Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, ce mai faceti, pisoilor? |
Mai intai de toate, trebuie sa te corectez: suntem familia Zoo, un delfin si o pisica!
In rest, raportez kk de caini si instig la revolutie de catifea!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Aaaa, poate doar ca se tot inchide aeroportul principal, iar mama pleaca pe 5 iunie. Sper sa fie ok atunci, sa nu se anuleze zborul, ca se tot inchide si redeschide, in functie de directia in care bate vantul si aduce cenusa. |
Deci pe 5 iunie si pe 18 iunie, nu va fi pic de cenusa pe cer, bineee?
Si cat timp sta la voi bunica?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
papanash spune:
fetelor, mi-e dor tare de voi si piuitii vostri !
sunt nauca de cap, e o aglomeratie de nedescris la job, frica de cutremur sau reducerile din promotie, nu stiu care-i cauza principala, dar suntem asaltati de clienti noi la asigurari de case, cu greu facem fata. cu mare bucurie va spun ca echipa coordonata de mine e pe locul 1, la maaare distanta de celelate, eu,care de-abia am 6 luni de vechime pe noua pozitie.
in rest suntem bine,asearaamajuns acasa pela 9 jumate, am fost la mallu cu bila, cumii zice Adi mallului cotroceni
, am mancat, ne-am plimbat cu trenuletul, am facut cumparaturi (tricouri din bumbac 3 la set la 16 ron), am socializat cu MonicaColumbeanu si fata ei ( care mi-aparut extrem de ok, simpla si comunicativa, ca ea a venit la noi sa ne conversam, exact opusul a ceea ce citisem despre ea- arata super, nemachiata si modesta ).
Adi e ok, maine dimi merg sa-l inscriu la gradi de stat,la apaca. cred ca o sa duc un buchet e flori si maxim atat.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Hristos s-a inaltat !
maine seara plecam la mama, apoi la soacra, avem parastas pt tata si socru, de 6 luni, respectiv 40 zile. Apoi, duminica acasa.
propun loc de intalneala concertul AC DC, duminica seara. noi vom fi acolo, cu mare chef de petrecere si muzica buna. cine mai vine ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Erina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Poate vreuna dintre nurori?!? R nu semana cu el insusi, cel real sau nu semana cu bebe fetita? =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
R nu semana cu el cel real. Fetita era o prodigy ceva pentru ca desi bebe mic vorbea in fraze lungi si ma mirm eu...De...vise...

-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Daria il asteapta nerabdatoare pe tti care trebuie sa soseasca. Nu ar prea merita cadoul cu care e obisnuita prentru ca cam udat chilotei saptamina asta. Il va primi oricum...
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui papanash propun loc de intalneala concertul AC DC, duminica seara. noi vom fi acolo, cu mare chef de petrecere si muzica buna. cine mai vine ? |
IO!
ceamica spune:
| citat din mesajul lui luy 'Neatza, va ofer cafelutza ! Ceamica, o pastrez calda pentru tine, chiar daca te trezesti mai tarziu ! Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+ |

sa stii ca m-am trezit razand singura pe aici.
eu mi-am zis azi sa plec cu copilul la mall.
Dupa ce am urcat si coborat cu scara rulanta de am uitat numaratoarea , copilul meu s-a lasat mituit cu o bucatica de cioco pentru ca pusesem ochii pe o bluza .
Am ajuns la cabina de proba si am intrat impreuna. A fost f dragut ca a rezistat pana mi-am dat bluza jos dupa care a iesit din cabina prin legatura cu cabina de alaturi . Bineinteles ca fata care era acolo la proba s-a speriat .
Am asteptat sa-si faca numarul si sa iasa singur caci nu puteam decat sa-l cert de afara. Dupa ce a luat la rand toate cabinele a hotarat el ca s-a plictisit.
S-a ridicat si a luat-o la fuga prin magazin , dupa care mi-a strigat ca pleaca afara si a intrat cu toata forta intr-un geam

S-a speriat ca nu s-a asteptat , insa la cum s-a scuturat vitrina , un pic mai tare si cadea pe el

am ajuns acasa si l-am intrebat
,,unde-l doare pe Sebastian?''
el senin
,,nu doare , sunt frant !''
ma duc ca mi-a inceput serialul.
dr house
noapte buna
edit : Luy , multu pt cofee

Sabina spune:
raportam, sofia amigdalita pultacee, a venit dr C si i-a dat direct augmentin, 7,5 ml.
Gh dormea....da a zis sa ia si el, ca sigur are. A inceput si el sa faca febra, dar nu vrea sa ia siropul, sunt terminata, cum ii convingeti sa ia antibioticul? Sofia la varsta lui nu se imbolnavea :(((((, n-am experienta.
iar eu am urechile infundate, imi pacane si ametesc si am numai ganduri negre. ca sunt ameteli din alea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Sabina, multa sanatate tuturor, offf, tare greu cu bolnaviorii si pe deasupra esti si tu speriata in privinta starii tale 
Tinem pumnii sa va refaceti cat mai repede, iar la tine sa fie de vina numai oboseala si stressul 
Nu stiu ce sa zic cu siropurile, nu merge sa-l mituiesti cu ceva ? Ca cel mai important acum mi se pare sa le ia, indiferent de metoda ( da, bine, ar fi de preferat sa le ia de bunavoie, dar uneori refuza ).
Va trimitem multe ganduri bune 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+

R nu semana deloc cu el si il cooptase pe M la un sport ceva...nu mai tin minte ce...
Ceamica, o pastrez calda pentru tine, chiar daca te trezesti mai tarziu !