Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)
Raspunsuri - Pagina 21
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Valentina ![]() , cred ca ar trebui sa incepi sa papi si tu mai mult![]() Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Dar mie...!? Mi-e dor, dor de micile nostre barfute, de parculetul din IOR.Abia astept sa ne vedem si sper eu cand mai curand,mai ales ca iau astia mici vacanta. Luna viitoare cum spuneam este g in concediu si sunt mai libera nu mai aleg ca nebuna dupa copii. Am un orar infernal.
Trezirea la 6 dimineata, soata pleaca la muncii,(vine dupa 12 noaptea deci nu ma mai pot baza pe el sa duca copii), ii trezesc/pregatesc pe micuti, la cel tarziu 7.30 iesim din casa, o duc pe Alex la gradi,apoi fuga-fuga pe Andrei la cresa(la ora 8.20 inchid portile). La 9 incep munca,pana la 4, apoi reiau cursa. Il iau pe Andrei si repede trebuie sa ajung pana in ora 17 sa o iau pe Alexandra ca se inchide gradinita. Stau afara cu atomicii pana pe la 8-9 ,ii pregatesc de culcare si eu ma apuc de mancare(daca situatia o cere). Imi astept sotul si ma culc undeva pe la ora 1-2 noaptea. A doua zi de la 6 o iau de la capat. Deci oricat as manca, alergatura de peste zi imi arde grasimile.
Crezi ca ne puteam vedea intr-un week-end incepan din iunie? Oricum trebuie sa ne vedem, caci am o coada la tine si trebuie sa o tai din radacina!(stii tu despre ce e vorba
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
valentina_22 spune:

se pare ca m-am maturizat si eu in sfrasit. Nu degeaba imi spune am meu "mamaie"!
P.S. Cica am mai primit o steluta!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC

Cristian Matei (07.09.2007)