Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
evyme spune:
ana_g de raspuns. Si la pustiu` e aceeasi situatie: devine evident vinetiul ala doar cand plange si cand suge mai mult...
alexutzzza si pustiu` la fel: aaaa, aiiii, aghi, aghe, giiii si alte combinatii
plateea esti criminala! In schimb, imi plac abdomenele tale Plimbare 10 km cu sotzul? Eu trebuie sa trag serios de el in we sa merem in vreun parc si atunci ma tot trage spre banci dupa cativa pasi Citrice n-am indraznit sa bag; oricum am incercat sa evit tot ce ar putea sa-mi dauneze (am in congelator o punga de brocoli care abia asteapta sa fie dezvirginata); nu stiu cum de am calcat in strachini cu ridichiile alea (si cum as fi calcat in continuare daca n-as fi avut un sotz perspicace)
danasor si pustiu` e vorbaret doar in casa, si-mi pare tare rau ca nu-l aude si mami meu cum stie el sa vorbeasca frumos
ayanna imi place semnatura ta la nebunie!
larisel d-asta vroiam eu gemeni: bucuria fiecarui gest pe care-l fac este de doua ori mai mare, si la fel si iubirea pe care o primesti din partea lor
cris.d la noi se cam aplica regula somnului: ma tinea treaza pana tarziu, de obicei pe la 23.00 incepea dansul lui si se potolea pe la 1.00, colicii lui bb au fost la inceput de la 22.00 la 1.00 fix pe ceas in fiecare seara; nici acum nu reusesc sa-l fac sa adoarma mai devreme (in seara asta l-am pacalit sa adoarma la 23.00, dar a fost un accident, sunt convinsa)
miremia iupiiii! Sa-mi spui cum facem sa schimbam marfurile
Am terminat cap trecut! Ma bag la asta nou si apoi
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Asa ...nu dati cu oo ...dar azi bebelina mea a stat afara doar in bady cu maneca scurta ...eu o scosesem si cu un costumas peste, dar pana nu am dezbracat-o mi-a urlat de nu stiam ce are, era cat pe ce sa ne intoarce cu ea acasa si in momentul in care am inceput sa o dezbracam a tacut mititca si a inceput sa rada ... _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
Eu nu dau, pt ca asa l-as fi tinut si eu pe pustiu`, dar din pacate (in situatia asta) ies cu mami afara si mi-ar face capul patrat ca tin copilul dezbracat. Sa nu mai zic de soacra-mea care-i trage manecutele de la body peste palme ca-s reci si inchide geamurile sau il inveleste cand incepe sa sughita
poze bebe Sebastian
cristies spune:
Fetele, cum maine ne-am propus sa facem o gramada de treaba si sa ajungem si pana in 16 la vila va urez un week-end placut si mult soare de 1 mai muncitoresc (si sa nu mancati micii traditionali romanesti, ca nu ie buni )
La multe lunite pufuletilor nascuti in zilele in care nu voi intra, sa-mi pastrati si mie ceva din tratatiile mamicilor!
Pupici pufuletilor si mamicilor!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
evyme spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel fetelor, mi se pregateste ceva..... in 90% din zile la ora asta eram dupa toate incercarile de a o tine treaza si neplansa,fix in baie. io dus, ema pe blat la gimnastica, kuru gol, etc acum...a adormit la 6 la tzatza si...doarme dusa la mine pe antebratz.hhhm btw si ai vostri dau din toate cele cand dorm?ema da tare din maini si picioare, d-aia se si trezeste. daca i le acopar, infasurat paturica un pic sub ea, da asa de tare ca isi trage patura peste cap Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Pustiu` doarme pe burta, asa ca singurul dezastru pe care-l face este sa-si bage sub burta scutecelul pe care i-l pun sub cap inainte sa-l pun in patut (habar n-am cum reuseste). Si ziua doarme atat de "linistit" incat il gasesc cu capul in locul picioarelor
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui elefantica 500 ......yuppy facem cinste si bineinteles ...avem si noi 2 stelute ...acum e acum ...sa reusim sa facem si 3 dupa cum observati suntem inca vii...raportam o puzderie de tantari, insa alteceva m-a dat pe spate de asta data ...pe lacul nostru erau in seara asta o ratusca cu 13 bobocei abia iesiti din gaoace ...m-am uitat vre-o juma de ora ca proasta la ei ...am uitat ca sunt in bucuresti _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
Felicitari pt steluta! Sa ajungi la alea rosii cat mai repede!
Rata si boboci? In Bucuresti?Unde?
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
astept si eu acesti bani ca pe ziua de pasti... retributie mica, familie mare... intrebare, de cand se calculeaza acea indemnizatie? am nascut in ianuarie si din data nasterii am intrat in concediu postnatal, timp de 42 de zile ma plateste angajatorul cu 85 la suta din salariu (ala de pe cartea de munca of coz) si apoi urmeaza indemnizatia calculata din ziua urmatoare ultimei zi de concediu? (in cazul meu 5 martie)? |
Nu stiu exact, dar cred ca asa se calculeaza, de cand s-au terminat cele 42 de zile (sau mai multe daca ai). Mie mi s-a terminat concediul postnatal pe 31 martie, de la 1 aprilie pot intra in CIC (asa scrie si pe adeverinta cu veniturile completata de la serviciu)
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Si acum ma retrag la depou, ca-mi simte soatza lipsa in pat
Ne mai citim dimineata!
Sa aveti o noapte linistita!
poze bebe Sebastian
micki_mica spune:
citat din mesajul lui elefantica Asa ...nu dati cu oo ...dar azi bebelina mea a stat afara doar in bady cu maneca scurta ...eu o scosesem si cu un costumas peste, dar pana nu am dezbracat-o mi-a urlat de nu stiam ce are, era cat pe ce sa ne intoarce cu ea acasa si in momentul in care am inceput sa o dezbracam a tacut mititca si a inceput sa rada ... _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
si eu suspectez la fel, sursa urletelor lui kiti... cand il dezbrac, e happy
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
micki_mica spune:
bravo si cinste voua, fetelor ca reusiti sa intrati mai des si sa scrieti. noi nu facem fata. intram din cand in cand si mai "ciupim" si noi cate ceva noutati si alea franturi. ceva un rezumat nu face nimeni? per capitol...
noi suntem bine, iesim la aer in 3 (cu tati) si desi am avut o scadere a lactatiei, acum vad ca iar se umplu sanii de mi-i mai mare dragul. dar incercam si mai mult somn, cat si cand se poate. si se pare ca plimbarea la aer curat face bine ptr productia de laptic.
am vazut-o pe plateea si m-am amuzat, si cred ca e tare bine cand esti bb mic si leganat in n feluri!
nik0le
abia astept intalnirea aceea. la care si eu vin cu sotul! va dati seama ca va stie, nu? ca doar i-am facut capul calendar de atata timp!
nu-s ce sa mai zic, doar ca mi-e somnic...imbaiat copchil, hranit frate si sot, alintat si sot un pic, acum ...toti 3 si eu am zis macar putin sa intru...sa vad ca sunteti bine si ma arunc si eu prada la mos ene...
ma gandeam sa schimb semnatura...ca al meu nu vrea suzi neam, adica mint, eu sunt suzi a lui , dar imi place cum ne alintam noi asa cand suntem singuri si adoarme mufat...recunosc , poate oi gasi altceva ptr semnatura...cand o fi coerenta mai mare intre ideile din minte...
gata! va pup si somnic usor ambitioasele mele si pufuletilor!
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
Andre_lina spune:
am intrat sa citesc, si sa zic noapte buna,
am avut zi plina...
si tudor se foieste si ofteaza noaptea, si uneori chiar gangureste
doarme in sac, deci nu poate sa isi puna pe cap, dar ziua, tot ce prinde duce la cap, se baga sub prosop, cearsaf, tot ce prinde, si linge asa, vrea sa suga.. eu cred ca ei cauta sanul,,sau ceva, senzatia aia de la san, protectia aceea.
sunt la capitolul spalat si igienizat jucarii.. pe care inevitabil se pune praful, mai cad pe jos, si acum le duce la gura, le roade...
eu am luat IGIENOL, spal si in baie, si pe jos, si spal si jucariile, l-am descoperit in revista superbebe, si costa doar 9 lei, e recomandat pt dezinfectat orice suprafata.
ce sa mai zic.. la administratie mi-am frecat timpul cu puiul dupa mine, mai tb si maine sa repet drumurile ca mai tb ceva, ca la romani..
1 mai o sa fie la padure, ca niciodata, mereu mergeam in afara buc. anul asta e bebele... cica sa nu plecam ca e deranj cu toate dupa noi.. zice "tati". i-am explicat ca pt mine e o placere, e viata mea, nu e o povara, un deranj... dar cica nu are cine sa ma ajute cu tudor, el se auto-exclude din start la capitolul ajutor pe motiv ca nu se pricepe
de asta sunt un pic morcovita... dar imi trece!
va pup, noapte buna!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot