Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)
Raspunsuri - Pagina 14
greyeras spune:
La multi ani tuturor srabatoritilor de azi, mari si mici!

Sa aveti o zi minunata.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Se inchide o gradinita mai mica, vin copii de acolo, a reimpartit iarasi grupele si...surpriza: Tudor e lasat la grupa la care a fost anul asta si anul viitor! E a treia oara cand face lucrul asta! Si cica sa vada daca e loc pentru Alexia din ianuarie, desi regula e ca daca Tudor merge aici, trebuie sa-i gaseasca loc si alexiei la aceeasi gradinita. Dar stii ce? Pe mine nimeni nu ma calca pe coada de 3 ori fara sa suporte consecintele! |
Pai si tu ai fi vrut sa mearga la alta grupa? Ce e rau daca ramane la aceasi grupa?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
greyeras spune:
Multa sanatate bonlaviorilor.
Yaia sper sa se rezolve bine cu gradinita, deci se poate si prin alte parti.
Sabinay ce bine imi pare ca s-a acomodat Erika la gradinita. Asa e si Adelina nu-i tace gurita deloc acasa.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
Piciulika spune:
Dragelor, ma simt cu 'muxca' pe caciula ca m-am dat la fund... 
Dar m-au cam coplesit evenimentele (din fericire mai administrative asa, nu de sanatate, sa bat in lemn lung si tare
).
Mai o sedintza cu sefu, subektu': cand & cum ma reintorc, mai re-discutarea cu Tagesmami ce e posibil cu preluatul lui Alex (ca mai vine si alt baby tumna atunci - ca mama lu' Eric si moi numa' simultan stim sa facem baietzi! Eric e cu o zi mai mic decat Micha, Oliver cu 2 saptamani mai mare decat Alex!)... apoi a nascut o prietena din Africa de Sud la 41 de ani un baietzel de 5.1 kg, natural si fara PDA - ca-l estimasera la 3.8 cu o zi inainte...
Am tot vorbit cu ea, ca 2 sapt i-a stat copilul la intensiv, acuma e bine, Doamne-ajuta.
Mai se face o strangere de fonduri pentru http://tothdaniel.wordpress.com/2010/05/07/promisiunea-lui-daniel/
... si uite asa, fuge timpul, mamici dragi.
Deci
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Piciulika spune:
Deci:
1) Sanatate mult bolnaviorilor, mici si mari! Si prea multzi!
2) La multi ani sarbatoritzilor zilei, cum ar fi si Mami si Tati meu (nu, nu-i cheama Constantina si Elen
) si lui Buni - da, ea e Constanta.
3) La multzi si fericitzi ani de casnicie Erinei, si la fel in casa nou Tomitzei
4) Bafta cu gasitul de joburi - inclusiv sotzului Rodicai (nu ne mai poveststi de "gemenii" tai?)
5) Pe Sim tot vreau s-o sun da' numa nu apuc. Ce mai e cu voi, de ce nu mai vii pe la noi?!
6) Am apucat s-o vad doar pe Energia - dar ce Energie!!!
Si vorbaratza si dulce foc! Pupa'o'ar mama pe ea!
7) Voiam sa va fac curaj mamicilor sa-i luatzi cu voi pe pitici in vacantze - nu sunt asa de mici si fragili cum par! Eu regret ca nu am fost si mai mult cu Micha, care a zburat prima oara pe la 7 luni si apoi am tot mers Paris si Germania si in toate partzile pe la munte... asta cu cubuletze congelate de fenicul si morcovi dupa noi!! Si a fost FOARTE bine si frumos. Nu va facetzi atatea probleme. Duoa 2 luni, hop pe avion, la decolare & aterizare tzitzi-n gura si gata.
... De la 8 la 100 va scutesc!
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Piciulika spune:
Despre betzeii mei.
Alex a fost azi masurat & vaccinat. Cuminte foc! Mare hamsterul meu gras: 7.800 kg si 68 cm - e pe percentila de 97% cu toate coordonatele. Asa bine se trage de maini sa se ridice in fund si sta, capul semetz ca mi-a zis ca in 3-4 sapt pot incepe cu diversificarea - la care eu am marait ca nu vreau. Si am invocat si vacantza la mare
si mi-a spus ca asta nu e un impediment... "doar daca vretzi" a spus, zambind.
Cu laptele - ca vad ca mamicile inca-si fac griji de cantitate si sani moi. La mine sunt moi, bea tot la 3 ore - noaptea doar un san ca dormim mai departe once he's docked
- si sincer nu am nici o grija. O fi suficient? Dupa cum creste, da. Dupa cum la alte natziuni nu s-a auzit de laptele praf si nu-si fac atatea probleme, am decis sa nu-mi fac nici eu. Maimutzica asta agatzata de mine si ce rade atata stie sa ma faca un animal sanatos
, uitand ca mama e medic si totul e o chestiune medicala, inclusiv alaptatul. Si nu, nu e!
Piciulika spune:
Asaaa asta imi aminteste ca-s de muuulta vreme datoare cu un raspuns lui Alinush, de-a diversificarea. Am revazut lista mea de diversificare si da, pe asta am urmat-o. Simpla, bazica, fara retzete multe si elaborate. Si fara branza (lapte) de vaca, ou sau ficatzei - astea se dau dupa un an, din cauza potentzialului alergen.
Legume fierte + linguritza de ulei si + carne slaba de 3 ori pe saptamana. Cam asta era. Ah da, si mar si para fierte - fierte sunt mai usor de digerat. Si apoi incet free-style cu restul; lapte de vaca dupa 1 an (incl. de baut) si pe urma... la ce nu stramba din nas protagonistul.
Piciulika spune:
Continuand elegant subiectul "medic" + "betzeii mei", azi l-am introdus smecher si pe Michael in cabinet, ca sa vada el ce cuminte e baby Alex si... sa-l intreb pe dr daca e cazul sa merg la oftalmolog cu Micha, ca-i fuge usor un ochi cand fixeaza ceva. Abia in weekend am observat, cand facea - ce altceva!?! - poze si se iuta pe display ce-i iese. A spus medicul ca intr-adevar nu e chiar bine, deci ne va face trimitere la oftalmolog. Cu cat mai iute, cu atat mai bine se corecteaza - daca va fi cazul. Altfel, urmatorul control de rutina era la 4 ani.
Si am incalecat pe-o sea si ma duc in traba mea - care e multa, variata si deloc placuta... si deseara ne vin oaspetzi pentru 3 zile... Asa ca va pup in bloc si individual si sa stitzi ca desi nu mai apuc sa raspund cum as vrea, ma gandesc cu drag la fiecare!
slippers76 spune:
La multi ani Elene si Constantini!
La multi ani sarbatoritelor pe care le-am ratat!
Sanatate puilor bolnaviori!
Yaia,mi-am luat un set nou de tigai Tefal. Ti le pot imprumuta. La noi cel putin s-a aplicat principiul cu fratele in gradinita. Noi am rezolvat-o fara stres si fara caciuleli. (PS: io m-am prins de chichita cu pozele de delfin/pisica, da' am tacut malc
Pici, ma tot tin sa-ti spun... stiu ca la voi e democratie si va purtati reciproc numele de famelie, da'... la copii chiar puteti face economie
. Ca Micha e Geomolean si Alex e Petroni. Parol!

?