Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
xela_07 spune:
nikole - esti dragutza ca de obicei. mi-a facut mare placere sa stam de vorba, tu esti o finuta iar cea mica este o delicata si o scumpa. sigur tb sa ne mai vedem .
plateea - am murit de ras cu filmuletele alea. e adevarat ca si eu fac ca toate alea cand tb sa adorm piciul si sunt convinsa ca daca m--ar filma cineva ar fi acelasi lucru. f tare!!
ayanna - admirat cadoul si pe nora in rochita de papusica . cred ca-ti lipsesc f mult copii de la job, asa ii vei avea mai aproape.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
poze botez
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti cris d. cum e cu raceala? cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
a cam trecut, multzam de intrebare. a ramas tuse seaca. daaar, habar nu am cum mi-am...ceva la genunchi/rotula stanga. nu pot calca in el k ma seaca si e un pic rosu. asa m-am sculat ieri...sunt fitzoasa tare ca alerg cu carucioru shontic-shontic
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
alicredo spune:
xela, niKole ce frumos vorbiti voi acolo una despre cealalta!ma bucur ca sunteti asa cand va intalniti si ma bucur ca suntem toate unite. sa imi tineti si mie un loc pe cand voi ajunge in viata asta la capitala
m-am imbolnavit de la cristes cu cititul si tocmai am terminat in 3 zile primul volum din twilight.ma asteapta urmatoarele 3,spre rusinea mea inca nu am vazut filmul.acum ma pun sa vad prima parte.
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel oops, RUXITA, nu poci trimite PM, ca nu ie activat...pliiz, activeaza, ca sa plictisesc fetele pe aici cu intrebari legate de...biznisul tau. multam! Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
ziceti-mi ce setare trebuie sa schimb, am umblat la profil, acum am PM?
cris.dogarel spune:
fetelor, mi se pregateste ceva..... in 90% din zile la ora asta eram dupa toate incercarile de a o tine treaza si neplansa,fix in baie. io dus, ema pe blat la gimnastica, kuru gol, etc acum...a adormit la 6 la tzatza si...doarme dusa la mine pe antebratz.hhhm
btw si ai vostri dau din toate cele cand dorm?ema da tare din maini si picioare, d-aia se si trezeste. daca i le acopar, infasurat paturica un pic sub ea, da asa de tare ca isi trage patura peste cap
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
ziceti-mi ce setare trebuie sa schimb, am umblat la profil, acum am PM? |
nu. nu pot intra sa vad unde e aia cu "activeaza-ti PM", din cauza idioteniei de reclama la pampers, care blocheaza pagina .
asa tre sa arate, mai incearca.
poze
povestea noastra
tomaca spune:
M-am linistit cand am vazut ca si alti bebei mai sar baita. Aseara, Tudor la biberonul de 7.30-8 a adormit la biberon. Pe la sfarsit cand se oprise l-am luat eu de la bona (am angajat pe cineva sa ma ajute caci nasterea a decompensat virusul hepatic B care a inceput sa-si faca de cap si pe la 2 luni m-a cam pus jos), a terminat biberonul si l-am pus pe umar cu gandul sa-l tin mai mult ca atunci cand era mai micut si tratam refluxul (adica 30 min). Doar ca bebe a continuat sa doarma, si-a intors capul pe partea stanga (mai rar la el) si s-a cuibarit pe pieptul meu si nu s-a mai trezit nici dupa ce a de-a aerul afara. Dormea asa frumos si de senin, mai suspina uneori si se cuibarea mai bine. parea asa de mic (desi cele 7 kile pe ficatul meu contraziceau asta). Nu stiu ce l-a adormit asa dar nu s-a mai trezit sa-i facem baie pe la 10 fara, ca de obicei. L-am pus in patut si nici asa nu s-a trezit. Mi-am facut probleme ca sta fara baie. S-a mai trezit dupa 7 ore, adica la 3 dimineata. M-am dus repede caci mi se parea ca maraie, dar el vorbea tare de tot cu bona. Avea chef de discutii.
Sa fi fost oare de la rotarix-ul dat ieri sau i-a placut cum s-a cuibarit la mama ?
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ana_g spune:
tomaca, nu am observat alte zone vinetii. asta e o usurare, ca daca era ceva cu inima, ar fi avut si unghiile vinetii. circulatia o are proasta, ca ii gasesc de multe ori picioarele sau manutele reci.
si noi mai sarim peste baita, s-a intamplat si 2 seri la rand, pur si simplu ca a adormit mai devreme si...am zis ca n-o pati nimic.
reclama idioata....
plateea...nu mai am cuvinte...
mama lui STEFAN
Eleysa spune:
500 ......yuppy
facem cinste si bineinteles ...avem si noi 2 stelute ...acum e acum ...sa reusim sa facem si 3
dupa cum observati suntem inca vii...raportam o puzderie de tantari, insa alteceva m-a dat pe spate de asta data ...pe lacul nostru erau in seara asta o ratusca cu 13 bobocei abia iesiti din gaoace ...m-am uitat vre-o juma de ora ca proasta la ei ...am uitat ca sunt in bucuresti
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi