Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

miria eu cred ca aproape toti copiii in asemenea imprejurari se comporta la fel. Important e cum stim noi sa gestionam situatia. Si Bianca, desi deabea il astepta, a inceput sa faca figuri cand a aparut. Nu pot sa spun ca nu-l iubeste, dar are si ea niste momente... pe care pe mine ma scot din minti. De ex, tipatul langa el, jucatul tot acolo, cantatul (sau mai bine zis, tipatul) si pot eu sa spun orice, ca ea acolo vrea. La inceput i-am spus si eu ca il duc inapoi la spital, cand spunea ca de ce a trebuit sa-l mai fac si pe bebe, dupa care a spus nu, ca ea il iubeste. Pama intr-o zi cand a vrut caruciorul lui si caruselul, pt ca si ei ii plac! Si atunci i-am spus ca are la gradinita o colega care ar fi vrut un fratior si o s-o sun pe mama ei sa vina sa-l ia pe asta mic. Si dup-aceea, din 5 in 5 minute ma intreba cand o sun pe mama fetitei! La noi insa, situatia e diferita pt ca sotul e mai sever cu ea si nu-i permite orice, chiar mi se pare ca exagereaza, mai ales acum, cand si ea trebuie sa se adapteze, vrand-nevrand, la o situatie pe care nu ea a creat-o! Cred ca nici eu nu mai am rabdarea pe care o aveam inainte cu ea. Si e mai mult ca sigur asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

mai fetelor deci copilasii cei mari ai vostrii sunt fenomenali in relatia cu noul membru al familiei: bianca intreba cand vine mamica colegului de la gradi sa il ia pe cristian, de ivan nu mai zic, dar sunt sigura ca o iubeste pe "mucioasa" silvana, dami ii "sopteste" ceva la ureche lui casian pana il scoala, etc

astept povestile voastre cu piticii si fratiorii mai mari in continuare, le savurez de fiecare data

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

hai sa va povestesc si voua cum sunt niste parinti model
imi povestea sotul ca se lauda un coleg de serviciu cu fetita lui: "are 6 luni, are 11 kg si mananca orice ii dam, de toate, de toate, ciorbe, mancare gatita, chiar si mici i-am dat ca a poftit aia mica, si, naaaaa, sa o lasam sa pofteasca, i-am dat putin, nu mult"

somebody kill them

POZE

Mergi la inceput

si mai stiu una tare din capitolul "parinti model"

mi-a povestit o matusa de o vecina de-a ei care dadea la un baietel de 5 luni si jumatate ciorba cu paine inmuiata in ea si matusi-mea i-a zis ca nu-i ok,iar mamica, facand pe interesanta, "dar ce draga, el din ca sa se satura, ca nu ii pot pune taitei in supa ca au gluten"
ei nu zau, si painea nu are, aaaa ....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:

RAMY sa traiasca si sa fie sanatoasa mica crestina!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Multumim
Multa sanatate iti doresc, sper ca ai sa-ti revii repede!

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Lu'fii-mea nu-i statea bentita din cauza de cap ca o bila. Aluneca.

Ee, copiii astia sunt de groaza si noi ajungem mai rau ca ei!

Acuma ma bat cu Dami sa se culce. De cateva ori a plans asta mic si a avut prilej sa sara din pat ca sa ma anunte ca: "Plange fratiorul!"

Taica-su vine si pleaca, eu raman pe baricate si mai am putin si cant imnul. Macar daca as avea vreo ocazie sa ies din casa sa mai respir si alt aer ca simt ca incep sa sufar de claustrofobie aici intre doi.

Stai, ca la cat de masochista sunt il vroiam si pe al 3-lea.

ROXANA - Sigur ca e mai usor cu trei. La prima abatere a primilor 2 li-l plasez pe ultimul si plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Doamne, eu cand aud de povesti din astea despre "parinti model" parca imi este greu sa cred. Nici parintii nostri nu dadeau ciorba si mancare gatita la copii asa de mici. nici chiar bunicii. ce o fi in mintea femeilor acestea?

Cori, Vladi la mine e permament intrebarea daca am lapte suficient si asta din cauza ca dorm foarte putin. Momentan si-a reluat cresterea in greutate, in perioada in care l-am tratat pentru infectie urinara astagnat cu greutatea. saptamana trecuta sanul stang nu mai functiona cum trebuie. dar deloc. adica dupa 3-4 ore de pauza era moale si piscotul nici nu vroia sa suga la el. m-am pus cu pompa pe el periodic, nu scoteam mai mult de 20 ml dar eu tot insistam. abia sambata si-a revenit slava Domnului!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fete, despre parinti din astia care stiu mai multe decat stiu generatii intregi care au crescut copii am si eu povesti pe capitole.

Partea nasoala e ca uneori copilul pateste cate ceva de pe urma lor si e nevoie de medic pentru a-si reveni.

O mamica deasta priceputa i-a dat bebeului sa pape mai repede decat trebuia si a ajuns cu el in spital ca kk in sange. Si pune-i perfuzii si da-i antibiotic. Si bebe suferea si plangea si avea branula la manuta. Ca toata lumea zicea ca are enterocolita si bebe e rau.

De fapt, s-a descoperit in final, dupa ce chiar l-au chinuit pe saracul copilas, ca erau intestinele iritate de la mancarea solida si nimic mai mult.

Pai, as fi batut-o pe mama asta competenta, zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Roxana, i-ai comandat ceva bentita speciala?
Spune-mi si mie ce si cum, ca ii cumpar, daca mai gasesti ceva interesant, ca nu e de bani, numai sa ne foloseasca. Eu nu stiu unde sa caut, si nu am timp sa iau toate magazinele la rand sa intreb de asa ceva.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

logheza te pe gmail si in albumul meu de poze vezi ce bentita are fica-mea. Daca nu s-ar misca mult in somn cred ca i-ar sta, e o dantela elastica. Din pacate e cadou din America si nu stiu unde se poate cumpara. Precis treb sa fie pt bb fetite pe undeva.

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

2anke, imi trimiti te rog , eventual pe mesaj privat, unde anume sa intru si parola daca este, ca eu nu le am.
Multumesc.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput