Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

La anul v-a avea 4 ani, organism mai puternic......si in masura sa lupte cu racelile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
Aaaa, poate doar ca se tot inchide aeroportul principal, iar mama pleaca pe 5 iunie. Sper sa fie ok atunci, sa nu se anuleze zborul, ca se tot inchide si redeschide, in functie de directia in care bate vantul si aduce cenusa.

Deci pe 5 iunie si pe 18 iunie, nu va fi pic de cenusa pe cer, bineee?

Si cat timp sta la voi bunica?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

E venita de pe 2 martie. Deci AMR 3 sapt de huzureala!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Luy si sarcina usoara in continuare!
Sabina, sanatate puilor si tie!
Yaia, aici nu sunt caini pe strada. Oare din cauza frigului?Asta imi place la nebunie, ca nu am in ce sa calc sau ca nu stau cu frica-n san cand ies din casa, ca ma ataca vreo haita. Aaa si nici pisici.
Mai nasol cu vremea, ca nu prea are nici An cum sa se joace afara, insa acum a venit vara, teoretic, si chiar daca nu e foarte cald, daca e soare, suntem afara mereu. Islandezii deja considera ca e canicula la 11 grade, sunt toti in tricouri, vin la servici cu bicicletele, o data pe an 3 sapt vin cu bicicletele indiferentd e vreme.
Ciudatenii deh.

De duminica am un nepotel frumos foc, al doilea baietel din neam! Cra cra cra! Toata lumea e in delir.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Ramonaiani da...ai dreptate...trebuie tinuta cu sfintenie terpia...dar e greu ca se agita f tare cand are plasturele pe ochi...si mai nou de cateva zile...cand o las singura 2 minute ea deja si l-a tras de pe ochi si il baga in gura si radeee Solutia e sa ii pun altul dupa ce il scoate pe primul...ca nu se mai lipeste la loc...si sunt cam scumpe...Mai arata-ne poze cu copilasii tai...si Daniel cel mare. E incredibil cat a crescut si ce frumusel e.

Luy Abia astept sa ne povestesti si de Maria ce surioara iubitoare e...Chiar asa...mai spune-ne ce mai zice de burtica. Ca ea e avansata in discutii de acuma De crosetat mai am ceva timp...e timpul meu de relaxare seara dupa ce adoarme Nicole..care nu il dau pe altceva Tocmai i-am terminat o rochitza f frumoasa zic eu,....acuma lucrez la chilotel...sa fie in ton cand termin sigur o sa va arat.

Yaia, Erina si cine mi-a mai raspuns sper si eu sa se rezolve sa nu ajungem la operatie. Mai vedem cand e mai maricica.
Aici 2 pozici cu ei... http://community.webshots.com/album/568514833kspgWT

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Ioi, dar ce frumuseti ai tu acolo draga Crishtina....
Nana sa-ti traiasca nepotelul .

Mergi la inceput

Si cu astea fiind spuse io ma duc in treaba mea.....
Va urez un weekend placut plin cu soare si relaxare...
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Adi e ok, maine dimi merg sa-l inscriu la gradi de stat,la apaca. cred ca o sa duc un buchet e flori si maxim atat.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

moaamaaa...ce amintiri mi-au napadit creieru' : o perioada io am fost "duamna de engheza" la gradi de la Apaca....
chiar imi aduc aminte de un baietel fff simpatic, Vladut, care m-a intrebat intr-o dimineata: "Duamna de engheza, duamna de engheza, pe tine cum te mai cheama in afara de duamna de engheza ??"

Natalia-Ioana
Poze

Mergi la inceput

Io-s un pic cam trotilata
Azi-noapte, pe la 3-4, s-a trezit Natalia plangand ca vrea sa faca pipi la olitza, iar dupa ce a facut, a tinut-o intr-un plans si niste urlete "ma doare !! ma doare !!!!" aratand la pasarica
Dupa multe chinuieli nereusite in a o face sa se linisteasca, am mers la urgenta la Budimex: cica sa mergem la un ginecolog de copii, poate avea ori o infectie urinara ori ceva vulvovaginita....
Stiti cumva vreun ginecolog bun de copii ?

Natalia-Ioana
Poze

Mergi la inceput

Sabina, va urez multa multa sanatate !!
Ca si sfat in a-l face pe Gheo sa ia siropelul...nu prea stiu, noi de ex, ii spunem Nataliei sa-l ia sa-i treaca raceala, durerea...il ia repede si gata, n-o s-o mai doara nimic...ii mai spun de asemenea, sa fie curajoasa, sa il ia repede, asa cum fac copiii mari; ca ea nu mai e bebe, e mare acum, e mare si curajoasa, doar nu o sperie un siropel !!...de obicei, Nati ia cam orice medicamente, daca ezita oarecum, bagam placa cu "esti mare si curajoasa" si se rezolva...creste pipotzica in ea si repeta: "sunt curajoasa io, mami!"...

Natalia-Ioana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

raportam, sofia amigdalita pultacee, a venit dr C si i-a dat direct augmentin, 7,5 ml.
Gh dormea....da a zis sa ia si el, ca sigur are. A inceput si el sa faca febra, dar nu vrea sa ia siropul, sunt terminata, cum ii convingeti sa ia antibioticul? Sofia la varsta lui nu se imbolnavea :(((((, n-am experienta.

iar eu am urechile infundate, imi pacane si ametesc si am numai ganduri negre. ca sunt ameteli din alea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Multa multa sanatate!

La mine nu e nevoie de convingere, le ia de buna voie, mai ales daca o vede pe Alex ca ia. Cu Nurofenul e belea, ca inventeaza ca il doare capul numai sa ii dau.

Mergi la inceput