Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

alexandra mergi in HM sau magazine de copii si sunt bentite pt fetite bebelusi, nu special pt urechi, sunt asa ca un articol vestimentar, dar eu o vad buna la urechi
eu am luat din kiabi uite asta
http://www.kiabi.it/bambina-baby/accessori/bandana-in-jersey-ricamato/285/P195795

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, fetele, tati a fost "o problema" si inainte de copii.

Cand am nascut-o pe fata, a reactionat o vreme exact cum face Dami acuma. Iar dupa cateva luni a explodat si mi-a reprosat ca nu-l mai iubesc ca se simte exclus si mai sa arunce cu "jucariile" pe jos de necajit ce era!

Chiar si cand Dami s-a facut mai mare avea scapari de melancolii infantile: " veeeezi, mi-e nu-mi faci asa!. veeeeezi, eu de ce nu mai primesc cutare chestie?, veeezi, inainte faceai si pentru mine aia sau ailalta".

Acuma ca e Dami mai maricica au parteneri de joaca si ea si el.
Uneori ma trezesc ca le fac observatie in parte si amandoi tac, diferenta o face Dami care mai si asculta ce spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Crezi ca sta pe capsorul unui bebe atat de mic si rotunjor bentita?

Eu imi amintesc ca-i luasem Damianei costumase cu bentita si ii aluneca pe crestetul capului de-i statea tare caraghios.

Mergi la inceput

miria eu cred ca, cele cu 3 copii se descurca mai usor, 2 copii mari se unesc si nu se simt da.ti la o parte, cand apare bebelusul, incearca sa profiti de asta, sa fie ca doi frati dami si tati , cu timpul, dami va vedea bebelusul ca un al treilea partener

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

[quote]citat din mesajul lui GabyHila
Yaya si cu Vladi eu tot cu voi ma iau de mana la kile. nici nu le mai citesc pe fetile astea cu cate 63 de kile si cure de slabire. ata e. ma consolez.:)

[quote]

Azi dimineata cantarul arata 85,1.
Parca si Corimami era in grup...sper sa gresesc.
Eu joi am control la medic si daca totul e ok, o sa incep exercitii dupa, cele permise pt. lauze, plus plimbarea in ritm alert cu caruciorul, dar pana la 6 luni nu pot face nimic, ca alaptez. Mai vedem dupa ce nu o sa mai terbuiasca atata lapte ce fac...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

miria , depinde de masura, e pt 0, 3 sau 6 luni, eu am vazut unele in HM foarte mici

nici aici nu se da fier decat niste vitamine ccu D si b.uri, ceva tot legat de D3, timp de 1 an de zile
fierul poate dauna stomacului destul de rau si cum flora lor intestinala nu prea e....si da laptele praf are destul fier

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

vio de maalox nu stiu ce sa zic... Pediatra nu mi l-a recomandat, iar eu am vb si cu o farmacista si spunea ca nu e indicat pt ca contine hidroxid de aluminiu.
Lalexandra merci de raspuns in leg cu raceala, dar se pare ca a luat-o de la sora lui, care era dupa 3 zile de gradinita! (deci racita!) Oricum ser ii pun si ii aspir muculetii, dar nu prea ies.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Roxana, si eu ma gandeam la o bentita, dar am zis ca poate o fi ceva special si nu stiu eu.
Eu din cate am vazut nu ar fi avut urechi clapauge, dar daca tot doarme asa pe ele, ma gandesc ca or ramane asa

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

alexandra si mie mi.e frica, pt ca ivan s.a nascut cu ele lipite si asa le.a avut pana a dormit intr.una pe ele si s.au clapaugit :)))
si vad ca si silvana are tendinte

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

MARINA, VIO, BUMBITZA
GABY am primit acasa o intreaga cariera de piatra! Erau, deci, mai multe pietre si de marimi mari (nu-mi inchipuiam ca ar putea produce corpul uman asa ceva). Erau mobile si imi provocau dureri f mari, plus starea de greata si voma. Ma gandesc sa faci un eco abdominal si vei stii daca ai calculi biliari sau nu si, astfel, vei stii ce trebuie sa faci.
Joy e dulce-dulceeee!!
ANDRA am admirat si voinucutul tau!
BUMBITZA multu’ pentru vestile despre Diana.
VLADI buuuuuna ideea cu baloanele acelea. Am zambit eu numai inchipuindu-mi ce-ar putea face cu unul!
IOANAA scumpic Ovi! Iti inteleg neputinta in fata acceselor de plans si sper din suflet sa treaca repede (atat la Ovi cat si la Mara mea). Eu am renuntat la orice siropel contra colicilor pentru ca n-am vazut rezultate notabile cu niciunul si-mi par fix apa de ploaie… cred ca le foloseam mai mult pentru confortul meu psihic. Din pacate Mara nu agreeaza gustul ceaiului de colici; pe-asta i l-as fi dat, intre mese.
ROXI sunt bine! Ma deprima faptul ca am interdictie la tinut Maruska mica in brate : ((
A-propos de reactiile copiilor nostri mai mari vis-a-vis de fratiorii lor… gandesc ca in momentul cand bebelusii nostri vor deveni constienti de grimasele fratiorilor/surioarelor lor, de glasurile lor si le vor zambi ori de cate ori acestia le vor provoca asta, cand vor sta in fundulet sau vor fi ajutati de cei mari sa mearga etc lucrurile se vor mai aseza. Pana atunci ne mai consumam putin nervii, mai cautam solutii…
Ivan e un dulce oricum!
RAMY sa traiasca si sa fie sanatoasa mica crestina!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput