Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...ca mai de fiecare data cafelutza e fierbinteeee

cine doreste cine poftesteeeeee

eu am av o noapte obisnuita...sau poate..mai agitata, nici nu mai stiu...
nu stiu ce sa zic...transpira la cap...in casa e frigutz...22-23 cred..dar de obicei erau 25...ne-au luat caldura si am un radiator care nu-l pot lasa peste noapte k e muuuult prea cald...e fonfait si poate de asta se tot trezeste..habar n-am..parca ieri seara cand nu l-am spalat pe cap....a dormit mai bine...

azi tre sa merg la dr de fam sa-mi dea ultimile zile de concediu si s-o anunt politicos ca la vaccinul de 4 luni nu ma mai prinde in ....prelungirea ghencea...la asa zisul dr pediatru. stie cineva cat costa vaccinul asta de se face acu?

am ed recuperat cateva pagini...

ma tot gandesc cum tinea plateea pastaia...parca era un fluturas...io cand il ridic pe jiji de pe pat..fac hei rup...si din a doua incercare mere...eh...batranetele astea...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

..si ma dispera cat scoate limba afara..parca vrea sa masoare viteza vantului, nu inteleg ce tot o scoate..
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

uite de ce www.askdrsears.com/html/3/T032000.asp" target="_blank">aici

gradina botanica iasi. am niste amintiri superbe de la un curs de acum 2 ani. faceam acolo jogging in fiecare dimi (saream gardul, ca era inchis la 6.30). 3 profe, 3 cursantzi, doar eu romanca...asa ca daca ne intalneam cu...paznic/ingrijitori nu ziceau nik, ca eram "nebunii aia de straini"). ne vedeau si seara, cand plateam si intram pe poarta, k oamenii.

stai in zona aia de vilutze cochete?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Of..iar se incarca greu forumul..

miremia, promit sa fac maine capitol nou pt tine!
si sa scoatem pufuleii de miruna si david ca gata, cred ca sunt acasa deacum si sunt bine!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

si sa scoateti si "cum sa ai la semnatura", la partea cu tehnice, k gata, de acum am schimbat toate semnatura

ici si multumiri

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

gata, am citit: neatza!

DECENUELA, ca mai mereu, eu poftesc printre primele cafeaua ta, k imi place fierbinte. daca-s 22 de grade nu pune aeroterma ca e naspa rau aerul de la ea, uscat si periculos pt gat/nas. mai degraba caciulita, 10 minute dupa ce iesi din baie....zic si eu. si ema a inceput sa transpire de vreo cateva zile, desi temperatura e la fel in casa. insa caldura "naturala", 22-23 grade e mai calda decat aceeasi caldura facuta de centrala, nu stiu cum: iarna la 22 grade stau cu sosete, pantaloni grosi de trening, bluza cu maneca lunga. acum in tricou si fara sosete. iar afara ieri la 4.30 erau 20 de grade la umbra... am alaptat pe terasa, am tinut-o cu mainile si picioarele goale, in soare, k sa nu-i mai dau vigantol, in body si pantaloni.

btw, fete, capul gol sau batic/esarfa/ceva de soare? eu stiu ca trebuie feriti de soare-n cap.

CRISTIES, distractie maxima, relaxare la fel. sa vii cu un gargaritz spa-uit bine

MISS PUFULETZ, daca ai chef de plecare/ceva de ce nu insisti?. eu as pune problema mai..."eu si tudor mergem la ...mare.te invitam si pe tine". daca tot nu ajuta, e egal, nu? uff, ce toleranta esti cu el

inca ceva: cum schimbati iesirea afara ptr vremea ff calda? aviz CRIS MARIO si alte fete ca mine, care aveam "program" de iesit/somn, de ex. de la 10.30-13. trebuie sa mut la vara pana in 11, respectiv dupa 17-18

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

PLATEEA, nu ti-am raspuns ieri invitatiei, ptr ca eu nu m-am filmat pe vremea cand faceam zgaltzielile, iar de pe la 6 kile am renuntat, k ma defectasem la balamale. dar daca as fi stat cu o soacra ca a ta, ma sacrificam sa il adorm in stilul ala macar 1 an

RUXITA, acum chiar ca ai PM

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

ema vrea sa creasca "time and cost-effective": suge si doarme cu orele. cand suge. 2 in 1. azi am inceput bine: e de la 7.30 si inca nu-i da drumul, dar doarme cam tot de atunci.

btw, cica adorm la san de la oxitocina din lapte, care in cam 10 minute ii rapune. ieri si azi raportam secretie record de oxi, ca o pune,nene, la

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata si multam de cofe decenuela

am avut o noapte super faina....s-a trezit la 7 fara 10 de la 22;00

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

500 ......yuppy

facem cinste si bineinteles ...avem si noi 2 stelute ...acum e acum ...sa reusim sa facem si 3

dupa cum observati suntem inca vii...raportam o puzderie de tantari, insa alteceva m-a dat pe spate de asta data ...pe lacul nostru erau in seara asta o ratusca cu 13 bobocei abia iesiti din gaoace ...m-am uitat vre-o juma de ora ca proasta la ei ...am uitat ca sunt in bucuresti

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

felicitari pt stelute!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

la multe lunite cristian si luca stefan sa cresteti mari si sanatosi

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Nikole!

cris_m la marea intalneala e ok.

Mirela fericita de Mara Ioana

o printesa grabita...

Mergi la inceput