operatia este deasupra sanilor si chiar daca nu il intarc tot nu pot sa il alaptez. Cred ca asta va fi pana la urma intarcarea lui. Fiind mare sper sa treaca totusi usor peste hopul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Tre' so laud neaparat!

De ieri seara,pipi la wc,fara reductor(ca nu il vrea ea),si de azi dimineata de 3 ori la wc,cere singura!!!Fara acciddente!E minunat!Sa vedem cat o tine entuziasmul.
VAd cum sta treaba o saptamana si daca acasa nu are accidente,ii duc la gradi si chilotei de acuma.
Imi e cam frica sa ma bucur,a mai avut asa o tentativa acum cateva luni...

Vroiam sa intreb de bicicleta ca stiu ca exista posesori.Ma gandeam sa ii cumpar de ziua ei,dar ea nu merge cum trebuie nici pe tricicleta,pedaleaza ce e drept,dar nu are directie.Ai vostrii cum se descurca?

Ana am vazut pozici cu copilasii.Si blogul!Mi-au placut desenele.
Sabina am incercat si eu autodiversificarea...defapt am mers combinat pana in prezent.
Erina cu intarziere La multi ani fericiti pentru ambele ocazii,de casnicie si de onomastica!
Gabriela sa aveti un botez reusit!
Citesc cu multa placere posturile lui Piciu
Ma intreb pe unde umbla Adimercedes
Vazur vacanta la _Viena cu Mami frumoasa si Degetica scumpa foc,blondina si cu privirea agera
Yaia imi place ca esti puternica ca o leoaica pentru puii tai,este de admirat.Mi-a placut insa si punctul de vedere al Carpatinei.

Despre Erika la gradi...hmmm,nu stiu de unde sa incept.Am cuvinte de lauda.Pana acum n-au fost incidente si lucruri neplacute.
Sunt 3 educatoare la o grupa de 15 copii.Efectul de turma a avut asupra Erikai influente bune.Se imbraca singura,se dezbraca,mai greu cu nasturii,capsele si imracaminte strampta.Se incalta,se descalta,isi duce singura plasuta.Dimineata mananca micul dejun cum trebuie si se schimba cand ii spun(inainte era mare circ cu imbracatul dimineata),a adus acasa vocabular nou,printre care si cuvinte pe care le folosesc de obicei baietii,cum ar fi boku,ore..
Dar e draguta!Se joaca f mult in ultima vreme imitandu-ma,hraneste jucariile,le schimba,le spala,le gateste.DEschide magazine cu diferite produse si incepe:"Irrassaimase gohan tabete kudasai"(Bine ati venit,mancati va rog")
Vorbeste japoneza fluent,lb romana intelege,rupe cateva cuvinte si in rest ma ignora.Banuiesc ca este o etapa,importanta este perseverenta,care imi cam lipseste
La gradi e bine.si-a facut prieteni,se duc impreuna la toaleta,se joaca,vorbesc si se imita unii pe altii.Intr-o zi cand am fost s-o iau,erau la ora de snack time si toti erau asezati la masute.La masa Erikai,inca 2 baieti si o fetita.A inceput un baiat sa spuna:"Kinou shinkansen ni notta yo"(Ieri m-am urcat in trenul shinkansen)Si au inceput toti,pe rand "Watashi mo notta yo"(Si eu m-am urcat) si tot asa,sunt tare dragalasi.
Erika e cu un cap mai inalta decat majoritatea colegilor de grupa.Toti cand o vad se mira cand le spun ca are 2 ani.Si nu o gasesc inalta neaparat,are 97 cm si 13.5 kg.
Educatoarele,din trei am inceput sa am preferinte.Una singura imi pare mai rece,si cand le vorbeste si cum se poarta.Dar nu mereu,am vazut-o si dragalasa si atragandu-i in activitati cu multa dibacie.

Despre Lisa,hihi,azi face varsta onorabila de 10 luni,mi se pare o chestie nemaipomenita,si-a schimbat fizionomia complet,fata de cum arata cand s-a nascut.E o dulce si jumatate,nu pierde in fata Erikai cand se cearta pe jucarii,are o personalitate diferita de-a Erikai.
Erika e foarte sociabila,vorbeste mult,e energica.Lisa e mai linistita,nu vorbeste(pana acuma spuna aaa,eee,buuu),insa e puternica si desteapta,cra cra.

Gata,as mai scrie mai multe,dar ma cheama datoria!
VA pup,o duminica frumoasa,la noi ploua!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Va pupicesc, mi-era dor de voi !

Cecilia, poate te lamuresti aici .cea mai buna discutie cred ca e la circa financiara.

Gabitz, spune-i Elizei ca e super tare, o pup dulce !

SabinaY, e tare de tot si dulcea Erika, auzi laea, fara reductor ...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata si o pentru doritoare.

Slaba activitate aici.....se vede ca este o minivacanta

papanash

Noi ieri am cumparat bicicleta 'mareeee", fericire maxima....o sa descarc poze mai tarziu...daca apuc.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pe mine nu contati, am concertul in seara asta si mor de frica.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Cum mi-am alaptat copiii

conteaza tu pe noi,sunt convinsa ca toate iti vom tine pumnii stransi si sunt si mai convinsa ca te vei descurca de minune
Iti urez mult,mult succes

Mergi la inceput

'neata Cecilia multumesc de cafeluta,tare buna
am vazut niste poze faute in parcul herastrau,mi-a placut foarte mult ce am vazut,tare as vrea sa ajung cu Teodora pe acolo ,aveti idee daca ne putem plimba si cu vaporashul?,este aproape parcul de bulevardul Mihalache?(1mai),hai ca va impui voua capul cand pot sa-mi sun barbatul sa-l intreb,

Mergi la inceput

GABRIELA de la Cluj sa-ti traiasca mica crestina,te asteptam cu poze si impresii,sunt sigura ca totul a iesit foarte bine
LUY saptamana asta mergi la eco?? asteptam vesti cu mult interes,eu zic baietel
Piciulik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Cum mi-am alaptat copiii

bafta ! unde, cand e concertul ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput