Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
oanaiacovita spune:
Neata!
La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Ianis Stefan (de Andra_S), Isabella Katy (de 25miky), Riccardo (de nafi)!!!
Am ajuns si eu intr-un final la controlul de 6 sapt, care s-a facut de 12 sapt. . Mi-a dat pilule 3 luni si apoi imi pun sterilet.
Totul e bine cu operatia si uterul. Mi-a zis sa nucumva sa raman gravida inaite sa fac 2 ani de la operatie.
Azi ma duc cu Eric la un pediatru. Nu mai varsa asa mult, dar tot are cate o repriza de regurgitat mai puternic.
Sper sa aiba cantar acolo sa pot sa cantaresc si eu piciul.
Pupici si o zi frumoasa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
miria_cristina spune:
OANA - Bine ca ai reusit sa mergi la control si ca esti bine.
Du-te cu bebe la medic, dar oricum opreste-i fierul care doar preventiv nu-si avea oricum sensul.
Ba chiar, se poate da in anemii mai nasoale decat lipsa lui prin cresterea sideremiei.
Ce doctor zapacit, sa-i dea lui bebe, i-a mai sensibilizat si stomacelul!!
miria_cristina spune:
ANDIRA - Vo sunteti mai multi si e justificabila harmalaia in cazul unei plecari, dar la noi e in mod frecvent.
Si culmea! Dupa ce stau si ingrijesc de toti, tot ei ma zoresc pe mine la final, de mai mereu uit ceva.
oanaiacovita spune:
Miria, nu ii m ai dau de vineri. Oricum nu i-am dat mult, doar o sapt din care 5 zile i-am dat doar o picatura. Sper sa nu aiba efecte urate pe termen lung.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greenfrog cat doarme in medie in copil de trei luni? ca al meu e campion la nesomn. mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010) |
ficare copil doarme atat cat ii este lui necesar, graficele sunt pur estimative si eu nu ma iau dupa ele ca mai rau ma bulverseaza.
eu as fi linistita, oricat ar dormi, ca nu a murit niciun bebelus de oboseala
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Maya are pe limba un arculet de eject al suzetei ce nu am vazut. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
ce tip de suzeta ai? adica are aceeasi forma cu tetina biberonului? ma gandesc ca poate ar fi sanse mai mari sa o accepte daca ar fi la fel. la noi a durat ceva pana s-a obisnuit cu suzi, am fost suzetareasa sefa vreo 2 sapt pana s-a invatat sa nu o mai scuipe
POZE
bordeancavio spune:
DENISA, intru pe fuga sa-ti zic ca bebe al meu are suzete care ii plac mai mult, si altele pe care nu le vrea. deci... poate nu ii place aceea. lui tudor ii plac mult cele de la nuk, de o luni, au o forma anume, nus sa-ti explic. am si de la avent dar alea parca nu ii plac. si ii mai luasem una de curnad, speciala, am si dat pe ea 17 lei, si mi-a scuipat-o imediat, deci sta insertar. la mine se calmeaza ff bine cu suzi. apropae mereu. sunt si momente cand nu o vrea deloc. eu i-am dat-o din spital, de la 2 zile, ca plangea mult.
of... bebe al meu e marait rau de sambata, il mai doare si burta, clar, dar e si el marait. plange mult, nu doarme, mananca cam putin si dupa ii e foame. oricum nu ii dau la mai putin de 2 ore ca si asa e rau cu colicii. in rest tre sa stea cineva cu el non-stop, si in brate ar fi si mai bine. eu sunt moarta de oboseala. noaptea dorm abia 5-6 ore, dar ma scol din ora in ora, ca mai plange sau vrea papa. si ziua mai adorm daca ma lasa el. ieri stateam cu el la mine in pat, ca singur nu vroia deloc la el in patut, si am adormit eu de 3-4 ori si el nimic. plangea si ma trezea. pana seara cand vine tati sa na mai salveze nu pot sa dorm daca nu ma lasa, si el nu doarme. of... acum astept sa vina tatal meu sa mai stea cu el un pic, sa fug si eu pe afara cu putina treaba.
va pup pe toate, scuze ca nu raspund, abia am timp sa citesc. dar incerc sa citesc tot si sa va urmaresc.
noi botezul il facem pe 11 iulie, la un rest langa casa, destul de dragut, cu terasa, o sa fie cam 60 pers. sper sa nu fie fff cald. dar asta e. abia astept sa organizez cumparaturile, decoratiunile, etc.. ma ia depresia doar cand ma gandesc ca nu stiu cu ce sa ma imbrac eu. mai am 8 kile, dar puse evident pe burta, fund si aripioare, ca naiba. de slabit nu mai pot nici un gram, si tre sa fac lapte, deci adio regim....
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
andra_s spune:
andira din ce povestesti parca imi si inchipui cum e la voi cand va pregtiti de plecare. si imi vine sa rad pt ca asa sunt si eu, ma intorc de cateva ori inapoi in casa dupa una, dupa alta, de multe ori il rog pe sot sa mai intoarca masina ca am uitat mai stiu eu ce, dar, nop, nu am succes la el cu d-astea
POZE
Bumbitza spune:
Neata fete!
Andira, eu doar dupa baita ii pun o caciulita f subtire, nu o tin in casa cu caciula Dar o sa renuntam si la aia.
Imi imaginez ce agitatie trebuie sa fie cand plecati pe undeva cu totii...si eu ma plangeam ca tipa asta mica la greu cand o imbrac sa iesim
Mai vroiam sa zic ceva dar iar am uitat.
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
Bumbitza spune:
Wow ce e in Piata Victoriei
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#