Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
babyangel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanaa28
chiar m-ai facut sa rad... asta ziceam si eu, ca n-o asez in nici un fel, doar ca mai auzisem teorii cu "asezatul" si ma gandeam ca o fi o explicatie da-mi scapa mie hai ca pana la urma vad ca e doar motiv de zambete... Alessandro Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 BB Ovidiu Andrei Alexandru BEBE...in burtica.. |
Exista 2 teorii:
1.-sa pui puza in jos ca sa nu se ude tot cu pishu(cam falsa zic eu)
2.-sa pui puza in sus ca sa nu il deranjeje cand face pipi , intrucat in acel moment putzulica se scoala si se face tare.(pare plauzibila)
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
dayanara spune:
cristina m.am logat dar nu vad pozele cu bentita
sunt pe albumul comun?
bentite se gasesc in magazine la raionul de fetite , alexandra
sunt decorative nu ceva special
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
dayanara spune:
alexandra sau intreaba la farmacie de corector estetic pt urechi
aici e ceva de genul asta
http://www.farmahouse.com/popup_image.php?pID=1770
eu deocamdata ii pun bentita, ca nu le are clapauge, doar asa preventiv
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
Ioanact spune:
Noi am scapat de gelozia' Ioanei fata de Justina, chiar o pupa de fiecare data cand o i-au in brate sa o alaptez. Cel m mult ii place cand ii schimb pampers-ul, se urca in pat (patul mare fiind langa patut) ca sa vada m bine.
Aaa..si ii place sa impinga carutul cand iesim afara..dar nu prea am iesit cu vremea asta, si tot il vede pe hol si il impinge dar imi arata sa-l aduc si pe bebe.
Referitor la tipat..si Ioana tipa in camera unde este Justina, uneori o trezeste ..dar de cele m multe ori doarme..mai ales cand alaptez si ea adoarme incerc sa o trezesc ca sa pape bine, ca altfel se trezeste dupa 10', si o trag (usor) de picioare, o "zgudui" si ea nimic, doarme..n-are nici o treaba.
De 2 zile i-am pus un scaun sau ceva solid ca sa nu poata deschide usa in camera Justinei cand nu suntem in camera unde se joaca, ca sa nu m intre in camera sa o trezeasca..am zis ca uneori se m trezeste daca tipa in urechea ei.
Merg ca s-a trezit sa-i fac baie.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s si mai stiu una tare din capitolul "parinti model" mi-a povestit o matusa de o vecina de-a ei care dadea la un baietel de 5 luni si jumatate ciorba cu paine inmuiata in ea si matusi-mea i-a zis ca nu-i ok,iar mamica, facand pe interesanta, "dar ce draga, el din ca sa se satura, ca nu ii pot pune taitei in supa ca au gluten" ei nu zau, si painea nu are, aaaa .... POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Faza cu glutenul e memorabila....
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
andira spune:
Ia uitati ceva dragut http://www.buzzfeed.com/melismashable/how-animals-spend-their-time-1ase/ .
Incerc sa raspund mai incolo, piciul isi face somnul de ora 20.00 la mine in brate.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Am pus piciul pe perna, si ma bag si eu in seama repede :
Ioanact - eu sper sa nu-ti apara nimic. Cum ziceam, nu e dovedit, doar ca daca un medic endocrinolog a ajuns sa-l suspecteze, tinand cont ca si eu ma incadrez in pattern, imi da de gandit...
Poate aparea oricand. Evident, pana in 9-10 ani, cand incepe pre-pubertatea. Atunci o sa rasuflu usurata.
Dayanara - si Nati are urechile putin decolate. Insa le are asa de cand era bb, cel putin imi aduc aminte ca la 6 luni le avea sigur. Eu vreau sa vad daca ii pot face operatie, am inteles ca nu se fac inainte de 7 ani, nu vreau sa aiba un complex din asta.
Binenteles, o sa o intreb si pe ea, daca vrea.
M-a simtit iepurasul ca am lasat-o din brate, a inceput sa chitaie...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Ioanact spune:
Gata baita Justinei si am facut si eu un dus.
Mai stau un pic la calc/tv si apoi ma bag la somn.
andira si eu sper sa nu-i apara. Dupa ce termin cutia, desi nu o voi termina pana pe 29 (at se implinesc 3 sapt de cand am deschis-o) si sper sa nu mai fie nevoie de LP, voi lua altul. Nu numai ca ai spus tu, dar observ ca o constipa si parca nu e satios..tot cu laptele meu doarme m mult.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
honeybaby spune:
Hello !
Noi suntem in plin puseu de crestere. De la 12 la 5 azi am stat cu ea la san. La 5 m-am culcat cu ea asa langa san si la 6 m-am trezit cu ea cautand de zor mamelonul si ma tot lingea pe san.
Bag la greu glactogil si ceai de stimulare. Ce altceva as mai putea sa fac sa creasca mai repede productia ???
Nu as vrea sa ajung la formula dar ni se termina rezerva din frigider. Mai avem 150 de ml deci pt maine maxim.
Deja nu mai simt sanii , sau albit la propriu de atata supt.
Uita ca am ajuns si aici, eu care ii faceam baie in lapte si curgeau la greu acum nu mai apuca sa se umple.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna