Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
andra_s spune:
La multe lunite Isabella si Ricardo!!!
Mai mamici, eu am mai spus cand ne-am mutat de la odisee, ca la noi pe prima pagina a ramas scris "Suntem un grup .... si in asteptarea minunilor", nu scoatem si noi paragraful pe care l-am bolduit, sau mai trebuie sa nasca cineva
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
WOW, bumbita, acum am deschis si eu TV-ul, 30.000 de oameni , mi se face pielea ca de gaina ... mie grupurile de asemenea amploare imi aduc aminte de revolutie
POZE
nibi_niki spune:
Neata
la munte lunite sarbatoritilor de azi:IANIS,ISSABELA,RICARDO
Bumbitza ce se intampla in piata victoriei?
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
dayanara spune:
suzeta n.o va lua din prima, sunt cazuri rare, la mine silvana abia de cateva zile o accepta, eu insist de cand s.a nascut si acum am ajuns s.o acepte in sfarsit, dar mereu i.am indesat.o in gura, cand i se facea greata o scoteam un pic, ii dateam varful si tot asa pana o lua, ca stiu ca ma va scoate din multe neplaceri si pe mine si pe ea o linistete
oana bafta la medic
denisa voi ce faceti? a supt mai bine maya? adica ai produs mai mult?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bumbitza Ioanact, e un mit asta cu neramasul gravida cat alaptezi si nu ai ciclu...dovada sta si o prietena de-a noastra care a nascut in august anul trecut si in ianuarie a aflat ca e deja in doua luni cu alt bebe - evident ca a aflat asa tarziu pt ca principalul semn, lipsa menstruatiei, lipsea cu desavarsire... Stiu ca 26 e in post, am vbt cu parintele si mi-a zis ca se fac botezuri in post, doar nunti nu. Ce probleme ar putea fi de care eu nu stiu, sa-mi spui te rog..parintele nu mi-a zis ca nu e ceva in ordine daca fac pe 26 Mada mami de Ilinca frumoasa Mami si tati te iubesc mult! http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita# |
Se fac botezuri in post, "problema" e ca va tb mancare de post ( nu neaparat, dar daca e post asa se cuvine) si petrecerea care va avea loc la botez.
Denisa daca nu accepta suzeta, at tine-o la san, pana trece puseul (daca e vb de puseu) sau pana 'produci' alt lapte..nu stiu ce sa zic, asta e parerea mea.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Buna!
LAlexandra multumim de ! Tocmai ce am terminat-o..
andira da? nu stiam ca poti ramane daca nu ti-a venit CM-ul si alaptezi..eu stiam ca nu ramai.
Inseamna ca la Ioana am avut noroc , desi vroiam al doilea bebe dar nu asa repede. Deci, sa am grija acum..
Mi-a zis dr de protectie, cand am fost sa-mi scoata atele..dar nu sunt de-acord cu niciuna..vom vedea.
Ne-am hotarat si noi sa-i facem azi vaccinul Justinei (BCG-ul).
Vroiam demult sa va intreb, dar tot uitam: voi cum le dati bb-ilor Vitamina D3 (Vigantolul)? Ii picurati in gurita sau cu lingurita?
Am incercat sa-i dau in gurita, dar misca capul si cu greu reusesc, asa ca ii dau cu lingurita, dar ii pun 3 picaturi, ca mai ramane pe lingurita. E bine cum procedez?
POZE RECENTE
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, iepurasilor de azi: Ianis Stefan, Isabella Katy, Riccardo !
andra_s o sa modific eu pe prima pagina, dupa care ne vom pregati sa plecam.
POZE RECENTE
oanka80 spune:
la munte lunite sarbatoritilor de azi: IANIS,ISSABELA,RICARDO
Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
andra_s spune:
multumim mult de urari
alina eu ii dau direct in gurita vigantolul, s-a invatat, cand il trag putin de barbita, deschide gurita, scoate limba, stie ce urmeaza am incercat si cu lingurita, dar pt ca ramanea pe ea, nu puteam aprecia cat ca ii dau, si ne-am chinuit si noi putin ca misca capsorul, dar in final, a fost ok
POZE
nibi_niki spune:
Am pus si noi cateva poze noi la semnatura
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG