Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Woow, Honey, asta da puseu nu gluma.
Si eu aveam tasnitoare de lapte si stropeam Petala in ochi in pe nas, saptamana asta nici sanii mei nu au mai avut timp sa se umple, nici eu nu am luat nimic, dar astazi parca vad ca stam mai bine.
Am inceput sa rontai si Galactogil, dar nu-mi place ca are foarte mult zahar si la cate kg am eu...nu e cazul. Totusi cred ca a inceput sa se regleze secretia si parca o vad si pe ea mai linistita, dar asta dupa o saptamana de urlete in care eu am crezut ca urla de dureri de burta, oboseala , plictiseala, numai la faptul ca nu se satura nu m-am gandit.
Totusi eu vreau sa te incurajez sa nu bagi formula.
Suge cu nesatz si din biberon dupa ce termina sanul? si poate daca o tii 45 de min la san (ca oricum ii goleste) si dupa aia sa-i bagi suzi, sa aiba si ei timp de umplere...poate ajuta asta.
Pup si iti urez MULT laptic pt Maya!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Deja nu mai simt sanii , sau albit la propriu de atata supt.
Uita ca am ajuns si aici, eu care ii faceam baie in lapte si curgeau la greu acum nu mai apuca sa se umple.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Dar cat sa aibe puseu? O zi doua..cel putin asa e la noi.
Nu te si ustura la cat suge? Eu asa patesc..
Chiar si daca te odihnesti si bei ceaiuri tot nu se umple?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Cate intrebari..
Uite ca Corimami ti-a dat o ideie, cu suzeta, pana se umple sanii..poate o pacalesti sa doarma si dormi si tu cu ea, si at e imposibil sa nu se produca' lapte.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

somnul e vital pentru laptic dar la noi se pare ca au revenit durerile de burtica. si abia a adormit acum dupa baie. a mai dormit vreo 40 de minute de la 12 de azi. cat doarme in medie in copil de trei luni? ca al meu e campion la nesomn.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cori - Eu zic ca nu se pun kg de la Galactogil daca si alaptezi mai mult, se consuma caloriile cand se produce lapticul.
In 2 min dupa ceas a golit biberonul de 50 ml acum pe seara. I-am mai pus 50 ml si la baut si pe ala dupa care am pus-o la san si a adormit. Dimineata la fel a facut a baut 50 dupa care i-am mai dat 100 dar a baut decat 50 ( si uite asa am aruncat 50)
Maya are pe limba un arculet de eject al suzetei ce nu am vazut.

Alina- eu cel putin nu am reusit sa dorm cu ea la san. Maya nu vrea suzeta si nu doarme daca ii e foame. Nici nu mi se pare ok sa incerc s-o adorm infometata. De dormit dorm dar tot nu produc lapte cat ar vrea ea. Azi noapte m-am culcat la 2 , m-am trezit la 4, la 5 iar somn pana la 7. La 10 m-am culcat pana la 12 si de la 5 l 6 iar. DESTUL!!! cel putin eu asa cred.
Puseu poate sa tina si o saptamana. Tin pana cand sanii produc suficient lapte ca sa se satura copilul.

Acum ar fi culmea tot fotomodela spre biscuite in dunga sa ramana.

De unde stiu daca e puseu de crestere sau mi-a scazut mie productia de lapte ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

De usturat nu ma ustura . Ma dor momeloanele daca le ating dar nu cand suge. Doar cel cu rana ce ma doare.
ma duc in pat . Daca dorm 2 ore ar trebui sa fie beton sanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Hai ca n-am mai reusit azi sa intru.

Ioanact, e un mit asta cu neramasul gravida cat alaptezi si nu ai ciclu...dovada sta si o prietena de-a noastra care a nascut in august anul trecut si in ianuarie a aflat ca e deja in doua luni cu alt bebe - evident ca a aflat asa tarziu pt ca principalul semn, lipsa menstruatiei, lipsea cu desavarsire...
Stiu ca 26 e in post, am vbt cu parintele si mi-a zis ca se fac botezuri in post, doar nunti nu. Ce probleme ar putea fi de care eu nu stiu, sa-mi spui te rog..parintele nu mi-a zis ca nu e ceva in ordine daca fac pe 26

Dayanara, erau tati cu Joy sigur, mai da rateuri si calc asta al meu.

LAlexandra, sa inteleg ca nu e bine ca-i pun tichiuta seara dupa baita? De reglatul temp zic...

Mihaela, nasol cu somnul...eu sunt terminata daca nu dorm cum trebuie.

Rebi

Ramy, sa va traiasca micuta crestina!

Honey, ma uimesti cand povestesti cat papa Maya...mi-as dori si eu sa-mi pape ambii sani macar o data dar probabil voi ajunge si la puntul asta vreodata

Gaby, si eu te invidiez pt abonamentul la SPA

Mai vroiam sa scriu mai multe dar am uitat

Ma retrag in glorie. E mama la mine, imi face un masaj
Somnic usor!

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA! va invit la
Bumbitza, eu una nu ii pun caciulita decat cand iesim afara (ca aici bate vantul mereu), in rest deloc. Asa am citit ca nu se pune caciulita in casa, caci ei isi regleaza temperatura prin capusor. Eu una stau linistita ca daca cumva il invelesc prea bine, se regleaza el.
Eu dupa baita, mai ales ca al meu are par mult, il usuc bine in prosopel si apoi ma dau la pieptanat la el cu peria si se usuca imediat.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ioanact - din cititul meu pe diagonala, am inteles bine ca ai intrebat daca esti protejata in timpul alaptarii?
Nu vorbeai serios, nu?

O sa-ti spuna si medicul ginecolog la control (la mine cu asta a inceput discutia), dar eu sa stii ca asa am ramas insarcinata cu Nati, cand o alaptam inca pe Irina si nu-mi venise CM (am mai scris eu asta pe undeva pe aici).
Chiar deschisesem un subiect pe forum (l-am cautat, dar nu-l mai gasesc, e din sep 2005), cum sa fac sa raman gravida daca inca alaptez (vroiam inca un bb repedeeeeee!!! ).

In fine, n-o mai lungesc, concluzia e ca poti sa ramai, fara discutie.

Bumbitza - caciulita in casa nu e absolut deloc necesara. Poti sa o lasi fara grija in capul gol, nu se intampla nimic, e bine si pt bb.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gaby - super tare abonamentul, sa-l folosesti cu placere! (sunt sigura de asta).
Cat despre echipatul nostru, mai bine nu-ti descriu, in 4 cazuri din 5 cineva se enerveaza . Piciul mic racneste ca e impachetata, Irina vine cu cate o jucarie din camera ca vrea sa o ia cu ea, Nati isi aduce brusc aminte in pragul usii ca vrea si ea o jucarie, si da buzna incaltata la ele in camera si nu se hotaraste ce sa-si ia, eu raman ulima ca mai intai ii imbrac pe toti, si abia apoi ma apuc de dus si de cautat toale (care evident nu-mi vin), iar tati pana isi pune protectiile la picioare, la geaca, isi organizeaza actele si toate cele.... ne impuscam toti!
Insa de ceva vreme incerc sa fac toate astea cu calm, asta e, plecam mai greu, dar macar sa nu plecam racnind .

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput