Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Valentina, cred ca ar trebui sa incepi sa papi si tu mai mult asa poate se indeamna si Alexandra...cat despre nazdravanul de Andrei imi este dor de el.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Dar mie...!? Mi-e dor, dor de micile nostre barfute, de parculetul din IOR.Abia astept sa ne vedem si sper eu cand mai curand,mai ales ca iau astia mici vacanta. Luna viitoare cum spuneam este g in concediu si sunt mai libera nu mai aleg ca nebuna dupa copii. Am un orar infernal.
Trezirea la 6 dimineata, soata pleaca la muncii,(vine dupa 12 noaptea deci nu ma mai pot baza pe el sa duca copii), ii trezesc/pregatesc pe micuti, la cel tarziu 7.30 iesim din casa, o duc pe Alex la gradi,apoi fuga-fuga pe Andrei la cresa(la ora 8.20 inchid portile). La 9 incep munca,pana la 4, apoi reiau cursa. Il iau pe Andrei si repede trebuie sa ajung pana in ora 17 sa o iau pe Alexandra ca se inchide gradinita. Stau afara cu atomicii pana pe la 8-9 ,ii pregatesc de culcare si eu ma apuc de mancare(daca situatia o cere). Imi astept sotul si ma culc undeva pe la ora 1-2 noaptea. A doua zi de la 6 o iau de la capat. Deci oricat as manca, alergatura de peste zi imi arde grasimile. Abia astept sa inceapa asta micii gradinita ca sa ma linistesc si eu.
Crezi ca ne puteam vedea intr-un week-end incepan din iunie? Oricum trebuie sa ne vedem, caci am o coada la tine si trebuie sa o tai din radacina!(stii tu despre ce e vorba)

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

se pare ca m-am maturizat si eu in sfrasit. Nu degeaba imi spune am meu "mamaie"!

P.S. Cica am mai primit o steluta!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Poftiti la capitolul 389!

Mergi la inceput