Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario neata si multam de cofe decenuela am avut o noapte super faina....s-a trezit la 7 fara 10 de la 22;00 Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... felicitari pt somnic! incep sa se mai cuminteasca bebeii noaptea adik sa doarma mai bine. poate si luca al deceanulei se va linisti noaptea ca sa nu ii dam titlul de mamica nocturna |
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cris_mario spune:
citat din mesajul lui elefantica 500 ......yuppy facem cinste si bineinteles ...avem si noi 2 stelute ...acum e acum ...sa reusim sa facem si 3 dupa cum observati suntem inca vii...raportam o puzderie de tantari, insa alteceva m-a dat pe spate de asta data ...pe lacul nostru erau in seara asta o ratusca cu 13 bobocei abia iesiti din gaoace ...m-am uitat vre-o juma de ora ca proasta la ei ...am uitat ca sunt in bucuresti _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
felicitari si la mai multe
si felicitari si ptr ca ai deps doasarul
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
myky791 spune:
neata si multam de cafea deceanula.
si puiul meu de vreo 2 zile se trezeste la 2. si de la 4,5 se maraie screme el stie de ce. speram sa se linisteasca noaptea.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Fetele, cum maine ne-am propus sa facem o gramada de treaba si sa ajungem si pana in 16 la vila va urez un week-end placut si mult soare de 1 mai muncitoresc (si sa nu mancati micii traditionali romanesti, ca nu ie buni ) La multe lunite pufuletilor nascuti in zilele in care nu voi intra, sa-mi pastrati si mie ceva din tratatiile mamicilor! Pupici pufuletilor si mamicilor! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
sa ai zile frumoase si insorite si sa te relaxezi/distrezi
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
myky791 spune:
ma trezesc si eu a treia zi dupa scripturi sa raspund la sondajul cu adormitul bebeilor: al meu adaorme in brate leganat sau in balansoar. kand adoarme in balansoar il las acolo. iar seara dupa baita e obosit (noi ne chiunuim sa tragem de el pana aproape de 9 seara) adaorme cu bibe in gurita. si incepe chinul meu: il ciupilesc, il gadil ca sa manance tot bibe sa aiba burtica plina sa doarma mai bine noaptea.
mamidepuiuti spune:
'neata fetele...
decenuela sarumana de cafea...
alexutzza multumesc
lorex,te cred ca esti topita dupa bobitza
cristies distractie placuta![da' ma roade rau invidia ]
cris d. felicitari pt oxitocina... se pare ca je are numa' noaptea [da' las' k nu-i rau...decat deloc...]
andre_lina mama,rabdatoare poti fi cu "tati"...... crezi k merita efortul?
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
bubu_bu spune:
Buna dimineata!multumim de cafea decenuela!
cand iesim la plimbare prin parc il las pe raul fara caciula,ai dau pantaloni un body cu manca scurta si un hanorac pe care il dau jos daca e cald...se uita lumea la el in carut si fac niste ochi
si imediat se uita acuzator la minema si amuz cateodata,iar daca stam in fata soarelui ai scot tenisii si sosetelele si ai ridic panalonii pana la genunchi sa il vada soarele,bine capusorul il acopar cu un batic de bumbac...in orasul asta sunt multe bunici cu copii afara mai multe ca mamicile si atunci va inchipuiti saracii copii.
poze
cris_mario spune:
citat din mesajul lui micki_mica bravo si cinste voua, fetelor ca reusiti sa intrati mai des si sa scrieti. noi nu facem fata. intram din cand in cand si mai "ciupim" si noi cate ceva noutati si alea franturi. ceva un rezumat nu face nimeni? per capitol... noi suntem bine, iesim la aer in 3 (cu tati) si desi am avut o scadere a lactatiei, acum vad ca iar se umplu sanii de mi-i mai mare dragul. dar incercam si mai mult somn, cat si cand se poate. si se pare ca plimbarea la aer curat face bine ptr productia de laptic. am vazut-o pe plateea si m-am amuzat, si cred ca e tare bine cand esti bb mic si leganat in n feluri! nik0le abia astept intalnirea aceea. la care si eu vin cu sotul! va dati seama ca va stie, nu? ca doar i-am facut capul calendar de atata timp! nu-s ce sa mai zic, doar ca mi-e somnic...imbaiat copchil, hranit frate si sot, alintat si sot un pic, acum ...toti 3 si eu am zis macar putin sa intru...sa vad ca sunteti bine si ma arunc si eu prada la mos ene... ma gandeam sa schimb semnatura...ca al meu nu vrea suzi neam, adica mint, eu sunt suzi a lui , dar imi place cum ne alintam noi asa cand suntem singuri si adoarme mufat...recunosc , poate oi gasi altceva ptr semnatura...cand o fi coerenta mai mare intre ideile din minte... gata! va pup si somnic usor ambitioasele mele si pufuletilor! Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului |
bn ai revenit!
o printesa grabita...
bubu_bu spune:
la multe lunite cristian si luca stefan
crsities SPAioii ce bine trebuie sa fie...sa te relaxezi putin si pentru noi
poze
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
uite de ce www.askdrsears.com/html/3/T032000.asp" target="_blank">aici gradina botanica iasi. am niste amintiri superbe de la un curs de acum 2 ani. faceam acolo jogging in fiecare dimi (saream gardul, ca era inchis la 6.30). 3 profe, 3 cursantzi, doar eu romanca...asa ca daca ne intalneam cu...paznic/ingrijitori nu ziceau nik, ca eram "nebunii aia de straini"). ne vedeau si seara, cand plateam si intram pe poarta, k oamenii. stai in zona aia de vilutze cochete? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
ce tare
pai cred ca maresc putin timpul spus de tine(11-17/18),ptr ca a in curte fff multi copaci:2 nuci imensi,un visin,un alun+ multi alti pui ... si poate sta fara probleme sub nuc in foisor la umbra/racoare....in casa cu siguranta nu va sta linistita,ptr ca inca de acum nu mai are stare
o printesa grabita...