Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)
Raspunsuri - Pagina 20
papanash spune:
eu am o stare de leneveala maxima. baietii au plecat de la 8.30 la zoo
si eu nu am chef de nimic. doar cafea asortata cu forum si o tigara....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Yaia,mi-am luat un set nou de tigai Tefal. Ti le pot imprumuta. La noi cel putin s-a aplicat principiul cu fratele in gradinita. Noi am rezolvat-o fara stres si fara caciuleli. (PS: io m-am prins de chichita cu pozele de delfin/pisica, da' am tacut malc |
Veveritza sefa, multumim mult de tigai. Am si eu ditamai setul, saptamana asta il pun la indemana.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Razboinica luminii... nu lasa furia sa-ti intunece mintea. Daca merge cu discutatul.. atunci discuta. Nu inseamna sa o pupi in fund, dar las-o sa-ti explice motivele deciziei si apoi explica-i si tu motivele tale: ca nu vrei inca o schimbare pentru Tudor, etc. Tine minte ca ranchiuna nu tine cont de nationalitate... si nu vrei ca pentru inca ceva vreme (cat trebuie sa mai stea la gradinita?) Tudor sa fie baiatul "aleia cu reclamatia". Sa stii ca tot nu-mi e clar.. inteleg ca l-au lasat la grupa mica si ceilalti au trecut la mijlocie.. dar tot tu zici ca ei sunt cei mai mici... De ce sa meraga Tudor la scoala cu ei daca e mai mic? Si inca o intrebare: fetitele ramase.. ce nationalitate au? |
Carpatina, mersi de sfat, tocmai de asta nu m-am dus atunci calare pe dragon la ea, ca praf o faceam. Am, lasat sa treaca cateva zile, sa ma calmez.
Pentru ca aici toti copii nascuti in 2007 merg la scoala in acelasi an. Este un baietel aici, tot roman, nascut in ianuarie 2007 care va merge la scoala cu Tudor in an, desi el e cu 10 luni mai mare decat Tudor...asa e sistemul.
Fetitele ramase...habar nu am . Una stiu ca e finlandeza, a venit cu Tudor de la gradinita cealalta cand s-a reorganizat. De celelalte 2 nu stiu nimic, nici macar numele.
Yaia spune:
Am citit tot si nu stiu ce sa mai raspund si cui!![]()
Multumim tuturor de sustinere, zilele astea o sa aflu mai multe.
De luptat, cred ca toate luptam pentru copii nostri si e normal sa fie asa.
Sanatate multa Veveritzului ce se lupta cu astmatiforma!
La multi ani, Valetina! Toti sanatosi si fericiti!
Felicitari piticilor pentru progrese, foarte frumoas au evoluat.
Apropo de asta, nu am mai scris, Tudor nu a mai avut accidente de foarte mult timp, doar dimineata sta pe olita, in rest face la 'peteu' cu reductor, dar daca suntem in deplasare, face si fara, nu e problema. De pe 1 sta acasa in vacanta si o sa scapam si de scutec la somnul de pranz. Deja afara noi nu mai punem, dar la gradinita ii pun. Si a facut pipi si kk si in aer liber.
Vineri a capatat si prina julitura...incepe distractia!
Vorbeste din ce in ce mai bine romaneste si face chiar fraze lungi si frumoase, cu detalii. Mai stalceste cuvinte si inca intreaba 'Ce asta este?' (influenta din finlandeza)
Numara dupa mine, dar daca eu zic 'Unu, doi, trei si', varianta lui e 'Unu, sapte, noua, ietze'![]()
Alexia e un copil extraordinar de bun si de cuminte, nu plange decat daa e murdara sau ii e foame. In rest, il urmareste cu privirea pe tudor si studiaza orice prinde in campul vizual. Zambeste de saptamani bune si a inceput cu 'ing' cand ii vorbesc.
Sunt tare norocoasa, am 2 copii cuminti si buni si sanatosi!
Va pup acum!
Roxana_G spune:
Sabina, tinem pumnii stransi stransi! 
Yaia, la noi numaratoarea este "unu tei patu sinshi shase ot patu sinsi ot". ![]()
Roxana_G spune:
SabinaY, pai vestile despre Erika, progrese si gradi sunt super.
Pupam tare toate fetele.
valentina_22 spune:
Multumesc frumos pentru urari fetelor, sunteti EXTRAORDINARE si va trimit virtual fiecaruia cate un pupic!
Cu intraziere urez si eu Elenelor si Constantinilor nostri numai zile senine si sanatate!
Sambata am avut parte de multe surprize foarte placute si neasteptate. Am avut o aniversare perfecta si pot spune ca am fost rasfatata zilei.
Copii sunt la energie maxima si ma solicita la greu.Aerosoli au avut efectul asteptat si Andrei se simte bine acum, dupa 3 saptamani de tras la greu(a fost diagnosticat cu bronsita). La Alexandra in grupa este epidemie de varicela,insa creu ca pericolul a trecut deoarece nu am observat nici un simptom pana acum la ei, plus ca anul trecut le-am facut la amandoi Varilix-ul.
Alexandra este iar in greva foamei,spre marea mea disperare, dar este vioaie si incerc sa-mi impun sa nu mai fiu asa de cicalitoare cu ea.In sfarsit Zana Maseluta a vizitat-o a treia oara azi-noapte, iar acum este tare mandra de cadoul primit. I se misca si doi dintisori de sus si toata ziua sta si trage de ei, doar-doar vor cadea si ei mai repede ca sa nu-i uite zana adresa de domiciuliu.![]()
Andrei este un dulcic si jumatate si in fiecare zi ii multumesc Celui de Sus pentru minunile mele perfecte. Este foarte incapatanat si foarte ambitios, se imbraca/dezbraca singurel, papa singur, mananca de toate, in special fructe. Recunoaste animalele si diferite obiecte, dar...... numai cand vrea el.
Pe zi ce trece soata aduna colacei pentru zile negre,iar subsemnata slabeste pe zi ce trece, cred ca acum am in jur de 50-52 kg.
M-am tuns bob scurt, m-am facut bruneta, sa simt bine in pielea mea , dar nu stiu ce sa fac sa ma mai ingras putin.
Imi pare rau ca nu am apucat sa vad toate pozicile papanashilor nostri, sper sa pot recupera astazi, desi am slabe sanse.
La cat mai multe lunite fericite pentru Lisa. Sa cresti mare si sanatoasa!
Sabina, tinem pumnii stransi astazi, desi am incredere in tine si sunt sigura ca totul va fi bine.
Gabitz, felicitari pentru progresele Elizei, la fel si pentru Cristi de mami Cecilia si Erika de mami Sabinel. Daca am uitat pe cineva , rogu-va iertare.
Si nu in ultimul rand felicitari Gabrielei pentru mica crestina. Sa-ti traiasca minunea mamico, sa aiba mult noroc in viata, sa fie sanatoasa si frumusica ca surioara si mamica ei.
M-am intins ca o placintica....
tuturor si relaxare placuta!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
Sabina spune:
ora 20.30, la Cons, Stirbei Voda 33;)
Valentina, la dr ai mai fost?
tuturor!!
aaa, Rox, bestiala numaratoarea:)
Gh nu mai zice seseuata la ciocalata...zica cociouata. Uff, in curand o sa am ditai golanu:)
mai e cineva ca el, nici macar o singura reusita la olita?
el zice ca face, dupa care imi spune ca pipi se face pe jos 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Yaia, sa o tina tot asa copilaii tai minunati, ma bucur ca printesa este la inaltime.
sabinaY felicitari lui Erika pentru progrese, este un copil minunat...ai ajutor nu gluma.
Valentina
, cred ca ar trebui sa incepi sa papi si tu mai mult
asa poate se indeamna si Alexandra...cat despre nazdravanul de Andrei imi este dor de el.
bikmaria, pozele sunt facute in parcul IOR sau cum se mai numeste acum, despre vaporas nu stiu sa=ti spun.
papanash, si noi am intentionat azi sa ne ducem la ZOO...dar nu puteam cu bicicleta
, sau cel puti el a vrut de cand s-a trezit cu bicicleta
Roxana, lasa numaratul ca vine si momentul lui, noi am numarat pana la 10 anul trecut, acum numaram dar fara 4 si 6...se grabeste sa ajunga la zece sa spuna "un pahar cu apa rece..." este o pozioara care l-a invatat bona.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui Sabina ora 20.30, la Cons, Stirbei Voda 33;) Valentina, la dr ai mai fost? tuturor!!aaa, Rox, bestiala numaratoarea:) Gh nu mai zice seseuata la ciocalata...zica cociouata. Uff, in curand o sa am ditai golanu:) mai e cineva ca el, nici macar o singura reusita la olita? el zice ca face, dupa care imi spune ca pipi se face pe jos ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Nu Sabina, stiu nu am nici o scuza dar crede-ma nu am timp nici sa mor.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC