Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Tomyta sa va fie de bine si sa stapaniti casuta sanatosi, sa aveti un concediu de vis ca-l meritati din plin

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata! Multumim de urari!
am luat bomboane pt gradi si suc. Era Vladut f incintat, eu f emotionata (cind le-am luat, pt ca nu am putut sa il duc dimineata). Sunt curioasa ce fac azi,daca mai am reclamatii la plecare cu muscatul. Offf! immi zicea sotul ca imediat cum a ajuns la gradi s-a dus intre fetite si le tot sicana, incerca sa se bage in seama cu ele. Mare gagicar baiatul meu
La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de astazi, sa aveti o zi minunata!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Tarta, cafele si sucuri pentru toata lumea.

Ni nu prea sarbatorim pentru ca prin Japonia si Germania am pierdut obiceiul acesta.

Aici in schimb pomenim cele doua bunici si pe bunicul care purta numele imparatilor Constantin si Elena.

La multi ani de ziua numelui celor sarbatoriti!!!

Sanatate bolnaviorilor. Marta tare imi pare rau sa aud de Mirunica frumoasa.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi !

Sa aveti o zi minunata !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei, ce vesti sunt astea cu atatia bolnaviori?

Multa multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Papanash, ser si ophtamesone nu merg?

Maria, sanatate multa Teodorei, si la noi la gradi e petrecere de virusi.

Prisi, tare fetele, mai ales nora mea iubita! Multa multa sanatate, sa se faca bine repede fata si sa reusiti sa va odihniti weekendul asta.

Anca, bravo micului gradinar, tinem pumnii sa fie bine totul azi.

Erina, ai doi pui minunati, asa scumpi, lasa le incolo de griji pentru tara si criza. Pana una alta, iti doresc la multi ani, sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!

Si daca tot suntem la urari pentru ziua de nume:

tuturor sarbatoritlor de azi , mari si mici, copii, mamici sau tatici! Multa sanatate, multe bucurii si cat mai multe zambete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multa sanatate bolnaviorilor Daria, Sara, Mirunica, Adi ! pentru insanatosire grabnica !
Tinem pumnii pentru Gabriela si buburuze, sa fie totul perfect la botez si fetele in mare forma !

Vladutz, petrecere frumoasa la gradi ! Si sa nu mai musti, da ?

Maria, am vazut acum pozele ! Arati de milioane , zici ca esti o actrita, zau asa ! Ma tot chinui sa-mi dau seama de care imi amintesti...
He,he,he, ce mandru era sotul tau cu asa frumusete langa el ! Cum se mai umfla el in pene
Teo e minunata in rochita de ocazie , iar baiatul tau ... mai, esti sigura ca ai baiat asa mare cand tu esti atat de tanara ?
Sunteti o familie frumoasa, sa traiti fericiti pana la adanci batraneti !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!

Deci azi e sarbatoare...hmmm..am uitat de Constantin si Elena!
La multi ani tuturor sarbatoritilor! Numai bine va doresc!

Sanatate multa tuturor bolnavilor!

Eu am vazut toate pozele de pe mailul comun (MINUNATE!), numai de pozele Energiei nu am mai dat.

In alta oridne de idei, ieri am avut o zi mixta. A inceput bine, cu vizita la medic a mea si a Alexiei, la control (toate bune, Alexia are la 7 saptamani 4,850 kg si 59 cm, creste frumos, totul ok) si s-a sfarsit cu mii de nervi. Deci simt ca o strang de gat pe directoarea de la gradinita lui Tudor. Daca apar la stiri, sa stiti de ce. Femeia asta ma streseaza in fiecare an...Erina, sa nu mai zici nimic de tara aia unde traiesti, ca nici prin alte parti nu e mai bine. Macar in tara stii cum sta treaba, aici te astepti la corectitudine si o iei pe cocoasa, ca unii practica sacosica si linsul ...undeva. Macar in tara copii vostri sunt tratati la fel, nu sunt discriminati. Uite asa invata Tudor de mic ca trebuie sa munceasca de 2 ori mai mult, ca e strain!

Plec sa-mi canalizez energia in alta directie, sa nu va umplu pe voi de energie negativa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Un imens pentru draga de Luy! Cum si le aminteste ea pe toate! Multumesc!

Adimercedes, Piciulika, haideti si mai dati stiri, macar sa mai uit de necaz!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani fericiti pentru toti aniversatii zilei!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput