Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)
Raspunsuri - Pagina 13
carpatina spune:
Multa sananate micutilor bolnaviori, sa va faceti bine numaidecat! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Mah, Yaia, ce facu netrebnica de directoare
?
=====================
carpatina spune:
Gabico, tin pumnii pentru ca maine totul sa fie asa cum iti doresti!
Sanatate Sarei!
=====================
SabinaY. spune:
Acum plec s-o iau de la gradi!
E f bine
.De vreo saptamana se imbraca in pijama si doarme la pranz.Yupii,asa sunt si eu mai linistita.Am trecut pe prgram mai lung,o iau acum la 16:30!!
In schimb,a inceput sa turuie si mai mult ca pana acuma...si credeam ca nu se poate mai mult.Canta non-stop,vorbeste cand nu canta si tipa cand are loc intre cele doua activitati.
CEa mai mare realizare este ca merge la toaleta la gradi!Acasa refuza inca!
Fug fug,mai vin sa mai scriu noutati.
Va citesc sa stiti,CArpatina fara extemporal,da?![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
gabitz78 spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi!
sacosa mea e cea verde, da?
prisi - multam de intrebare.stef e bine, se pregateste de serbarea abecedarului, va fi litera H.
multa sanatate bolnaviorilor.
va pup.trebuie sa plec.
veroboroda spune:
Buna dimineata si de la noi!Multumim pentru urari!
Va invitam la prajiturele de casa, sucuri, cafele si ce mai poftiti voi!
Le spunem si noi "LA MULTI ANI!" tuturor sarbatoritilor.
Vreau sa-i urez in mod special Erinei, "LA MULTI ANI!" pecare o admir foarte mult.
La noi e dubla sarbatoare, am acasa un Constantin(tati)si o Elena de care care sunt tare mandra. Va iubeste mami mult de tot, sunteti centrul universului meu.
Eu mai greu cu scrisul din lipsa de timp, de citit ca de obicei va citesc,dar la scris raman codasa.
Despre Bia ce sa va mai spun , de o saptamana doarme in camera ei singura, sunt foarte incantata si tot de o saptamana nu mai vrea sa faca la olita , ci WC. Acum cateva zile i-am spus "Bravo sunt mandra tare de tine ca faci la WC, esti fetita mare" iar ea imi raspunde: Nu mami, nu sunt fetita mare , sunt om!Cand nu are voie sa faca ceva eu tot ii spun, ca ,nu au voie copii, numai oamenii mari, au voie.
Acum cateva zile mi-a facut si boacana mare de tot de m-am speriat ingrozitor. S-a urcat pe bratul canapelei din camera ei si de acolo a facut un salt pe calorifer, bineinteles ca a cazut de acolo si si-a facut o rana uratica la piciorus aproape de fundulet. Am crezut ca mor , m-a durut lovitura ei pana in adancul sufletului.
E din ce in ce mai neastamparata se cocoata peste tot, se joaca numai cu masinute, ne da replici de ne lasa cu gura cascata, canta toata ziua, vorbeste non stop, cand se enerveza pe noi , ne boscorodeste pe limba ei, e super haioasa si sunt topita dupa ea.
Mai nou daca o intrebi :Bia de ce ai facut cutare prostie? zice "pentlu ca asa beau eu"
Cm atat despre noi..
AAaa, am uitat sa va spun ca de aceasta luna, demaram proiectul BB 2. SA speram ca vom avea succes.
Va pupam si va dorim we prelungit placut si insorit!
P.S o sa mai punem si noi niste poze in curand , sa ne vedeti ce domnisoare frumoase suntem
O zi buna
MAmi de printesa Bianca Elena
toma_lly spune:
multumesc prisi ! 
La multi ani veroboroda pentru fetita si sotul tau ! Sa te bucuri de ei, sa fiti sanatosi si fericiti ! 

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, sa fiti fericiti si sa aveti o zi minunata !!
Natalia-Ioana
Poze
toma_lly spune:
multa, multa sanatate tuturor racitilor si muciosilor
, inclusiv mie si Nataliei ! ![]()

Natalia-Ioana
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veroboroda AAaa, am uitat sa va spun ca de aceasta luna, demaram proiectul BB 2. SA speram ca vom avea succes. |
Tinem pumnii si rezervam un loc pe prima pagina!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Mah, Yaia, ce facu netrebnica de directoare ? |
Se inchide o gradinita mai mica, vin copii de acolo, a reimpartit iarasi grupele si...surpriza: Tudor e lasat la grupa la care a fost anul asta si anul viitor! E a treia oara cand face lucrul asta! Si cica sa vada daca e loc pentru Alexia din ianuarie, desi regula e ca daca Tudor merge aici, trebuie sa-i gaseasca loc si alexiei la aceeasi gradinita.
Dar stii ce? Pe mine nimeni nu ma calca pe coada de 3 ori fara sa suporte consecintele!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)