Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andra, Vio - ea ia suzeta dar nu cand ii este foame. daca vede ca nu curge nimic o scuipa de nu se vede si cauta in continuare tzatza.
Eu personal nu pot s-o las asa flamanda. Si mie daca mi-ar daca cineva o chestie de plastic cand mi-e foame l-as trimite de unde a iesit cu tot cu ea.
Nuk folosim si noi cu forma ortodentica.
Bibele nu-l vreau nici pe ala daca nu-i este foame. E doar de compromis, il accepta pt ca curge ceva din el.

Bunbitza - tu cred ca produci mai mult lapte si nu-i nevoie sa bea din ambii sani

Alina- asa fac . Altfel daca nu o pun la san nu vad cum sa cresc productia

Roxana - m-ai speriat cand m-ai intrebat daca suge mai bine .Momentan suntem bine, e lapte. problema e de la 3 incolo, atunci nu mai fac fata.

M-am apucat sa fac fursecuri. Am facut compozitia decat sa le pun in tava si sa le coc dar s-a trezit Maya si sunt cu ea in brate.
Poate raman cu ele necoapte

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Nibi, e un miting de protest de mare amploare...pensionari, bugetari, studenti, mineri ...toti cei pe care i-ar afecta masurile guvernului imbecil.

Andra...asa e, si mie mi se zburleste pielea cand vad atata lume adunata pt protest, vad ca acum astia zic ca-s vreo 40.000.

Ioanact, multumesc pt raspuns. Cred ca am sa cer doua tipuri de meniuri, pt cine tine post.
Incearca cu pipeta, eu asa ii dau Vigantolul, altfel nu vad cum...cu picuratorul e tare complicat iar cu lingurita la fel - ca trebuie o picatura si ce s-ar mai lua si pe linguroi, n-ar mai ajunge nimic in gurita la bebe. Si ca tot veni vb despre Vigantol, sa va zic ce patanie am facut, am confundat sticluta de vigantol cu cea de espumisan intr-o seara, fiind chiauna de somn...noroc ca am vazut in seringa ca nu e laptos siropul si mi-am dat seama la timp, dar a doua zi tot ma chinuia gandul, daca totusi i-am dat ca eu sunt praf cand sunt nedormita bine, nu mai stiu ce fac. Am mai citit si reactii la administrarea in exces, mi s-a facut rau Noroc ca m-a calmat mama si mi-a zis ca daca era asa sigur s-ar fi manifestat fata si oricum ea dormise in seara aia la mine si a vazut ca am dat siropul albicios care trebuia. Offf...

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki ai un pui superb exact ca mami!

alexandra uite la pozele lui niki, bentita de genul ala ii poti pune in casa, ca afara na e baiat :))

denisa nici eu nu.i dau suzeta in loc de lapte, dar dupa ce bea 150 clar ca nu.i e foame sau cand incearca sa adoarma si nu poate...o ajuta mult

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

niki ai un pui superb exact ca mami!

alexandra uite la pozele lui niki, bentita de genul ala ii poti pune in casa, ca afara na e baiat :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

roxana
alexandra poti folosi bandana afara..il protejeaza si de soare si ii tine si urechiusele

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BUMBITZA - Cu toate ca mama ta te-a linistit ai grija sa nu faci vreo boroboata din cauza oboselii sau din alte motive.

Nu vor avea loc explozii de simptome, dar bebe nu va mai avea pofta de mancare si va trebui sa nu-l scoti la soare pe o perioada destul de lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

apropos de prima pagina, imi da si mie cineva parola de la userul comun, pls

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Am pus si noi cateva poze noi la semnatura

AMR....9KG

ha, ce imi place de maria mor dupa freza ei si ce mandra poarta ea bentita

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!

NIKI wow, pantaloni albi si dungi orizontale? Pai tu arati super, daca iti permiti asemenea tinute!
Si fata, e mortala cu frizura de punkista!

Fetelor nu stiu ce sa-i mai fac lui Albert sa nu mai planga atata. De cateva zile e foarte marait, nu vrea sa doarma ziua si fiind obosit, plange pana se invineteste.
Cum sa-l fac sa se adoarma? Ca nu pot tot timpul sa-l tin in sling sau la tzitzi!

HONEY am citit ca apa de tarate face laptic. Se pune o lingura de tarate la o cana de apa de cu seara si a doua zi dimineata se bea. Nu stiu daca e subconstientul, dar parca functioneaza la mine, dar iau si ceva homeopate si ceai de lactatie.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Roxana..mi-am amintit sa te intreb ceva..la masina nu ai 3 centuri in spate?..ca spuneai ca nu ajunge centura sa pui si scoica in spate si sa incapi si tu.Special pt asta am iesit afara si m-am uitat la masina sa vad cate centuri am.

AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

nibi niki. ce dulce e Maria,.. are niste pozitii.. de freza ce sa mai zic... laudam si mamica, arata tare bine...
Denisa, pune-o la san atat cat cere si nu te ingrijora, va reveni productia la parametrii normali si chiar peste, dar poate sa dureze cateva zile. Asa ca trebuie calm, papa bun, la modul cel mai serios, lichide, nu doar ceai, si sucuri naturale, compot, supa, ciorba, etc, si odihna. Si vorba Deliei, fara treburi casnice, doar strictul necesar. Si repet, nu o sa revina lapticul in cantitate mare in cateva ore, poate dura, asa ca linisteste-te

Am si eu o nelamurire. am vazut ca majoritatea dati bebeilor 2 picaturi de vigantol. Mie medicul de familie mi-a recomandat doar una. Mai e cineva care da doar o picatura? si, recunosc, sunt zile in care uit sa i-o dau, cu Alex nu aveam asemenea probleme...o fi varsta?

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput