Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)
Raspunsuri - Pagina 11
luy spune:
'Neatza, poftiti la cafelutza ! Miroase bine, mmmmmm 
Eu mi-am schimbat semnatura, yupiii 
Si in plus azi e si vineri, deci ne pregatim de weekend ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+
luy spune:
Ceamica, tare greu cu prichindelul la cumparaturi, mai ales cand e vorba de probat ceva. Imi inchipui ce sperietura pe fata din cabina de alaturi ![]()
cred si eu ca era 'frant' dupa atata alergatura... Tu nu erai ? ![]()
Ce faceti, il inscrii din toamna la gradi ? Sau mai stai cu el acasa ?
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+
luy spune:
papanash, va sa zica pana la urma il muti la gradi de stat... Dar cum de te-ai fixat pe gradinita aceea, cunosti pe cineva care are copilul acolo ?
Mult succes !
Aaaa, si distractie frumoasa celor care merg la concert !
Eu imi doresc tare mult sa merg la un teatru sau macar la cinema 3D ( nu am fost niciodata
), dar nu avem cu cine s-o lasam pe Maria, de 3 ani n-am mai fost nicaieri neinsotiti de ea.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+
luy spune:
Nana, multi
pentru tine si fluturash. Ce bine ca e bunica iar la voi ! 
Am votat si azi poza buburuzei Sofia
. Mult succes !
Yaia 
Erina, nu mai fii asa pesimista
, nu pune raul inainte. Poate va avea noroc de o educatoare care sa-i iubeasca pe copii, sunt convinsa ca sunt multe. Unde vreti sa o inscrieti pe Daria pana la urma, la PN sau va intoarceti la Bucuresti ?
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+
luy spune:
Nana, multi
pentru tine si fluturash. Ce bine ca e bunica iar la voi ! 
Am votat si azi poza buburuzei Sofia
. Mult succes !
Yaia 
Erina, nu mai fii asa pesimista
, nu pune raul inainte. Poate va avea noroc de o educatoare care sa-i iubeasca pe copii, sunt convinsa ca sunt multe. Unde vreti sa o inscrieti pe Daria pana la urma, la PN sau va intoarceti la Bucuresti ?
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+
claudia1178 spune:
Salutare fetele,
Io sunt varza azi............si am o durere de sale naspa, oare de unde mi s-o trage?! I-au antibiotic ca am amigdalita, si asta de cateva zile, si imi e frica sa merg azi la copilul meu sa nu il imbolnavesc....offf....imi e ata de dor de ea....asta e minunea mea iubita 
http://good-times.webshots.com/photo/2820068270102796707zFGltL
Ce altceva mai pot spune, doar ca de cateva 3 saptamani copilul meu nu se mai cere la olita, nu vrea sa faca pipi la olita....banuiesc ca nu vrea din cauza ultimei raceli sa a gradinitei, nu stiu, in conditiile in care de 6 luni nu mai foloseam pampers decat nopatea iar ziua mergeam cu ea fara pampers prin oras, afar etc iar in casa se punea singurica la olita..........offff..sunt asa de suparat pentru ca nu stiu ca e in capusorul ei, simt ca nu mai are incredere in mine, si ca sunt o mama rea iar din cauza mea are regresul asta....
claudia1178 spune:
dar chiar si asa , pentru mine tot copilul meu perfect este si o voi iubi mereu...
Piciulika, ma bucur ce sunteti bine si ca ati ajuns cu bine la destinatie
.
Sabine, iti doresc sanatate tie si puiutilor tai si poate Dracul nu e atat de negru precum pare....sper
.
Luy, wow ce a trecut timpul........esti la jumatatea termenului......iti doresc un bebe sanatos si papacios si un
pentru Mriuca ta.
Ceamica, chiar asa..tu nu ai ajuns franta acasa.....feciorul are dreptate
...shoppingul te obosete..
claudia1178 spune:
Erina, ma bucur ca micul David e papacios si creste bine. Ce mai face Daria?
Roxana dar voi ce mai faceti?
Papanash....
fata muncitoare, io stau in dubii daca mai stau pe la scarbici sau imi iau un ana fara plata......mai ales ca conducatorimea ne ia 25 la suta din salar...
Gabriela77 spune:
Of, Sabina, ce rau imi pare de voi! Sanatate multa! 
Claudia, te imbratisez
Luy, ce semnatura frumoasa! Si uite ce frumos ai ajuns tu la mijloc! Poate pastrezi misterul pana la final? Mie mi-ar fi placut sa fie elementul surpriza la nastere, dar evident ca nu ne-am abtinut
Papanash, mult succes si felicitari pt succesele profesionale
Si noua ne lipsesti!
Mie si Roxana imi lipseste
Erina, am nevoie sa ma traga cineva de urechi, ca am luat-o iar pe aratura cu dulciurile
Dar raportez o Sofia dulce, cuminte si iar mare amatoare de tzitzi
Hai sa ne gandim ca o sa avem noroc de educatoare calde si bune pentru copilasii nostri!Uite, ca sa te incurajez am sa iti spun cum viata mi-a mai demontat o prejudecata destul de bine inradacinata. Stii ca eu nu agream deloc ideea bonei, si din multe considerente enumerate de Silvia si de tine. MI se parea straniu sa patrunda cineva in universul meu intim. Si mai ales sa imi incredintez comoarasi altcuiva. Vrei sa iti spun ca in prima zi cand au plecat amandoua afara, al stat ca pe ghimpi vreo ora si ceva, mii de ganduri imi treceau prin cap care de care mai nastrusnice.
Intre timp, Mihaela, bona, a reusit sa castige dragostea Sarei si increderea si prietenia mea. E drept ca am avut mare noroc, e o fata tanara, 25 de ani, foarte inteligenta, a abandonat facultatea de litere din alte cauze pe care nu le mai evoc, e educata, are un limbaj elevat, e calda si buna, ferma atunci cand trebuie. Mereu ne consultam cu privire la Sara si comportamentul ei, are puncte de vedere pertinente. Le iubeste mult pe Sara si Sofia, si imi place ca are foarte mult bun simt. Stie cand sa se faca utila sau dimpotriva cand trebuie sa fie discreta, a stiut sa o castige pe Sara nu cu dulciuri sau cadouri sau TV, ci cu povesti, plimbari, excursii...
CE voiam sa spun e ca uite, in ciuda prejudecatilor mele, am castigat un ajutor acasa si o prietena buna.
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
claudia1178 spune:
Gabriela, esti o norocosa si fetitele tale sunt norocoase sa aiba o familie super
...
Io ma gandesc asa, T sta luna asta la socrela si poate un pic din luna viitoare dupa care vreau sa-mi iau concediu sa plec acasuca la ai mei la Brasov dupa care la mare, deci cam o luna....daca domnnul conucator de tara ne ia cei 25 la suta din punctul meu de vedre nu mai are rost sa merg la serviciu.adica eu as castiga putin peste 600 ron iar gradinita costa 500ron plus tratamentele de rigoare adica intr-o luna v-a merge in cel mai bun caz 2 sapt..asa ca...nu stiu...
Ma gandesc la Sabina, la ceea ce zicea ea despre Sofia atunci cand a fost bolnavioara de pneumonie de cateva ori la rand......fara comunitate o perioada de timp.la fel ne-a spus si pediatra ca poate merge la gradi........dar poate incepand cu toamna asta...