Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Mie si Roxana imi lipseste ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele Sunt aici si pup tare fetele! ![]() |
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia1178 Roxana dar voi ce mai faceti? |

Cei mari cu munca, cei mici cu lalaitul pe acasa ca nu i-am dus la gradi. Sunt bine amandoi, pentru Alex inca astept sa ii refac analizele (deocamata tot pe antibiotic).
Andrei e bine, i-am confiscat biberoanele si ne descurcam la cana, insa bea mai putin. Pipi face numai la olita, insa seara il las cu pampers. Cu no2 nu avem succes, se abtine dc nu are pampers, asa ca il mai las putin. Mai ales ca si la Alex a fost aceeasi problema.
In rest am fost la control cu el si e ok. Are 16 kg si 98 cm. Vorbeste el mult si mai putin bine, dar mai avem rabdare cu el.
Cam asta.
ANDREEA11 spune:
Hello!! Vesti nu tocmai grozave. AM VARICELA!!! Am tot stat sa ma gandesc dc sa izolez copilul si am hotarat ca oricum am fost in toata perioada contagioasa, deci m-am intors acasa si asteptam si la el bubitele. Va pup!!!
Erina spune:
Gabriela
esti o norocoasa ca ai gasit asa bona. Tinara si educata, asa mi-as dori si eu si sigur am deveni bune prietene.
Claudia, sus moralul.
Acusi vine vacanta si veti fi din nou impreuna si sigur va recupera regresul cu pampersul. Tare frumoasa Teodora ta. Mi-a placut cum stateau la masa la gradinita.
Cristina, sunt adorabili puiutii. Bluzita Nicolei e facut de tine? Nu isi scoate patch-ul de pe ochisor? Abbracci!!!
Roxana, bravo pentru Andrei vorbaretul.
Tommitza, nu stiu ce sa recomand. Eu daca as fi in locul tau si as vedea ca nu mai acuza durere as lasa-o in pace. Poate e cosntipata si simmtea presiune la fundulet. Eu tare nu ami am incredere in medici...Bafta sa lamuriti Salutam doamna de engleza.
Asa...noi mai avem 4 luni sa scapam definitiv de pampers si sa incepem sa scapam de biberon. La ultima parte nu imi fac probleme pentru ca e intelegatoare si va intelege ca la gradinita se bea laptele din canita. Cu pampaerusl din cauza constipatiei anunta la kk undeva la jumatatea procesului si uneori daca nu sunt atenta la ea se ia cu joaca si uda un pic chilotul iar restul face la olita.
Astazi am fost si am inscris-o la gradinita. La PN inscierile se fac la secretariatul scolii la care sunt cumva arondati copiii la intrarea in clasa intii. deciziile se iau probabil de care scoala+ conducerea gradinitei. E concurenta mare dar sper sa avem noroc.
Luy intrebai despre unde o incriem. Aici pentru a-i asigura un loc pentru ca nu stim ce vom face in toamna
.
Iata citeva poze din septembie anul trecut cind mergea Daria la gradinita: http://picasaweb.google.com/Dragoidaria/DariaLaGradinitaSeptembrie#
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Andreea 11 sper sa fie o forma usoara. uite si Ema cu Andrei au avut. M-am intilnit cu ei si erau in forma maxima.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Asa-i ca nu sunt doar eu nebuna si chiar se inmultesc 'paznicii'? Mi-a ajuns! Cum prind un moment de liniste, cum caut locul unde sa-i reclam! Te anunt! |
Mah, nu stiu de altii, dar de mine pot sa-ti zic clar ca nu-s nebuna. Deci, daca eram ultima ta "speranta", trebuie sa te dezamagesc.. doar tu esti!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ceamica
![]() sa stii ca m-am trezit razand singura pe aici. eu mi-am zis azi sa plec cu copilul la mall. Dupa ce am urcat si coborat cu scara rulanta de am uitat numaratoarea , copilul meu s-a lasat mituit cu o bucatica de cioco pentru ca pusesem ochii pe o bluza . Am ajuns la cabina de proba si am intrat impreuna. A fost f dragut ca a rezistat pana mi-am dat bluza jos dupa care a iesit din cabina prin legatura cu cabina de alaturi . Bineinteles ca fata care era acolo la proba s-a speriat . Am asteptat sa-si faca numarul si sa iasa singur caci nu puteam decat sa-l cert de afara. Dupa ce a luat la rand toate cabinele a hotarat el ca s-a plictisit. S-a ridicat si a luat-o la fuga prin magazin , dupa care mi-a strigat ca pleaca afara si a intrat cu toata forta intr-un geam ![]() S-a speriat ca nu s-a asteptat , insa la cum s-a scuturat vitrina , un pic mai tare si cadea pe el ![]() am ajuns acasa si l-am intrebat ,,unde-l doare pe Sebastian?'' el senin ,,nu doare , sunt frant !'' ma duc ca mi-a inceput serialul. dr house |
Uite asa "invata" barbatii sa deteste shoppingul
Pana la urma te-ai ales cu bluza sau ba?
=====================
carpatina spune:
Sabinescu, sanatate maxima! Pentru toata familia! 
Si tu o sa stai sa tremuri de teama ca-s simptome d'alea? Nu te poti duce la doctor sa clarifici daca e laie sau balaie?
=====================

Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
Ceamica, o pastrez calda pentru tine, chiar daca te trezesti mai tarziu !
mamica de
( 25 august 2007 ) si
19+