Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
ioanaa28 spune:
Rebiana, cum te descurci mamico? te ajuta cineva? cum faci sa n-o iai in brate pe Mara? ma gandesc ca si Lucu ar mai vrea in bratuca... sa-ti revii cat mai repede. Bine macar ca ai scapat de "cariera"...
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
dayanara spune:
niki ba da sunt 3, dar sotul a incercat s.o prinda in cea de la mijloc si zice ca nu ajunge....o sa mai incerc , sunt sigura ca noi am gresit ceva
eu de vigantol nu pot spune ca nu dau, aici se da altceva, e un complex de vitamine si dau 7 picaturi....ii dau cu lingurita
si ca si tine ioanact, dau mai multe ca mai ramane pe lingurita si pe afara din gurita
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaa28 Rebiana, cum te descurci mamico? te ajuta cineva? cum faci sa n-o iai in brate pe Mara? ma gandesc ca si Lucu ar mai vrea in bratuca... sa-ti revii cat mai repede. Bine macar ca ai scapat de "cariera"... Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 BB Ovidiu Andrei Alexandru BEBE...in burtica.. |
da ma si eu vroiam s.o intreb...cate zile nu trebuie s.o ridici?
POZE
AMr...4kg
LAlexandra spune:
FETELE, o sa ma duc sa cumpar o bentita.
Numai ca nu stiu daca va sta, ca la el problema e la lobul urechii, nu sus, si nu stiu daca va sta asezata.
O sa incerc sa vad.
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
andra_s spune:
ioana noua asa ne-au recomandat la iesirea din maternitate, 2 picaturi de vigantol. am citit pe prospect ca se da o picatura pt bebei nascuti la termen si 2 pt prematuri
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
alexandra de lob nu e problema ca nu ramane asa, urechea devine clapauga sus, lobul e f maleabil, normal ca sta indoit cand se intorc ei
POZE
AMr...4kg
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaa28 Am si eu o nelamurire. am vazut ca majoritatea dati bebeilor 2 picaturi de vigantol. Mie medicul de familie mi-a recomandat doar una. Mai e cineva care da doar o picatura? si, recunosc, sunt zile in care uit sa i-o dau, cu Alex nu aveam asemenea probleme...o fi varsta? Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 BB Ovidiu Andrei Alexandru BEBE...in burtica.. |
Eu nu-i dau nici o picatura.Chiar am sa intreb pediatra zilele astea
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
Rebiana27 spune:
Ioana, Roxiinterdictia de a o ridica pe Mara e de o luna cel putin, insa nu stiu daca voi putea sa rezist atata. O tin in brate insa doar daca stau asezata... sau o tin pe o perna pe genunchii mei. Nu o pot plimba in brate si mi-e asa dor de asta!
Luca nu prea mai cere sa fie plimbat in brate insa se aseaza pe genunchii mei daca stau pe canapea.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
schimb capitolul !
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna