Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

O votati si pe Sofia mea?

Puteti vota zilnic, cand va amintiti

Imi dati va rog un vot?
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/456.html

Eu zic sa postezi cate un rand zilnic, sa avem linkul la indemana...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Draga mea am verificat ce zodie esti ca prea gindim la fel in privinta ajutorului in casa sau a bonelor. Cu riscul de a cadea eu de oboseala prefer sa imi pastrez universul intact. Am pudorile si ideile mele clare asa ca nu as vedea cum m-as putea adapta prezentei unei straine.

Nu cred ca tine de zodie, ca la asta sunt in aceeasi galeata cu voi. Imi prefer universul intact si nici nu-mi place sa invadez universul altcuiva. Eu la cumnata mea nu deschid frigider, dulap...nimic. Cer sa mi se dea si doar ca primesc instructiuni, exect. Altfel, nu ating nimic, nu vrea sa deranjez.

Mergi la inceput

Sanatate Sabinei si Sofiei! Sper sa treaca repede bolile!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Asa e, mare dreptate ai! Si cel mai bine ai surprins totul intr-un cuvant: sufoca. Asta e ceea ce simtim si eu si C, tot mai des aici, si stau si ma intreb, C castiga foarte bine pentru Ro si tot nu mai reusim sa ne descurcam sau sa ne facem planuri de concedii, si atunci, care-i rostul? La copiii mei ma gandesc, as vrea sa traiasca asa? Ca semne de mai bine nu sunt, dimpotriva

Gabico, daca ai alternativa .. atunci incearca.. insa baga de seama.. ca nu mereu au cainii covrigi in coada.. si dupa cum s-a pomenit mai devreme mai fac si caca pe marginea drumului...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia, dupa ce faci reclamatia aia la primarie sa mi-o trimiti si mie.. sa-i reclam si eu pe astia de aici.. ca parca-s din ce in ce mai cacaciosi cainii astia...

Asa-i ca nu sunt doar eu nebuna si chiar se inmultesc 'paznicii'? Mi-a ajuns! Cum prind un moment de liniste, cum caut locul unde sa-i reclam! Te anunt!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
In salon ea de obicei sta in leagan si cand vrea in brate si nu pot chiar in momentul respectiv tzipaaaa Si ii mai spun lui Robert... du-i o jucarie, mergi pana la ea si spune-i ca mama vine imediat...si el merge si ii face vant cu leaganul si ii canta: Utza, Utza! Bun...si intr-o dimineata Nicole s-a trezit pe la 6...pe la 7 ii era somn...si cand o adormeam mai plangea...si Robert pe jumatate adormit...Nicole...Utza,Utza!! Voia sa doarma saracutul

Cu Nicole am fost la doctor...un oculist pediatru, si ne-a recomandat o terapie cu ocluzor...asta e bun insa e pt 6 luni in fiecare zi...toata ziua. Alternand ochii. Terapia asta e pt vedere...sa invete sa se uite cu ambii ochi. Strabismul ei ar fi de operat...insa mai tarziu. Eu sper sa se rezolve de la sine...

Tudor ii spune si el "Vine mami!", exact ce ii strig eu Alexiei cand plange.

Sa dea Dumnezeu sa se rezolve de la sine! Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
Si sa stii ca sunt absolut deacord cu cainii cu colaci in coada.

De ce nu a facut nimeni nici o sesizare pana atunci?

Pana am ajuns la cuvantul caini, am crezut ca o sa fii de acord cu caini care fac mai mult kk. De, fiecare cu ce-l preocupa!

Pentru ca nimeni nu s-a gandit la binele comun, fiecare s-a gandit la binele copilului propriu. Daca au avut probleme asemanatoare, au retras copilul din dotare si atat. Nu s-au gandit sa initieze ei schimbarea, e mult mai comod sa nu te lupti pentru o idee.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Ah da, Yaia, ma apuca nervii cand ma gandesc la Tudor cu caca de caine pe maini... Oricum, la asa miros sigur nu si-a dus manutza la gura, daaar...
Detest ideile astea asa 'inspirate' de educatzie a copiilor - se mai vad si pe aici idei de genul asta ce eu le cosider tembele. Bine ca aia la aeroport cand itzi cotrobaie in valiza de mana sau geanta lap-top au manusi de unica folosintza, si copii de nici 3 ani culeg gunoaie din parc cu manutzele ...

Stati si nu trageti inca...nu stiu daca s-a murdarit pe mani, doar pe salopeta era, m-am gandit eu ca de vreme ce baga mainile in orice, e posibil sa fi bagat si in kk de caine. Si au manusi, dar din lana, in maini. Asta nu inseamna ca nu baga mana cu tot cu manusa in gura, indiferent cat de curata sau murdara e manusa...sau mana.
Dar asta cu stransul gunoaielor si lectiile astea, nici pe mine nu ma incanta. Imi e de ajuns sa-l invat sa curete dupa el, sa recicleze.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
( spre deosebire de parinti/socrii care se lamenteaza si isi alimenteaza reciproc intrebarile: 'vaaai, cum o sa va descurcati voi cu 2 copii ?" ).

Va iubesc, fetelor, stiati ?

Mama s-a descurcat cu 4! SINGURA, plus serviciu (ca tata lucra zi lumina)! Si aici sunt mame cu 3-4 copii si se descurca tot singure, aici bunicii nu prea ajuta la crestere in sensul in care ajuta in sudul Europei.

Nuuuuu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Erina draga, azi-noapte m-ai bantuit in pardesiul tau pink! Itzi statea de milioane - dar am uitat sa tzi-o spun, si uite ca mi-ai revenit... Eu nu as fi avut curaj la asa culoare tare, dar tu... absolut fenomenal!

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Uite cu asta imi iau si eu curaj sa iti spun visul meu de acum vreo 4 nopti.

Am visat ca parca eram la voi si tu semanai cu tine, Micha la fel dar mai aparea si un bebelus fetita in ecuatie. R nu semana deloc cu el si il cooptase pe M la un sport ceva...nu mai tin minte ce...

Poate vreuna dintre nurori?!?
R nu semana cu el insusi, cel real sau nu semana cu bebe fetita?

Mergi la inceput