Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
tomaca spune:
stiu ca o sa sune cidat, dar ma invatati si pe mine cum sa postez poze?!!1
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca stiu ca o sa sune cidat, dar ma invatati si pe mine cum sa postez poze?!!1 mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Daca vrei sa pui poze in albumul comun de pe webshots, faci asa:
te duci la my shots -> albums -> Upload more (gasesti putin mai jos cu verde) si acolo selectezi pozele, alegi albumul (sau faci unul nou) si cama sta e. Succes si asteptam pozele!
Mirela fericita de Mara Ioana
Eleysa spune:
citat din mesajul lui tomaca stiu ca o sa sune cidat, dar ma invatati si pe mine cum sa postez poze?!!1 mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
ti-am trimis pe PM contul si parola de pe webshots
acum sa iti cum sa procedezi acolo ...presupun ca de asta intrebai ...
dupa ce te conectezi te duci pe upload, acolo la pasul 1 incarci pozele pe care vrei sa le pui, apoi la pasul 2 creezi un album (ex: Tudor Ioan de Tomaca) si ii dai upload ...
sper ca nu am uitat nimic si ca ai inteles ...nu prea ma pricep eu la explicat
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel fetelor, mi se pregateste ceva..... in 90% din zile la ora asta eram dupa toate incercarile de a o tine treaza si neplansa,fix in baie. io dus, ema pe blat la gimnastica, kuru gol, etc acum...a adormit la 6 la tzatza si...doarme dusa la mine pe antebratz.hhhm btw si ai vostri dau din toate cele cand dorm?ema da tare din maini si picioare, d-aia se si trezeste. daca i le acopar, infasurat paturica un pic sub ea, da asa de tare ca isi trage patura peste cap Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
si Yannis face la fel paturica lui are vreo 120 cm si nu stiu cum reuseste da dimineata il gasesc cu un munte de patura pe el si el cu picioarele afara molfaind cu spor la cearseaf , bucatzica de sus care e indoita asa frumos peste paturica si in somn se misca isi tranteste mainile si picioarele colo si colo, se intinde...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
elefantica felicitari ptr stelute! fetita ta e sora cu Yannis si el sta cu placere in maneca scurta cand e cald, altfel nu are stare, nu ii place sa se zapuseasca f bine faci ca nu o supraincalzesti.
mamidepuiuti eu daca postez din greseala la cap care tocmai s-a incheiat dau edit la mesaj, copy la tot si paste in noul mesaj cu grija sa sterg semnatura ca altfel apare de 2 ori
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
miremia spune:
citat din mesajul lui elefantica Miremia vin colaceii ...superrrrrrrrrrr ......abia astept ...ramane pentru marea "ieseala"?? sau ne intalnim inainte ? si apropo de asta ...tu ziceai ca dezinfectezi cada cu ceva de la amway ...cu ce anume si cam cat costa? sa dau si eu comanda _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
Daca nu te grabesti o lasam pt marea ieseala.
Cada o spal cu Loc Plus si parca am dat in jur de 25 de ron pe el.
Mirela fericita de Mara Ioana
evyme spune:
Buna seara! Eu iar pe la schimbul 3, ca altfel risc sa raman iar prea mult in urma si iar alerg dupa voi pana-mi iese limba de-un cot
Am depus dosarul pt CIC si nenea de acolo mi-a spus ca in jur de 20 iunie voi primi banutii pt lunile aprilie si mai Am mers cu pustiu` si a dormit tot drumul (desi nu se prea mai intampla asta cand sta in carucior), apoi am mers in parc cu mami meu si ne-am plimbat pana pe la 19.00, cand ne-a bagat in casa una bucata pampers ce n-a mai facut fata, ca era pus de la 13.00, de cand am plecat de acasa
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
lorex spune:
Of..iar se incarca greu forumul..
Am ramas in urma cu vreo 10 pagini..recuperez maine...sper..
Azi a fost o zi superba, am fost in gradina botanica..de vis!
Era prea cald parca, am lasat-o cu capul gol
Azi a scos primul "inggg" si un "glieee"
..si ma dispera cat scoate limba afara..parca vrea sa masoare viteza vantului, nu inteleg ce tot o scoate..
o iubesc de nu mai pot!
am sters pozele din albumul lui ivan; am stat si m-am gandit toata noaptea..nu reusesc sa inteleg cum au ajuns acolo. ca albumul meu e printre primele, a lui ivan e mult mai jos in pagina.Eu am deschis albumul lorex, apoi am dat upload..am asteptat sa se incarce toate pozele si dupa ce s-a incarcat mi-a apartut albumul lui ivan...
...hmm..nu ma mai gandesc ca innebunesc..
miremia, promit sa fac maine capitol nou pt tine!
si sa scoatem pufuleii de miruna si david ca gata, cred ca sunt acasa deacum si sunt bine!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui evyme Buna seara! Eu iar pe la schimbul 3, ca altfel risc sa raman iar prea mult in urma si iar alerg dupa voi pana-mi iese limba de-un cot Am depus dosarul pt CIC si nenea de acolo mi-a spus ca in jur de 20 iunie voi primi banutii pt lunile aprilie si mai Am mers cu pustiu` si a dormit tot drumul (desi nu se prea mai intampla asta cand sta in carucior), apoi am mers in parc cu mami meu si ne-am plimbat pana pe la 19.00, cand ne-a bagat in casa una bucata pampers ce n-a mai facut fata, ca era pus de la 13.00, de cand am plecat de acasa din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
astept si eu acesti bani ca pe ziua de pasti... retributie mica, familie mare... intrebare, de cand se calculeaza acea indemnizatie? am nascut in ianuarie si din data nasterii am intrat in concediu postnatal, timp de 42 de zile ma plateste angajatorul cu 85 la suta din salariu (ala de pe cartea de munca of coz) si apoi urmeaza indemnizatia calculata din ziua urmatoare ultimei zi de concediu? (in cazul meu 5 martie)?