Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
LAlexandra spune:
Fetele, eu iar am o problema
Baietelul meu cand doarme isi indoaie lobul urechii si in timp ma gandesc ca ii ramane asa, chiar daca eu i-o asez cand il pun sa doarma el se mai foieste si tot asa ajunge cu ea. Ma gandeam sa ii pun caciulita cand doarme, dar stiu ca nu e recomandat pt ca ei prin caput isi regleaza tempreatura si parca nu m-as risca...
Aveti vreo idee cum sa fac, daca exista ceva ce sa ii pun sa isi tina urechea dreapta? Ati mai avut careva probleme?
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
miria_cristina spune:
IOANA - Ziceam ca-n iunie e devreme pentru noi si nasi ca pregatiri si alte chestii. As fi preferat mai in vara, dar nu in post, ca nu pot in zi de sarbatoare pentru mine sa le dau la musafiri cartofi si fasole, asta metaforic vorbind.
wapi spune:
Miria - noi avem un pact: cand unul din parinti da pedepse, celalalt tace (chiar daca nu e de acord). Din ce povesteti tu, fetita ta doar vrea sa atraga atentia, nu se impaca cu situatia ca nu mai este ea 'centrul universului". Si bineinteles - speculeaza si profita Daca rezolvi cu tati sa nu mai fie partinitor, totul o sa fie ok.
Eu pedepsele le dau de obicei cu calm, cand il cert nu ridic tonul, doar sunt ferma in ceea ce spun. Foarte rar - am ridicat tonul la el.
Offf, acum si cu suferintele artistice ....la noi nu e cazul - dar duminica dupa masa mi-a spus sotul ca e foarte obosit si m-a lasat pe mine cu amandoi baietii sa-i culc (Stefy de obicei doarme dupa ce-i se citeste o poveste sau o enciclopedie din colectia Adevarul); cu bebe la san, am citit si enciclopedia ;si uite-asa dormeau la un moment dat toti barbatii la mine in casa si eu ii pazeam
Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)
dayanara spune:
aoleo m.am spart de ras cu ferdinand :)))))))))))))))
miria asa face si ivan tranteste tipa , ia intentionat jucarii zgomotoase cu care nu se mai joaca demult
si vroiam sa va intreb despre ureche si eu, am impresia ca.i rama clapauge daca doarme pe ele! i.am comandat o bentita acum
na ivan e putin clapaug dar e baiat, ea fiind fata vreau sa fiu mai atenta
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
mihaelagrosan spune:
Mamici eu azi sunt distrusa, am avut azinoapte insomnie, nu am mai dormit deloc de la 1 jumate. Asa ceva nu am mai patit niciodata. Dimineata a ramas sotu acasa, sa stea cu fetele sa mai pot eu dormi, dar nu am reusit, cand eram gata sa atipesc, ma trezeam de tot. Si tot asa de zeci de ori, fara exagerare. Mi-am facut ceai de tei, am aerisit camera, nimic. Bineinteles ca-s foarte obosita. Nu-mi dau seama ce m-a apucat. E drept ca m-am trezit la 1 jumate si Angela numai s-a matait putin si apoi am asteptat-o sa se trezeasca, apoi mi-au venit fel de fel de ganduri stresante, plus stres ca uite eu nu dorm si se face ziua si ce ma fac cu fetele si gata somnul. Ce e foarte aiurea, am impresia ca nici acum nu as reusi sa adorm.
Bineinteles ca mi-a scazut mult si laptele.
Miria stiu ca e greu cu fetele mai mari. Elena urla de cate ori ii spun ca trebuie sa iesim afara sau sa vina la masa. E prea ocupata, asa zice. Zgomot face si ea mult de tot, dar am observat ca tare se supara cand ii atrag atentia in legatura cu bebe, asa ca prefer sa o las in pace, mai bine duc bebele in alta camera. O iubeste mult pe Angela si vine sa o mangaie, de obicei pe fata, dar sa vezi ce o smotoceste, o prinde de nas, dar nu din rautate. Daca ii atrag atentia o vad ca sufera. Problema la voi mi se pare tati. Noi de fata cu ea suntem mereu de acord unul cu altul, ca altfel e jale .
Vladimirescu ma bucur mult ca bebe a mai scapat de colici si ca sotul e mai bine dispus. Oare colicile lui Floricica nu au fost generate si de stresul tau, iar acum ca esti mai bine e si el. Spun asta pt. ca si Elena a avut colici groaznice si eu in perioada aia eramm stresata rau.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
mihaelagrosan spune:
dayanara urechile nu devin clapauge, din nastere ori sunt ori nu. Daca e sa aiba poti sa-i pui orice bentita. Lasa ca nu e rau nici la fete, daca nu-i plac isi lasa parul lung.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
LAlexandra spune:
Roxana, i-ai comandat ceva bentita speciala?
Spune-mi si mie ce si cum, ca ii cumpar, daca mai gasesti ceva interesant, ca nu e de bani, numai sa ne foloseasca. Eu nu stiu unde sa caut, si nu am timp sa iau toate magazinele la rand sa intreb de asa ceva.
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
CoriMami spune:
Buna mamici,
Honey si Vladi, si eu am aceesi problema si dilema, daca nu cumva am prea putin lapte pt necesarul copilului.
Aseara Petala a stat la san 45 de min (ea care in 15 min nu mai vroia sa auda, ma mai rugam eu sa serveasca un pic). Apoi ma asteptam sa nu adoarma de foame, si cat am decongelat eu colostru, ea a adormit.
Azi la pranz am alergat-o cu bibereonul cu colostru, doar-doar il bea si pe el, dar a plans cu el in gura si tot la tzitzi am ajuns.
Si la mine sanii sunt cam moi...si ea nu a luta decat 40g in ultima saptamana (stii Vladi ca spusesem ca a scazut 100g in primele 5 zile ale sapt, dar pana la urma a recuperat si cand am tras linie a luat 40.)
Freedelia, tu ce mai faci si ce ne sfatuiesti?
Cu colostrul ala decongelat si incalzit de 2 ori...cred ca imi fac eu o masca pt fatza sa fiu bella
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Mi-a dat fier profilactic. |
Asa, fara niciun fel de analize?
Eu stiu ca bebelusii au rezerve de fier pana la 6 luni si din aceasta cauza nu au nevoie de nimic in aceste 6 luni. Si de la 6 luni se incepe diversificarea tocmai ca nu mai au rezerve de fier si trebuie sa le ia de undeva.
Unde mai pui ca laptele praf are sigur ceva fier in el, din cate stiu eu, dar depinde si de producator, fireste.
Aici singurul lucru pe care il dai bebelusului - in afara de picaturi de colici, de folosesti - e vitamina D. In tara vad ca se abuzeaza de suplimente de orice fel, date fara analize: fier, fluor, vitamine etc.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)